FPepe Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Lehet ám készíteni home made tartót is! :) Persze, sőt át lehet alakítani az egész motorteret, csak kérdés, hogy megéri-e.
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Persze, sőt át lehet alakítani az egész motorteret, csak kérdés, hogy megéri-e. Hopp-hopp!Pepénél kezdődő corsás tünetek vannak! :)
FPepe Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Hopp-hopp!Pepénél kezdődő corsás tünetek vannak! :) Nálad is így kezdődött? Mondjuk ma úgy ébredtem, hogy vennem kéne egy Corsát... :D
mrbis Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 C20NE szervó szettem lesz. Sima ékszíjas. Beszerelhető az X14NZ-be? Kell hozzá valami extra? Elvileg az neked nem lesz jó. Én is jártam sajna. Már eleve a a tartó sem egyezik meg. De én ugy oldottam meg, hogy felcsavaroztam a szivattyút a motorblokk oldalára a vezérműszíj közé a helyére. De ahhoz olyan szivattyút kell venni ami oda jó.
FPepe Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Elvileg az neked nem lesz jó. Én is jártam sajna. Már eleve a a tartó sem egyezik meg. De én ugy oldottam meg, hogy felcsavaroztam a szivattyút a motorblokk oldalára a vezérműszíj közé a helyére. De ahhoz olyan szivattyút kell venni ami oda jó. Ez az a fajta, aminek 5-bordás szíja van? Neked passzoltak hozzá a furatok a blokk oldalán? Képeid vannak róla?
mrbis Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Ez az a fajta, aminek 5-bordás szíja van? Neked passzoltak hozzá a furatok a blokk oldalán? Képeid vannak róla? Az a fajta aminek leszedhető a tárcsája van, 5 bordás. Simán fel lelhet csavarozni a motorblokk oldalára, furatok megvannak. Legalábbis az én 1.4 esemen megvoltak. Megpróbálom lefotozni de nagyon kevés a hely ott nem bizti h le tudom. De megpróbálom. :) ITT VAN RÓLA EGY KÉP HOGY HOVA KELL CSAVAROZNI Én így oldottam meg.
J0hnny Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Nálad is így kezdődött? Mondjuk ma úgy ébredtem, hogy vennem kéne egy Corsát... :) Nem erre gondoltam,csak amikor átgondolod,hogy mennyi munkával és kínnal jár beépíteni valamit és amúgy sem éri meg,mert csak hibaforrás és felesleges súly...na akkor kezdesz corsás lenni! :D Nekem menet közben sosem hiányzott a szervó,parkolásnál meg gurítani kell és kész,állóhelyzetben nem tekerünk kormány amúgy sem.
Krajcso Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Sziasztok! Eltörött az egyik stabrúd bekötőm. Már folyamatban van a beszerzése, viszont addig szükségem lenne az autóra. Kérdésem, hogy szabad vele így járni hogy gyakorlatilag nincs stabilizátor rudam? Párszáz km-ről lenne szó, főúton. Köszönöm!
J0hnny Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Sziasztok! Eltörött az egyik stabrúd bekötőm. Már folyamatban van a beszerzése, viszont addig szükségem lenne az autóra. Kérdésem, hogy szabad vele így járni hogy gyakorlatilag nincs stabilizátor rudam? Párszáz km-ről lenne szó, főúton. Köszönöm! Shimán,csak rohadt idegesítő hangja van,amikor zörög. :o
Krajcso Elküldve Október26, 2010 Elküldve Október26, 2010 Shimán,csak rohadt idegesítő hangja van,amikor zörög. :o Még szerencse hogy más is zörög a kocsin, ha megy a rádió is akkor már egész jó koncert van :D
mrbis Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Jelentem, most már állítható magasságú kormányoszlop van a kocsimban méghozzá légzsákos kormánnyal! :o
daykiller Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 Jelentem, most már állítható magasságú kormányoszlop van a kocsimban méghozzá légzsákos kormánnyal! :) :D Leírás mehet a GyIK-be. :o
mrbis Elküldve Október30, 2010 Elküldve Október30, 2010 :D Leírás mehet a GyIK-be. :o Nem tudom oda feldobni. Nincs jogosultságom. :) De akinek kell infó, jelezzen PÜ ben.
zotya975 Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Nem tudom oda feldobni. Nincs jogosultságom. :o De akinek kell infó, jelezzen PÜ ben. A Gyik-társalgóba kell feldobni, onnan majd átteszi egy modi a tényleges Gyik-be.
mrbis Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 A Gyik-társalgóba kell feldobni, onnan majd átteszi egy modi a tényleges Gyik-be. Köszi Zotya! :o
daykiller Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Köszi Zotya! :D Ezek szerint az eredeti alsó burkolat nem illeszkedik és a légzsákos nem állíthatónak az alsó burkolatát kell furkálni? Ezt majd lehet én is megjátszom, ha tényleg nem lesz már mit csinálni a kocsin. :o
mrbis Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Ezek szerint az eredeti alsó burkolat nem illeszkedik és a légzsákos nem állíthatónak az alsó burkolatát kell furkálni? Ezt majd lehet én is megjátszom, ha tényleg nem lesz már mit csinálni a kocsin. :D A légzsákos alsó burkolattal az a gond hogy ha fullra lefele állítod a kormányt akkor a burkolat hátsó fele elakad a műszerfalban. De úgysem használod olyan pozícióban. Egyébként nekem megvolt a burkolat alsó fele is. Csak nem légzsákos kocsihoz való, tehát az átvezetőszalag nem fért el benne, ezért raktam én rá a lufis burkolatot. Átjelöltem az állítókar helyét, kivágtam a légzsákos burkolatot és már kész is. :o Egyébként a légzsákos burkolatot simán fel lehet csavarozni a állítható oszlopra. A furatok passzolnak.
mrbis Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Át is került a rendes helyére. :D Köszöntem. :o
daykiller Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 A légzsákos alsó burkolattal az a gond hogy ha fullra lefele állítod a kormányt akkor a burkolat hátsó fele elakad a műszerfalban. De úgysem használod olyan pozícióban. Egyébként nekem megvolt a burkolat alsó fele is. Csak nem légzsákos kocsihoz való, tehát az átvezetőszalag nem fért el benne, ezért raktam én rá a lufis burkolatot. Átjelöltem az állítókar helyét, kivágtam a légzsákos burkolatot és már kész is. :o Egyébként a légzsákos burkolatot simán fel lehet csavarozni a állítható oszlopra. A furatok passzolnak. Azt néztem én is, hogy olyan a csavarlyukak kialakítása, hogy passzol a kettő. A nem légzsákosé más. :D
mrbis Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Azt néztem én is, hogy olyan a csavarlyukak kialakítása, hogy passzol a kettő. A nem légzsákosé más. :o Ja, értem.:D Igen az más, de ha gondolod van nekem eladó alsó borítás állítható kormányoszlophoz.a teteje az szerintem passzolni fog hozzá.
daykiller Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Ja, értem.:o Igen az más, de ha gondolod van nekem eladó alsó borítás állítható kormányoszlophoz.a teteje az szerintem passzolni fog hozzá. Enyém is légzsákos és szervós, szóval nem jó ehhez sem. :D
mrbis Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Enyém is légzsákos és szervós, szóval nem jó ehhez sem. :o Értem. Akkor gond nélkül meg lehet csinálni állíthatósra.:D
FPepe Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Ja, értem.:o Igen az más, de ha gondolod van nekem eladó alsó borítás állítható kormányoszlophoz.a teteje az szerintem passzolni fog hozzá. Ha tudsz occsóért állítható nem légzsákos kormánycuccokat, akkor engem érdekel :D
mrbis Elküldve Október31, 2010 Elküldve Október31, 2010 Ha tudsz occsóért állítható nem légzsákos kormánycuccokat, akkor engem érdekel :o Most csak állítható alsó kormányoszlop burkolatom van. :D
Recommended Posts