Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Kormánymű

lacikiru

Recommended Posts

Nekem kifejezetten tetszik, ezért is vettem, de most nem ez a lényeg :lol:

Akkor elhozom majd a kormányrudat is. Ezt egyébként mennyire nehéz cserélni?

Akkor már, ha vissza megyek.. a kormányburkolat jó lesz?

Kell a kormány burkolat is. A gyújtás kapcsolót is át kell rakni a te kormány rudadból a másikba. Ha imós az autód akkor az imónak a vevője sem lesz kompatibilis a légzsákos ruddal. Mivel a légzsákos rúdban egyenesen áll a gyújtás kapcsoló, míg a simába egy kicsit ferdén ezáltal más a burkolat és más az imó vevőnek helyzete. Ezen felül asszem nincs más. Most azt nem tudom, hogy a légzsáktalan illetve légzsákos kormány rúd konzolja egyezik-e ha egyezik akkor csak az oszlopot kell leműteni. Ha nem egyezik akkor műszerfalat ki kell venni.

Megosztás:

Kell a kormány burkolat is. A gyújtás kapcsolót is át kell rakni a te kormány rudadból a másikba. Ha imós az autód akkor az imónak a vevője sem lesz kompatibilis a légzsákos ruddal. Mivel a légzsákos rúdban egyenesen áll a gyújtás kapcsoló, míg a simába egy kicsit ferdén ezáltal más a burkolat és más az imó vevőnek helyzete. Ezen felül asszem nincs más. Most azt nem tudom, hogy a légzsáktalan illetve légzsákos kormány rúd konzolja egyezik-e ha egyezik akkor csak az oszlopot kell leműteni. Ha nem egyezik akkor műszerfalat ki kell venni.

értem, köszi. remélhetőleg ilyen gond nem lesz.. egyébként, a kormányrúd kompatibilis lesz az én kormányművemmel? Mert felmerült egy ilyen kérdés is a szerelőnél, meg nagyon ellenzi a dolgot, de elég olcsón jutottam hozzá (<5k) meg szép is, meg tetszik is.. meg már ahogy látom páran foglalkoztak hasonlóval (ha más nem omega b kormány miatt)..

Megosztás:

értem, köszi. remélhetőleg ilyen gond nem lesz.. egyébként, a kormányrúd kompatibilis lesz az én kormányművemmel? Mert felmerült egy ilyen kérdés is a szerelőnél, meg nagyon ellenzi a dolgot, de elég olcsón jutottam hozzá (<5k) meg szép is, meg tetszik is.. meg már ahogy látom páran foglalkoztak hasonlóval (ha más nem omega b kormány miatt)..

A kormány művel stimmelni fog abba nincs több féle. Én nekem is légzsáktalan volt az autó simán bele raktam a légzsákost az stimmel 10000% Igazából minden stimmel. Csak kormány rudat kell cserélj. Azon felül minden lyuk minden csatlakozás stimmel.

Megosztás:

Nah, tehát a tegnapi tekergessünk végig minden cimbi autóját eredménye:

Enyém, szervó nélküli, fapadadsztra-középtől 2-2, tehát 4 kopptól koppig. (nem is értem, miért tűnik soknak...)

Haver1 astra, de vectra származású szervós kormánymű 3,5 kopptól koppig.

Haver2 GSI, gyári XE, gyári kormány, 3,5 kopptól koppig.

Haver3 aki már sz.pott kormánymű legózással pedig elmesélte, hogy a szervo nélküli más, illetve szervósból is van ami más, de fejből nem tudta megmondani, hogy a 3,5 a kevesebbet, vagy a többet forgós -e. Szóval a "nincs több féle" az nagyjából 3 félét takar. :lol:

Megosztás:

Nah, tehát a tegnapi tekergessünk végig minden cimbi autóját eredménye:

Enyém, szervó nélküli, fapadadsztra-középtől 2-2, tehát 4 kopptól koppig. (nem is értem, miért tűnik soknak...)

Haver1 astra, de vectra származású szervós kormánymű 3,5 kopptól koppig.

Haver2 GSI, gyári XE, gyári kormány, 3,5 kopptól koppig.

Haver3 aki már sz.pott kormánymű legózással pedig elmesélte, hogy a szervo nélküli más, illetve szervósból is van ami más, de fejből nem tudta megmondani, hogy a 3,5 a kevesebbet, vagy a többet forgós -e. Szóval a "nincs több féle" az nagyjából 3 félét takar. ;)

Tehát nekem volt igazam köszönöm. :lol:

Megosztás:

Igen... Állítottad hogy nincs több-féle, és ehhez képest csak 3 különböző van. Valóban igazad volt. Köszönjük.

Nem azért de én csak 2verziót látok.

4 illetve 3.5fordulat. Mi a harmadik? Nem azt állítottam, hogy nincs több féle. Hanem azt hogy a gsi nem forog kevesebbet..... De azt nem tudtam abba igazad van, hogy a szervó nélküli 2-2 tekeredik. A szervős meg 3.5 koptól koppig. Na mind1 Mondtam, hogy nem létezik. :lol: TEHÁT NINCS.

Megosztás:

Igen... Állítottad hogy nincs több-féle, és ehhez képest csak 3 különböző van. Valóban igazad volt. Köszönjük.

Elveszem a körteformákat és az ólom katonákat is köcsög ha beszósz! :lol:

Kb ezen a szinten vagytok! ;)

Fejezétek má be!

Egyikőtöknek sincs igaza. :)

Megosztás:

Így van ne add fel. :lol: Sok márka van még... Lamborghini, Ferrari, Mercedes, BMW.

Gondolod a Kalibrát nem az opel gyártotta? ;) Na mindegy Ez már nekem túl sok.

Miután egyesek képesek omega 3 literes motort faragni az astába/kadétba, szerintem egy kormánymű sem nagyobb hülyeség. És a cali elvileg az opel integrája volt, ha élhetek ezzel a képzavarral.

Megosztás:

Miután egyesek képesek omega 3 literes motort faragni az astába/kadétba, szerintem egy kormánymű sem nagyobb hülyeség. És a cali elvileg az opel integrája volt, ha élhetek ezzel a képzavarral.

Ne foglalkozz vele, úgyis övé a homokozó, menjünk mászókázni :lol:

Megosztás:

Sose tudom miért írod amiket írsz. Most ne mond már hogy nagyobb értelme van egy kormány művet befaragni mint egy 3literes v6ost... De szerinted ez a kettő egy szinten van. ;) hát kinek mi. A motor miért hülyeség? :) Na megint integra.... Na jól van. :) Nekem ennyi elég volt mára. :P Mostantól nem írok csak nevetek. :lol: :lol:

Megosztás:

Sose tudom miért írod amiket írsz. Most ne mond már hogy nagyobb értelme van egy kormány művet befaragni mint egy 3literes v6ost... De szerinted ez a kettő egy szinten van. ;) hát kinek mi. A motor miért hülyeség? :) Na megint integra.... Na jól van. :) Nekem ennyi elég volt mára. :P Mostantól nem írok csak nevetek. :lol: :lol:

A motort sem tartom hülyeségnek, bár a 3 liter már kicsit túlzás szerintem.

(lehet, hogy egyszer beújítok egy c20xe-t az 1,4 helyére én is)

A kormány meg ezek szerint csak az én perverzióm. :lol:

Písz meg minden azért!

Megosztás:

Kövezzetek meg, ha nem jót mondok!

De a nem szervós nem azért forog többet, hogy az áttétel miatt könnyebb legyen tekerni?

Pontosan azért!

A C corsánkba sincs szervó, és többet is forog a kormány mint a szervósé. Mondjuk szervó nélkül dög nehéz eltekerni, így nem is értem, hogy miért maradt ki.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.