Atommanó Elküldve Február24, 2005 Elküldve Február24, 2005 Szia! 35 ezerért küldesz egy emilt??? :roll: vagy mit csinálsz ennyiért azt azért még odaírhattad volna... :wink: Üdv.: Atommanó
Atommanó Elküldve Február24, 2005 Elküldve Február24, 2005 35 ezerért??? Lesz!!! :) :) Ennyiért még a Puntot is, de még Mélykék mocitetejét is lefújatjuk... :wink: :) :P Üdv.: Atommanó
mélykék76 Elküldve Február24, 2005 Elküldve Február24, 2005 ....de még Mélykék mocitetejét is lefújatjuk... :wink: :) :).... Most még röhögsz :twisted: Megígérted, tehát le kell fújatnod a Caravan motorháztetjét 8) Még valaki esetleg ? Anti ma nagyon adakozó kedvében van úgy látom :) :P :lol: :P
Atommanó Elküldve Február24, 2005 Elküldve Február24, 2005 Jó Kess majd úgy csináljuk, hogy azért márc 12-én már ki tudj vele jönni a talira... :) :) Üdv.,. Atommanó
Kess Elküldve Február24, 2005 Elküldve Február24, 2005 akkor temperával fessük, az gyorsan mexárad 8)
Kess Elküldve Február28, 2005 Elküldve Február28, 2005 a forgalmiban szereplő színhez képest az autó hány százaléka lehet más színű??? ha egyáltalán van ilyen..... vagy ilyenkor 2 szín kerül az forgalmiba (vagy 3 :) ) remélem érthető voltam :shock:
Flowachild Elküldve Február28, 2005 Elküldve Február28, 2005 A flip-flopnak litere (!) 400 ezer körül mozog.
Szabyka Elküldve Február28, 2005 Elküldve Február28, 2005 A flip-flopnak litere (!) 400 ezer körül mozog. Jah és a srác adja 35-40ért, nekem már küldött listát ...
tgabika76 Elküldve Február28, 2005 Elküldve Február28, 2005 a forgalmiban szereplő színhez képest az autó hány százaléka lehet más színű??? ha egyáltalán van ilyen..... vagy ilyenkor 2 szín kerül az forgalmiba (vagy 3 :) ) remélem érthető voltam :shock: Nekem valami olyasmi rémlik, hogy 40% egybefüggő felület kell ugyanabból a színből, de lehet nemjól tudom
Flowachild Elküldve Március7, 2005 Elküldve Március7, 2005 ...a srác adja 35-40ért... Akkor az nem flip-flop. Kizárt, hogy ennyiért adja. Ha ingyen jut hozzá, akkor is minimum 2 kilóért adná literjét!
Atommanó Elküldve Március7, 2005 Elküldve Március7, 2005 ÉS ha még fizetnek is neki... :wink: ...honnan tudod... :wink: Üdv.: Atommanó
GPont Elküldve Március7, 2005 Elküldve Március7, 2005 Akkor az nem flip-flop. Kizárt, hogy ennyiért adja. Ha ingyen jut hozzá, akkor is minimum 2 kilóért adná literjét! Öööö... Nem vitatkozni akarok már megint veled, de nézd meg ezt az oldalt: [url=http://www.cosmicar.hu/]CosmiCar, válaszd a jobb alsó sarokban az Alsa-t, azon belül a Mystic-et! Ebből a festékből egy quart (majdnem egy litÉr) 60.000.-; egy gallon (ami kb négy liter) két kiló! És ennek az árnak a nagy része a szállítás (veszélyes anyag), vám és hasonló tételek. Az USA-ban ugyanez kicsit több, mint a fele. Szal nem olcsó, de azért ennyire nem horror! :wink: És ennél van olcsóbb is, de azok minőségében azért kételkednék. Mellékesen, egy másik festékboltban is megkérdeztem a múltkori színt, és a srác kapásból felháborodott, hogy az soha nem volt gyöngyház! :wink:
Flowachild Elküldve Március8, 2005 Elküldve Március8, 2005 Valóban kár vitatkozni... :wink: flip-flop: Ha valaki tud 4 kiló alatt egy litert, VEGYE MEG!!! ("Kamionról leesett", szürkeimport vagy lopott festékek árával nem lehet konkurálni.) E266: Gyere el és nézd meg az Omegán azt a színt! Gyöngyház. Gyárilag.
GPont Elküldve Március8, 2005 Elküldve Március8, 2005 Flowa! Elküldtem neked levélben a magyarországi Alsa árlistát. Érdemes megnézni a [url=http://alsacorp.com/products/metalmorphis/metal_price.htm]kinti árlistát is, ott egy gallon nem kerül százezerbe. Viszont tavaly év vége felé beszéltem egy fényező ismerőssel, állítólag a Mobihelnek is lesz (vagy már van is) kaméleonfestéke. Igazából erre, meg a hasonlókra mondtam, hogy félnék a minőségétől... :? Úgy van ez is, mint minden más: amikor megjelenik qva drága, aztán annál olcsóbb és gagyibb, minél többen gyártják.
Flowachild Elküldve Március9, 2005 Elküldve Március9, 2005 ...erre, meg a hasonlókra mondtam, hogy félnék a minőségétől... Ebben egyetértünk. :wink:
Flowachild Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 Szeretném a figyelmetekbe ajánlani ezt a cikket: http://totalcar.hu/magazin/szotar/fenyezes/ . A cikk végén található tól-ig komplett fényezési árról (bruttó 250e-től 1 misiig) csak annyit mondanék, hogy a minimum ár véleményem szerint csak külső fényezésre vonatkozik, a legolcsóbb akril festékkel és egy Fiat Panda méretű autóra... :D :wink:
KeeF Elküldve Március23, 2005 Elküldve Március23, 2005 hello! az autommai ltortent egy kisebb baleset, raesett egy pala a tetorol... a kasztni szerencsere nem serult (horpadt), de a fenyezes vagy ket helyen femig karcolodott, meg apr aprobb horzsolas is osszejott. az lenne a kerdesem, hogy ki tud olyan fenyezo/dekoros muhelyt ahol az egesz elem ujrafujasa nelkul javitanak ezt? probaltam par fenyezomuhelyt, de ott az egesz elemet akartak fujni. nem is annyira a penz miatt (15e korul mondtak minden helyen) hanem ha esetleg el akarom adni es ramernek, akkor mondhatok amit akarok, ugyis aszondjak torve volt... valaki tud segiteni?
GPont Elküldve Március23, 2005 Elküldve Március23, 2005 Szerintem csinálj egy sorozat fényképet a sérülésről, meg a fényezésről, és fényeztesd telibe! Ha jön a vevő, meg tudod mondani, hogy ezért kellett belenyúlni. Az értelmesebbje elfogadja, a többi meg úgyis beleköt másba...
gsi.tamás Elküldve Március25, 2005 Elküldve Március25, 2005 Szóval tavaj úgy gondoltam átfényezem a GSI-t és mivel tudtam a festék tipusát elmentem a Standox forgalmazóhoz árat kérdezni. Na ott eldőlt, hogy marad az autó fehér, ugyanis 1 autóra csak a szett 580,000,- lenne + munkadíj. Így egy kicsit húzós lenne ezért mondtam le róla. Ez a szín lenne:
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 (edited) Szóval tavaj úgy gondoltam átfényezem a GSI-t és mivel tudtam a festék tipusát elmentem a Standox forgalmazóhoz árat kérdezni. Na ott eldőlt, hogy marad az autó fehér, ugyanis 1 autóra csak a szett 580,000,- lenne + munkadíj. Így egy kicsit húzós lenne ezért mondtam le róla. Ez a szín lenne: http://www.opel-magazin.hu/images/zoom/FNP...stra_G_0010.JPG Ez nagyon ütős szín! Bejön nagyon... képpel nem idézünk! Módosítva Február28, 2006 : bazs
Sörös Sanyi Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 Nem tudjátok, hogy egy színváltoztatás mennyibe kerül? Mármint okmányirodailag. Egyre jobban gondolkodom valami hasonlón: Nomeg aztán ha rászánnám magam, akkor két színt kell beíratni, vagy elég a legnagyobb felületet lefedő?
tgabika76 Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 Nomeg aztán ha rászánnám magam, akkor két színt kell beíratni, vagy elég a legnagyobb felületet lefedő? Sajna gőzöm sincs mibe kerül, de én úgy tudom, hogy ha van 50% egybefüggő egyszínű felület, akkor elég csak azt a színt beírni.
Recommended Posts