Atommanó Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Szia! 35 ezerért küldesz egy emilt??? :roll: vagy mit csinálsz ennyiért azt azért még odaírhattad volna... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 na mégiscsak lesz új fényezés??? 8) :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 35 ezerért??? Lesz!!! :) :) Ennyiért még a Puntot is, de még Mélykék mocitetejét is lefújatjuk... :wink: :) :P Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 ....de még Mélykék mocitetejét is lefújatjuk... :wink: :) :).... Most még röhögsz :twisted: Megígérted, tehát le kell fújatnod a Caravan motorháztetjét 8) Még valaki esetleg ? Anti ma nagyon adakozó kedvében van úgy látom :) :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 énis kérek egy fullfényt a névnapomra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Jó Kess majd úgy csináljuk, hogy azért márc 12-én már ki tudj vele jönni a talira... :) :) Üdv.,. Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 akkor temperával fessük, az gyorsan mexárad 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 a forgalmiban szereplő színhez képest az autó hány százaléka lehet más színű??? ha egyáltalán van ilyen..... vagy ilyenkor 2 szín kerül az forgalmiba (vagy 3 :) ) remélem érthető voltam :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 A flip-flopnak litere (!) 400 ezer körül mozog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 A flip-flopnak litere (!) 400 ezer körül mozog. Jah és a srác adja 35-40ért, nekem már küldött listát ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 a forgalmiban szereplő színhez képest az autó hány százaléka lehet más színű??? ha egyáltalán van ilyen..... vagy ilyenkor 2 szín kerül az forgalmiba (vagy 3 :) ) remélem érthető voltam :shock: Nekem valami olyasmi rémlik, hogy 40% egybefüggő felület kell ugyanabból a színből, de lehet nemjól tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 ...a srác adja 35-40ért... Akkor az nem flip-flop. Kizárt, hogy ennyiért adja. Ha ingyen jut hozzá, akkor is minimum 2 kilóért adná literjét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 ÉS ha még fizetnek is neki... :wink: ...honnan tudod... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Akkor az nem flip-flop. Kizárt, hogy ennyiért adja. Ha ingyen jut hozzá, akkor is minimum 2 kilóért adná literjét! Öööö... Nem vitatkozni akarok már megint veled, de nézd meg ezt az oldalt: [url=http://www.cosmicar.hu/]CosmiCar, válaszd a jobb alsó sarokban az Alsa-t, azon belül a Mystic-et! Ebből a festékből egy quart (majdnem egy litÉr) 60.000.-; egy gallon (ami kb négy liter) két kiló! És ennek az árnak a nagy része a szállítás (veszélyes anyag), vám és hasonló tételek. Az USA-ban ugyanez kicsit több, mint a fele. Szal nem olcsó, de azért ennyire nem horror! :wink: És ennél van olcsóbb is, de azok minőségében azért kételkednék. Mellékesen, egy másik festékboltban is megkérdeztem a múltkori színt, és a srác kapásból felháborodott, hogy az soha nem volt gyöngyház! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Valóban kár vitatkozni... :wink: flip-flop: Ha valaki tud 4 kiló alatt egy litert, VEGYE MEG!!! ("Kamionról leesett", szürkeimport vagy lopott festékek árával nem lehet konkurálni.) E266: Gyere el és nézd meg az Omegán azt a színt! Gyöngyház. Gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Flowa! Elküldtem neked levélben a magyarországi Alsa árlistát. Érdemes megnézni a [url=http://alsacorp.com/products/metalmorphis/metal_price.htm]kinti árlistát is, ott egy gallon nem kerül százezerbe. Viszont tavaly év vége felé beszéltem egy fényező ismerőssel, állítólag a Mobihelnek is lesz (vagy már van is) kaméleonfestéke. Igazából erre, meg a hasonlókra mondtam, hogy félnék a minőségétől... :? Úgy van ez is, mint minden más: amikor megjelenik qva drága, aztán annál olcsóbb és gagyibb, minél többen gyártják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 ...erre, meg a hasonlókra mondtam, hogy félnék a minőségétől... Ebben egyetértünk. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Szeretném a figyelmetekbe ajánlani ezt a cikket: http://totalcar.hu/magazin/szotar/fenyezes/ . A cikk végén található tól-ig komplett fényezési árról (bruttó 250e-től 1 misiig) csak annyit mondanék, hogy a minimum ár véleményem szerint csak külső fényezésre vonatkozik, a legolcsóbb akril festékkel és egy Fiat Panda méretű autóra... :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KeeF Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 hello! az autommai ltortent egy kisebb baleset, raesett egy pala a tetorol... a kasztni szerencsere nem serult (horpadt), de a fenyezes vagy ket helyen femig karcolodott, meg apr aprobb horzsolas is osszejott. az lenne a kerdesem, hogy ki tud olyan fenyezo/dekoros muhelyt ahol az egesz elem ujrafujasa nelkul javitanak ezt? probaltam par fenyezomuhelyt, de ott az egesz elemet akartak fujni. nem is annyira a penz miatt (15e korul mondtak minden helyen) hanem ha esetleg el akarom adni es ramernek, akkor mondhatok amit akarok, ugyis aszondjak torve volt... valaki tud segiteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Szerintem csinálj egy sorozat fényképet a sérülésről, meg a fényezésről, és fényeztesd telibe! Ha jön a vevő, meg tudod mondani, hogy ezért kellett belenyúlni. Az értelmesebbje elfogadja, a többi meg úgyis beleköt másba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Szóval tavaj úgy gondoltam átfényezem a GSI-t és mivel tudtam a festék tipusát elmentem a Standox forgalmazóhoz árat kérdezni. Na ott eldőlt, hogy marad az autó fehér, ugyanis 1 autóra csak a szett 580,000,- lenne + munkadíj. Így egy kicsit húzós lenne ezért mondtam le róla. Ez a szín lenne: Link to comment Megosztás: More sharing options...
agressor26 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 (edited) Szóval tavaj úgy gondoltam átfényezem a GSI-t és mivel tudtam a festék tipusát elmentem a Standox forgalmazóhoz árat kérdezni. Na ott eldőlt, hogy marad az autó fehér, ugyanis 1 autóra csak a szett 580,000,- lenne + munkadíj. Így egy kicsit húzós lenne ezért mondtam le róla. Ez a szín lenne: http://www.opel-magazin.hu/images/zoom/FNP...stra_G_0010.JPG Ez nagyon ütős szín! Bejön nagyon... képpel nem idézünk! Módosítva Február28, 2006 : bazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Csak nem átfényezed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Nem tudjátok, hogy egy színváltoztatás mennyibe kerül? Mármint okmányirodailag. Egyre jobban gondolkodom valami hasonlón: Nomeg aztán ha rászánnám magam, akkor két színt kell beíratni, vagy elég a legnagyobb felületet lefedő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Nomeg aztán ha rászánnám magam, akkor két színt kell beíratni, vagy elég a legnagyobb felületet lefedő? Sajna gőzöm sincs mibe kerül, de én úgy tudom, hogy ha van 50% egybefüggő egyszínű felület, akkor elég csak azt a színt beírni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts