Johnny82 Elküldve Szeptember27, 2010 Elküldve Szeptember27, 2010 Izomból kéttenyerest neki a széleire. Persze előtte hátul az anyát meglazítani és nem leszedni, mert pofánvág ha leugrik. :) Oké, ki is próbálom.
yankee Elküldve Szeptember27, 2010 Elküldve Szeptember27, 2010 Hogy lehet, a kormányt a legegyszerübben leszedni??? Ütöttem, rúgtam, vágtam, simogattam, de meg se moccan :) Kell még az a kormány?:D Flexeld le:D
Johnny82 Elküldve Szeptember27, 2010 Elküldve Szeptember27, 2010 Kell még az a kormány?:D Flexeld le:D Az lesz, mert nem jön :)
Tiv. Elküldve Szeptember27, 2010 Elküldve Szeptember27, 2010 Az lesz, mert nem jön :) Ha meglazitottad az anyát, markold meg 9-3 óránál. Rángasd ellentétesen. a műszerfal és feléd. Simán le fog ugrani. Nincs rászorulva, csak megfeszülve, egy rugó ellenében. Tehát jobb kéz feléd, ugyanakkor bal kéz a műszerfal felé. Ezt felváltva, és hidd el lejön.
spzoli Elküldve Szeptember27, 2010 Elküldve Szeptember27, 2010 Ha meglazitottad az anyát, markold meg 9-3 óránál. Rángasd ellentétesen. a műszerfal és feléd. Simán le fog ugrani. Nincs rászorulva, csak megfeszülve, egy rugó ellenében. Tehát jobb kéz feléd, ugyanakkor bal kéz a műszerfal felé. Ezt felváltva, és hidd el lejön. Meg is üthetni ugyan így, vagy körbe, de kell hozzá a tépés amit mondasz. :)
Johnny82 Elküldve Szeptember27, 2010 Elküldve Szeptember27, 2010 Ha meglazitottad az anyát, markold meg 9-3 óránál. Rángasd ellentétesen. a műszerfal és feléd. Simán le fog ugrani. Nincs rászorulva, csak megfeszülve, egy rugó ellenében. Tehát jobb kéz feléd, ugyanakkor bal kéz a műszerfal felé. Ezt felváltva, és hidd el lejön. Köszi! :D Így már lejött :)
Krajcso Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Sziasztok! Ha a szervószivattyúm ereszti az olajat arra mi a gyógyír? Meg lehet valahogy csinálni, vagy csere? Köszi, Ákos
daykiller Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Sziasztok! Ha a szervószivattyúm ereszti az olajat arra mi a gyógyír? Meg lehet valahogy csinálni, vagy csere? Köszi, Ákos Felújítás vagy csere.
Guest Sanci Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 Felújítás vagy csere. Mielőtt kifújja az egészet :) vagy egy gumizabáló jó nagy tócsa nem lesz reggelre a kocsi alatt.. :D
mrbis Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Szerintetek fel lehetne rakni az astra f re, egy astra h kormányt? Lehet szerintetek csináltatni hozzá kerékagyat?
daykiller Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Szerintetek fel lehetne rakni az astra f re, egy astra h kormányt? Lehet szerintetek csináltatni hozzá kerékagyat? G Astra és B Vectra kormány rámegy, úgy tudom. Ha csak a dizájn miatt kell, akkor nem tudom, de ha a multifunkciós kormány kell, akkor elég a B Veki kormány + összekötő. :)
mrbis Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 G Astra és B Vectra kormány rámegy, úgy tudom. Ha csak a dizájn miatt kell, akkor nem tudom, de ha a multifunkciós kormány kell, akkor elég a B Veki kormány + összekötő. :) inkább a desing miatt :D Egyébként a G astra kormányhoz kell vlmi átalakító, vagy másik kerékagy?
daykiller Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 inkább a desing miatt :) Egyébként a G astra kormányhoz kell vlmi átalakító, vagy másik kerékagy? Elvileg ugyanaz.
mrbis Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 Elvileg ugyanaz. Megtetszett nekem a G astra kormány is, de lehet h astra h kormány lesz. :) Azt kellene rámókólni a kocsira.
yankee Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 G Astra és B Vectra kormány rámegy, úgy tudom. Ha csak a dizájn miatt kell, akkor nem tudom, de ha a multifunkciós kormány kell, akkor elég a B Veki kormány + összekötő. :) És ha olyat akarok a nem légzsákos fastra kormány oszlopomra, hogy b veci multi kormány, átvezetővel ugye bár. Akkor az rá megy a f-esre? Légzsák nem érdekel. Csak a multi.
daykiller Elküldve Október10, 2010 Elküldve Október10, 2010 És ha olyat akarok a nem légzsákos fastra kormány oszlopomra, hogy b veci multi kormány, átvezetővel ugye bár. Akkor az rá megy a f-esre? Légzsák nem érdekel. Csak a multi. Tudtommal igen. Sőt! Láttam is valami lengyel oldalon, hogy lépésről lépésre képekkel illusztrálva le volt írva a folyamat, persze lengyelül. :)
yankee Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Tudtommal igen. Sőt! Láttam is valami lengyel oldalon, hogy lépésről lépésre képekkel illusztrálva le volt írva a folyamat, persze lengyelül. :) Nem tudod meg keresni? :D De akkor azt mondod b veci átvezető légzsáktalan fastra kormány oszlop és stimmel?!. Ha ez ígyvan akkor havaii dizsi napfény. LENNE. Ha elő tudnád keríteni az nagyon jó lenne.
daykiller Elküldve Október11, 2010 Elküldve Október11, 2010 Nem tudod meg keresni? :) De akkor azt mondod b veci átvezető légzsáktalan fastra kormány oszlop és stimmel?!. Ha ez ígyvan akkor havaii dizsi napfény. LENNE. Ha elő tudnád keríteni az nagyon jó lenne. Tessék: Visit My Website :D
Reeckatee Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Szerintetek fel lehetne rakni az astra f re, egy astra h kormányt? Lehet szerintetek csináltatni hozzá kerékagyat? Írtam neked H Astra fórumon. :)
yankee Elküldve Október12, 2010 Elküldve Október12, 2010 Tessék: Visit My Website :) Köszi. Nem tudom sose meg hálállni. De ez gyárilag légzsákos f-astra nem? Legalább is a képekből ez jön le. De nekem nem ligzsákos:S Így gondolom én nem tudom feltenni a átvezetőt. Vagy igen?
Krajcso Elküldve Október13, 2010 Elküldve Október13, 2010 Sziasztok! Szervó szivattyút szeretnék cserélni, mert szegény lassan de biztosan folyat. Az "új" szivattyú is megvan, viszont a szétszerelésnél ott elakadtam, hogy kiszedtem a légszűrőházat, leszedtem az ékszíjat és kibillentettem a szivattyút. Lehetséges a vezérműszíj levétele nélkül valahogy kijátszani a helyéről? Le lehet venni a tárcsát de sajnos azzal sem vagyok előrébb. Elég kicsi a hely.. ha valaki csinált már ilyet, kérem ossza meg velem a tapasztalatait :) Köszönöm!
FPepe Elküldve Október13, 2010 Elküldve Október13, 2010 Sziasztok! Szervó szivattyút szeretnék cserélni, mert szegény lassan de biztosan folyat. Az "új" szivattyú is megvan, viszont a szétszerelésnél ott elakadtam, hogy kiszedtem a légszűrőházat, leszedtem az ékszíjat és kibillentettem a szivattyút. Lehetséges a vezérműszíj levétele nélkül valahogy kijátszani a helyéről? Le lehet venni a tárcsát de sajnos azzal sem vagyok előrébb. Elég kicsi a hely.. ha valaki csinált már ilyet, kérem ossza meg velem a tapasztalatait :) Köszönöm! Ez az a fajta szivattyú, ami a vezérműszíjburkolat kivágásában van? Az elvileg a tárcsa levétele után a két M8-as csavar kitekerésével kijön onnan. '91-92 körüli C16NZ motor?
Krajcso Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 Ez az a fajta szivattyú, ami a vezérműszíjburkolat kivágásában van? Az elvileg a tárcsa levétele után a két M8-as csavar kitekerésével kijön onnan. '91-92 körüli C16NZ motor? Igen, egy mélyedésben van és két csavar rögzíti. C16NZ, '91-es. Megpróbálom leszedni akkor még a tárcsát is.
kisg1 Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 Sziasztok! Egy kis megnyugtatást szeretnék kérni!De csak az igazság érdekel :) Az astra f légzsákos kormányból nincs több tipus csak egy van?Tehát ha veszek egyet nem kell ügyelnem semmire ami esetleg a kormányoszloppal való kompatibilitásban fontos.A kormányoszlop légzsákos kormányhoz van.Válaszokat előre is köszi!
Recommended Posts