Dáwid Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Szerencsére annak ellenére,hogy közel 200k km van benne az előző tulaj (ismerős) vigyázott rá ,szóval jó állapotú eddig... a szervó dolog csak érdeklődés,mert lehet pár hét és megszokom..:lol: a leírt cserélendő dolgokat "viszonylag" olcsón láttam itt-ott (lényegesen olcsóbb volt mint az előző kocsimban(2001es cordoba) én is szervósból ültem át, és csak az első hónap volt furcsa (meg még egy darabig a szűk helyre parkolás, hogy ezret pörög a kormány, és azt is gyurmásan, de egyébként tök hozzá lehet szokni. (az emberiség autózott szervo előtt is :huh: ) Ha szeretnél könnyíteni egy kicsit akkor gokartozz 10 percet, és utána gyorsan ülj be az autóba. Sokkal könnyebb lesz ^_^ B)
tamasmi87 Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 én is szervósból ültem át, és csak az első hónap volt furcsa (meg még egy darabig a szűk helyre parkolás, hogy ezret pörög a kormány, és azt is gyurmásan, de egyébként tök hozzá lehet szokni. (az emberiség autózott szervo előtt is :huh: ) Ha szeretnél könnyíteni egy kicsit akkor gokartozz 10 percet, és utána gyorsan ülj be az autóba. Sokkal könnyebb lesz ^_^ B) napi 10 perc gokart? Nem is rossz ötlet :lol:
hening Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 A végére min 50e ft lesz, úgy számolj. Majdnem. Nekem kb 40-be volt, mire bele került.
opel16v Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Majdnem. Nekem kb 40-be volt, mire bele került. Neked egy kicsit más is, meg ha jól emlékszem, te teljesen magadnak építetted be :huh:
hening Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Neked egy kicsit más is, meg ha jól emlékszem, te teljesen magadnak építetted be :lol: Ja. :huh: ^_^
Reeckatee Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Hogyan lehetne megoldani, hogy a szervó könnyebben müködjön, ezáltal meg könnyebben lehessen forgatni a perecet? (185 papucsok vannak most rajta)
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Hogyan lehetne megoldani, hogy a szervó könnyebben müködjön, ezáltal meg könnyebben lehessen forgatni a perecet? (185 papucsok vannak most rajta) Most mondanám, hogy télen áljál jégre.... :huh: , de szerintem sehogy. :lol:
tamasmi87 Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 A végére min 50e ft lesz, úgy számolj. Ezt a pénzt azt mondom még rá is szánnám!Amennyit most az előző kocsimon bukok(még megvan) ez filléres dolog.. :huh: Kérdés,hogy müszaki vizsgán belekötnek-e...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Ezt a pénzt azt mondom még rá is szánnám!Amennyit most az előző kocsimon bukok(még megvan) ez filléres dolog.. :huh: Kérdés,hogy müszaki vizsgán belekötnek-e... Miért kötnének? Amit gyárilag be lehet építteni ahhoz nem kell engedély. Sehol nincs az leírva, hogy neked ez nem volt alapból a kocsiban.
FPepe Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Miért kötnének? Amit gyárilag be lehet építteni ahhoz nem kell engedély. Sehol nincs az leírva, hogy neked ez nem volt alapból a kocsiban. De le van, de a kutya nem néz utána (tudtommal a VIN tartalmazza ezt is). Legegyszerűbb, ha keresel pl. bontóban egy ugyanilyen motorú autót, és abból egy-az-egyben átraksz mindent, ami ezzel kapcsolatos (szíjtárcsák, szivattyú, esetleg generátor, motortartó bak, kormánymű, csövek).
deuxopel Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Hogyan lehetne megoldani, hogy a szervó könnyebben müködjön, ezáltal meg könnyebben lehessen forgatni a perecet? (185 papucsok vannak most rajta) nekem a C14NZ-ben nincs kormanyszervo, a kerekek 195/55R15; eleinte faraszto volt, de minden alkalom egyben testepito torna is, gondolj bele masik tv nezes kozben magneses kutyuvel erositik a hasukat, autozni elvezet, igy kozben a felkarodra is gyursz, en megszoktam, pedig nem vagyok egy kisportolt testalkat (vallam, mint a kigyoe) de ahogy en nezegettem, szerintem sima bele lehet tenni, ha a szukseges alkatreszek rendelkezesre allnak
daykiller Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 nekem a C14NZ-ben nincs kormanyszervo, a kerekek 195/55R15; eleinte faraszto volt, de minden alkalom egyben testepito torna is, gondolj bele masik tv nezes kozben magneses kutyuvel erositik a hasukat, autozni elvezet, igy kozben a felkarodra is gyursz, en megszoktam, pedig nem vagyok egy kisportolt testalkat (vallam, mint a kigyoe) de ahogy en nezegettem, szerintem sima bele lehet tenni, ha a szukseges alkatreszek rendelkezesre allnak Azért az Astra szervójánál is van könnyebb szervó. Lásd B Omega. Na azzal álló helyzetben is lehet egyujjazni. :huh:
deuxopel Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Azért az Astra szervójánál is van könnyebb szervó. Lásd B Omega. Na azzal álló helyzetben is lehet egyujjazni. :D igen de valamit valamiert, azzal szamoltal, hogy megemeli a fogyasztast; a gumiknak sem tesz jot, es erdekes de a gombfejek is jobban kopnak
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Hogyan lehetne megoldani, hogy a szervó könnyebben müködjön, ezáltal meg könnyebben lehessen forgatni a perecet? (185 papucsok vannak most rajta) Rakjál fel 255ös gumikat és utánna máris pille lesz a 185 :huh: :lol: ^_^
daykiller Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 igen de valamit valamiert, azzal szamoltal, hogy megemeli a fogyasztast; a gumiknak sem tesz jot, es erdekes de a gombfejek is jobban kopnak Ügyelek rá, hogy ne álló helyzetben tekergessem a kormányt. :huh:
Reeckatee Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 Hát de az Omié is valamitôl jobb. Akkor rakok bele Omi szervópumpát :huh: Olyat csinálok belôle, hogy helyben elfordul az egész autó :lol:
tamasmi87 Elküldve Augusztus19, 2009 Elküldve Augusztus19, 2009 nekem föleg stoppos kanyarban meg kertből ki stb.. kellene esetleg tesco parkolóba a szervó kölcsönben volt nálam egy punto 2 city szervóval hát az könnyű :huh:
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2009 Elküldve Augusztus20, 2009 nekem föleg stoppos kanyarban meg kertből ki stb.. kellene esetleg tesco parkolóba a szervó kölcsönben volt nálam egy punto 2 city szervóval hát az könnyű :lol: Tökölön van tescó? :huh:
tamasmi87 Elküldve Augusztus20, 2009 Elküldve Augusztus20, 2009 Tökölön van tescó? :huh: van tesco ,nemrég volt az átadás... Fejlődünk mi? :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2009 Elküldve Augusztus20, 2009 van tesco ,nemrég volt az átadás... Fejlődünk mi? :huh: Ja-ja ott töltöttem fél gyerekkorom, akkor még csak ABC-volt. :lol:
Máté87 Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Végre az én autóm is szervós! :lol: Nem vagyok gyenge hogy a kormányt nem bírtam volna tekerni szervó nélkül de most hogy benne van sokkal kényelmesebb közlekedni! Én mindenkit csak buzdítani tudok hogy csinálja meg (na persze csak az akit érdekel a dolog) hiszen csak elkezdeni nehéz! Nekem az egész 30 ezerben volt benne igaz feleslegesen kidobtam az ablakon 7 ezret egy felesleges futómű beállítás miatt, de szerintem még így is megérte! A szervó alkatrészekért köszönet Tominak! Üdv: Máté
egykuty Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 ...igaz feleslegesen kidobtam az ablakon 7 ezret egy felesleges futómű beállítás miatt, ... Üdv: Máté szívesen, a 7 nagyon sok egy futóműállításért, kár volt...
opel16v Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 szívesen, a 7 nagyon sok egy futóműállításért, kár volt... Bp-en pl nem nagyon találsz olcsóbb lehetőséget.
Recommended Posts