Dáwid Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Szerencsére annak ellenére,hogy közel 200k km van benne az előző tulaj (ismerős) vigyázott rá ,szóval jó állapotú eddig... a szervó dolog csak érdeklődés,mert lehet pár hét és megszokom..:lol: a leírt cserélendő dolgokat "viszonylag" olcsón láttam itt-ott (lényegesen olcsóbb volt mint az előző kocsimban(2001es cordoba) én is szervósból ültem át, és csak az első hónap volt furcsa (meg még egy darabig a szűk helyre parkolás, hogy ezret pörög a kormány, és azt is gyurmásan, de egyébként tök hozzá lehet szokni. (az emberiség autózott szervo előtt is :huh: ) Ha szeretnél könnyíteni egy kicsit akkor gokartozz 10 percet, és utána gyorsan ülj be az autóba. Sokkal könnyebb lesz ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tamasmi87 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 én is szervósból ültem át, és csak az első hónap volt furcsa (meg még egy darabig a szűk helyre parkolás, hogy ezret pörög a kormány, és azt is gyurmásan, de egyébként tök hozzá lehet szokni. (az emberiség autózott szervo előtt is :huh: ) Ha szeretnél könnyíteni egy kicsit akkor gokartozz 10 percet, és utána gyorsan ülj be az autóba. Sokkal könnyebb lesz ^_^ B) napi 10 perc gokart? Nem is rossz ötlet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 A végére min 50e ft lesz, úgy számolj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 A végére min 50e ft lesz, úgy számolj. Majdnem. Nekem kb 40-be volt, mire bele került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Majdnem. Nekem kb 40-be volt, mire bele került. Neked egy kicsit más is, meg ha jól emlékszem, te teljesen magadnak építetted be :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Neked egy kicsit más is, meg ha jól emlékszem, te teljesen magadnak építetted be :lol: Ja. :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Hogyan lehetne megoldani, hogy a szervó könnyebben müködjön, ezáltal meg könnyebben lehessen forgatni a perecet? (185 papucsok vannak most rajta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Hogyan lehetne megoldani, hogy a szervó könnyebben müködjön, ezáltal meg könnyebben lehessen forgatni a perecet? (185 papucsok vannak most rajta) Most mondanám, hogy télen áljál jégre.... :huh: , de szerintem sehogy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tamasmi87 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 A végére min 50e ft lesz, úgy számolj. Ezt a pénzt azt mondom még rá is szánnám!Amennyit most az előző kocsimon bukok(még megvan) ez filléres dolog.. :huh: Kérdés,hogy müszaki vizsgán belekötnek-e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Ezt a pénzt azt mondom még rá is szánnám!Amennyit most az előző kocsimon bukok(még megvan) ez filléres dolog.. :huh: Kérdés,hogy müszaki vizsgán belekötnek-e... Miért kötnének? Amit gyárilag be lehet építteni ahhoz nem kell engedély. Sehol nincs az leírva, hogy neked ez nem volt alapból a kocsiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Miért kötnének? Amit gyárilag be lehet építteni ahhoz nem kell engedély. Sehol nincs az leírva, hogy neked ez nem volt alapból a kocsiban. De le van, de a kutya nem néz utána (tudtommal a VIN tartalmazza ezt is). Legegyszerűbb, ha keresel pl. bontóban egy ugyanilyen motorú autót, és abból egy-az-egyben átraksz mindent, ami ezzel kapcsolatos (szíjtárcsák, szivattyú, esetleg generátor, motortartó bak, kormánymű, csövek). Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Hogyan lehetne megoldani, hogy a szervó könnyebben müködjön, ezáltal meg könnyebben lehessen forgatni a perecet? (185 papucsok vannak most rajta) nekem a C14NZ-ben nincs kormanyszervo, a kerekek 195/55R15; eleinte faraszto volt, de minden alkalom egyben testepito torna is, gondolj bele masik tv nezes kozben magneses kutyuvel erositik a hasukat, autozni elvezet, igy kozben a felkarodra is gyursz, en megszoktam, pedig nem vagyok egy kisportolt testalkat (vallam, mint a kigyoe) de ahogy en nezegettem, szerintem sima bele lehet tenni, ha a szukseges alkatreszek rendelkezesre allnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 nekem a C14NZ-ben nincs kormanyszervo, a kerekek 195/55R15; eleinte faraszto volt, de minden alkalom egyben testepito torna is, gondolj bele masik tv nezes kozben magneses kutyuvel erositik a hasukat, autozni elvezet, igy kozben a felkarodra is gyursz, en megszoktam, pedig nem vagyok egy kisportolt testalkat (vallam, mint a kigyoe) de ahogy en nezegettem, szerintem sima bele lehet tenni, ha a szukseges alkatreszek rendelkezesre allnak Azért az Astra szervójánál is van könnyebb szervó. Lásd B Omega. Na azzal álló helyzetben is lehet egyujjazni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Azért az Astra szervójánál is van könnyebb szervó. Lásd B Omega. Na azzal álló helyzetben is lehet egyujjazni. :D igen de valamit valamiert, azzal szamoltal, hogy megemeli a fogyasztast; a gumiknak sem tesz jot, es erdekes de a gombfejek is jobban kopnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Hogyan lehetne megoldani, hogy a szervó könnyebben müködjön, ezáltal meg könnyebben lehessen forgatni a perecet? (185 papucsok vannak most rajta) Rakjál fel 255ös gumikat és utánna máris pille lesz a 185 :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 igen de valamit valamiert, azzal szamoltal, hogy megemeli a fogyasztast; a gumiknak sem tesz jot, es erdekes de a gombfejek is jobban kopnak Ügyelek rá, hogy ne álló helyzetben tekergessem a kormányt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Hát de az Omié is valamitôl jobb. Akkor rakok bele Omi szervópumpát :huh: Olyat csinálok belôle, hogy helyben elfordul az egész autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tamasmi87 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 nekem föleg stoppos kanyarban meg kertből ki stb.. kellene esetleg tesco parkolóba a szervó kölcsönben volt nálam egy punto 2 city szervóval hát az könnyű :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 nekem föleg stoppos kanyarban meg kertből ki stb.. kellene esetleg tesco parkolóba a szervó kölcsönben volt nálam egy punto 2 city szervóval hát az könnyű :lol: Tökölön van tescó? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tamasmi87 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Tökölön van tescó? :huh: van tesco ,nemrég volt az átadás... Fejlődünk mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 van tesco ,nemrég volt az átadás... Fejlődünk mi? :huh: Ja-ja ott töltöttem fél gyerekkorom, akkor még csak ABC-volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Off vége! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Máté87 Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 Végre az én autóm is szervós! :lol: Nem vagyok gyenge hogy a kormányt nem bírtam volna tekerni szervó nélkül de most hogy benne van sokkal kényelmesebb közlekedni! Én mindenkit csak buzdítani tudok hogy csinálja meg (na persze csak az akit érdekel a dolog) hiszen csak elkezdeni nehéz! Nekem az egész 30 ezerben volt benne igaz feleslegesen kidobtam az ablakon 7 ezret egy felesleges futómű beállítás miatt, de szerintem még így is megérte! A szervó alkatrészekért köszönet Tominak! Üdv: Máté Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 ...igaz feleslegesen kidobtam az ablakon 7 ezret egy felesleges futómű beállítás miatt, ... Üdv: Máté szívesen, a 7 nagyon sok egy futóműállításért, kár volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 szívesen, a 7 nagyon sok egy futóműállításért, kár volt... Bp-en pl nem nagyon találsz olcsóbb lehetőséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts