yankee Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Az oszlop biztos h szervós. A kormánymű is szervós, de úgy emlékszem, hogy nem légzsákos kocsiból vettem ki. Én is erre tippeltem magamba hogy máse a szervós lufis osztlop. Mint a szervós lufitlan. De pedig valami ilyesmi lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Én is erre tippeltem magamba hogy máse a szervós lufis osztlop. Mint a szervós lufitlan. De pedig valami ilyesmi lesz. :D Az oszlop teljesen más. De talán megvan a megoldás, hogy miért tűnt rövidebbnek a lufis oszlop. Másik fajta kormányoszlop tartó kell elvileg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Az oszlop teljesen más. De talán megvan a megoldás, hogy miért tűnt rövidebbnek a lufis oszlop. Másik fajta kormányoszlop tartó kell elvileg. :) Mert azt nem hoztad el vele együtt? Hát alap hogy másik konzol kell hozzá. Nekem azzal együtt adta volna az ürge. Nem tudom neked miért nincs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Az oszlop teljesen más. De talán megvan a megoldás, hogy miért tűnt rövidebbnek a lufis oszlop. Másik fajta kormányoszlop tartó kell elvileg. :) Így már értem akkor. Azt hittem én is, hogy komplett tartót cseréltél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Mert azt nem hoztad el vele együtt? Hát alap hogy másik konzol kell hozzá. Nekem azzal együtt adta volna az ürge. Nem tudom neked miért nincs :) Elhoztam én minden cuccot, ami csak kell hozzá. a gyerek adott egy kormányoszlop tartót, de szerintem az nem jó hozzá. Másmilyen kellene. Szerintem ilyen kellene nekem: És olyat adtak nekem, ahol a tartón a kormányoszlop tartófül belül van, nem így mint a képen kívül lefele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Így már értem akkor. Azt hittem én is, hogy komplett tartót cseréltél. Egyébként tartót is cserlétem ami elvileg lufis kocsiból való. De ez sem jó, mert nem ér bele a kormányműbe a rúd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Hali Nem tudja valaki hogy ez az állítható kormányoszlop légzsákos kormányhoz jó e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Hali Nem tudja valaki hogy ez az állítható kormányoszlop légzsákos kormányhoz jó e? A képről ítélve ez nem légzsákos oszlop. Mert ott a dudának a réz pecek. Legalábbis a nem légzsákosnál van ez így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 A képről ítélve ez nem légzsákos oszlop. Mert ott a dudának a réz pecek. Legalábbis a nem légzsákosnál van ez így. Légzsákosnál is megvan az a pöcök. Oda megy rá a átvezető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Légzsákosnál is megvan az a pöcök. Oda megy rá a átvezető. Pontosan. Én légzsákos helyére tettem sima kormányt. Ez a pöcök kellett a dudához. Simán passzolt. Ellenkezőleg nem mókolnám. Vagyis sima helyére nem tennék lufist. Elég nagy macera ahogy látom. Na meg az a bumszli ronda kormány. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Pontosan. Én légzsákos helyére tettem sima kormányt. Ez a pöcök kellett a dudához. Simán passzolt. Ellenkezőleg nem mókolnám. Vagyis sima helyére nem tennék lufist. Elég nagy macera ahogy látom. Na meg az a bumszli ronda kormány. :) :D Az a baj a lufis kormány nélkül nem lehet használni a rendszert. Semmi értelme a légzsáknak akkor. Az lenne a kérdésem hogy a fenti képen az oszlop lufis kormányhoz valós vagy simához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Sziasztok! Kb. 100 km óta tompa koppanó hangot hallok a jobb első kerék felől. A hang főleg akkor jön elő, ha balra kanyarodok, és hullámos az út. Egyben érezni is, hogy valami összeütődik, kottyan. Akna nélkül egyelőre annyit tudtam tenni, hogy felemeltem jobbról, aztán balról a kocsit, megmozgattam az első kerekeket de semmi kottyanása nincs. Ugrálhatok is kb. a motorháztetőn, mert akkor sem hallom. Hogyan tudnám meghatározni a hang forrását, vagy mégis merre induljak el? Köszönöm előre is az ötleteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Sziasztok! Kb. 100 km óta tompa koppanó hangot hallok a jobb első kerék felől. A hang főleg akkor jön elő, ha balra kanyarodok, és hullámos az út. Egyben érezni is, hogy valami összeütődik, kottyan. Akna nélkül egyelőre annyit tudtam tenni, hogy felemeltem jobbról, aztán balról a kocsit, megmozgattam az első kerekeket de semmi kottyanása nincs. Ugrálhatok is kb. a motorháztetőn, mert akkor sem hallom. Hogyan tudnám meghatározni a hang forrását, vagy mégis merre induljak el? Köszönöm előre is az ötleteket! Nézd meg, megvan-e mindkettő gumibak a középdobnál. :D Aki meg nem segíteni akar, az ne szóljon be! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Nézd meg, megvan-e mindkettő gumibak a középdobnál. :icon13: Aki meg nem segíteni akar, az ne szóljon be! :D Féltengely lesz az tuti. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Nézd meg, megvan-e mindkettő gumibak a középdobnál. :lol: Aki meg nem segíteni akar, az ne szóljon be! :icon13: :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Nézd meg, megvan-e mindkettő gumibak a középdobnál. :lol: Aki meg nem segíteni akar, az ne szóljon be! :icon13: Miért mész mindig helybe a lóf@szért? :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Miért mész mindig helybe a lóférfinemiszervért? :) :D <_< Mazochista. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Miért mész mindig helybe a lóférfinemiszervért? :D <_< :icon13: Mazochista. :lol: Lehet bennem valami perverz hajlam, mert lassan élvezem is. -_- Amúgy meg simán ütheti a kasztnit a középdob akár neki is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Lehet bennem valami perverz hajlam, mert lassan élvezem is. :D Amúgy meg simán ütheti a kasztnit a középdob akár neki is. :) Jelentem a középdob ütötte a kasztnit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Lehet bennem valami perverz hajlam, mert lassan élvezem is. <_< Amúgy meg simán ütheti a kasztnit a középdob akár neki is. :) Jelentem a középdob ütötte a kasztnit :icon13: Grat! B) Ismét Zotya diadalmaskodott! :D :lol: (még jó, hogy nem féltengelyt cseréltettél vele! -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 Jelentem a középdob ütötte a kasztnit :D Grat! -_- Ismét Zotya diadalmaskodott! :) <_< (még jó, hogy nem féltengelyt cseréltettél vele! :lol: B) Juhééééé! 500Forint az unixban a gumibak. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Létezik olyan egyáltalán, hogy légzsákos, állítható magasságú kormányrúd? Ha igen valaki tudna linkelni ilyenről egy képet? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Létezik olyan egyáltalán, hogy légzsákos, állítható magasságú kormányrúd? Ha igen valaki tudna linkelni ilyenről egy képet? Köszi Létezik, Japán F Astráknál, de mindjárt megnézem EPC-ben és linkelek képet... Légzsákos, nem állítható... Légzsákos, állítható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Létezik, Japán F Astráknál, de mindjárt megnézem EPC-ben és linkelek képet... Köszi. Vettem egy ilyen rudat de nemtudom h légzsákossá át lehet e szerelni. Elvileg a légzsákos kormányt fel tudom rá rakni csak a burkolattal lesz szerintem probléma. Akkor szerinted ez légzsákos lehet? Csak azt nem tudom, hogy a burkolat mögött hogy fér el az átvezető szalag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2010 Megoszt Elküldve Október24, 2010 Köszi. Vettem egy ilyen rudat de nemtudom h légzsákossá át lehet e szerelni. Elvileg a légzsákos kormányt fel tudom rá rakni csak a burkolattal lesz szerintem probléma. ... Szerintem próbáld rá a légzsákos burkolatot, mert ezen is már úgy van a gyújtáskapcsoló, ahogy a sima nem állítható légzsákoson... Nameg ugye cserélni kell a bajuszkapcsoló tartót is. Amúgy szerkesztettem előző hozzászólásom, ott vannak a linkek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts