Nutty Elküldve Április2, 2004 Megoszt Elküldve Április2, 2004 Remélem nem koppint a fejemre egy moderátor, de nem hiszem, hogy passzolt volna a téma bármelyik meglévő topic-ba. Szóval.... Hol található a net-en vagy kinek van színkatalógusa? Szeretném majd az autómat újrafényeztetni és van 1-2 elképzelésem, viszont szeretnék valami kézzelfoghatót mutatni, mondani a "festőnek" vagy annak aki majd kikeveri a színt.... Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április3, 2004 Megoszt Elküldve Április3, 2004 Ugyan rendes színkatalógusom nekem sincs, viszont nagy kedvencem a Lamborghini (természetesen az Opel után :) ), aminek a színkódjait megtaláltam a neten itt: http://www.lambocars.com/framed/paint.htm (az én autóm jövendőbeli színe is innen lesz kiválasztva, talán a 2004-es vagy 0058-as) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nutty Elküldve Április6, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2004 Ugyan rendes színkatalógusom nekem sincs, viszont nagy kedvencem a Lamborghini (természetesen az Opel után :) ), aminek a színkódjait megtaláltam a neten itt: http://www.lambocars.com/framed/paint.htm (az én autóm jövendőbeli színe is innen lesz kiválasztva, talán a 2004-es vagy 0058-as) Köszi! és ráadásul ez a PPG kis hazánkban is beszerezhető.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 Kérdésem a következő lenne: Lehet-e gyárilag fényezetlen (koptatócsík, kilincs. stb) elemeket úgy fényezni hogy az tartósan rajta is maradjon? Mindenféle történeteket hallottam már hogy az ilyenek 1-2 év múltán ledobják a fényt... Igaz ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Műanyag alapozó. Jobb ötletem nincs, legalábbis a Kadett tükrön egész szépen megmaradt, bár azt nemtom hogy mennyire bírja a kőfelverődést. Szvsz az alapozó minősége nagyon fontos, a festék lehet ugyanaz, amivel a lemezeket fújod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Kérdésem a következő lenne: Lehet-e gyárilag fényezetlen (koptatócsík, kilincs. stb) elemeket úgy fényezni hogy az tartósan rajta is maradjon? Mindenféle történeteket hallottam már hogy az ilyenek 1-2 év múltán ledobják a fényt... Igaz ez? A kilincsről engem lebeszéltek, mert sok vesződséggel jár, de erről opel 16v többet tud mesélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Kérdésem a következő lenne: Lehet-e gyárilag fényezetlen (koptatócsík, kilincs. stb) elemeket úgy fényezni hogy az tartósan rajta is maradjon? Mindenféle történeteket hallottam már hogy az ilyenek 1-2 év múltán ledobják a fényt... Igaz ez?Műanyag alapozó. Jobb ötletem nincs, legalábbis a Kadett tükrön egész szépen megmaradt, bár azt nemtom hogy mennyire bírja a kőfelverődést. Szvsz az alapozó minősége nagyon fontos, a festék lehet ugyanaz, amivel a lemezeket fújod. Ott a pont! Mobihel műanyagalapozóval ne is kísérletezzen senki, kalap kaki! Régebben a Sikkens Plastoflex vált be legjobban, de két hete nagyot csalódtam abban is. A tuti: műanyagalapozó nélkül Body 5+1 szórógitt (a rücskös műanyagot úgyis ki kell tölteni, hogy szép legyen), na az nem jön le! Majd elfelejtettem: gumit nem festünk, de a műanyag oldaqlcsík mehet. A kilincsről engem lebeszéltek, mert sok vesződséggel jár Így van. Én megcsináltam az enyémeket, külön a keretet és külön a... mi is az? Markolat vagy mi, amivel nyitod az ajtót. Teccikérteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 hali, tud valaki segíteni abban, hol kaphatok krómfestéket? nem ezüstszínűt... nem kell nagy mennyiség, 4 apróbb műanyag alkatrészt szeretnék fényezni előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Úgy tudom, bármelyik komolyabb, nagyobb festékboltban lehet kapni (spray). De le kell lakkozni, mert elmegy a fénye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 hali, tud valaki segíteni abban, hol kaphatok krómfestéket? nem ezüstszínűt... nem kell nagy mennyiség, 4 apróbb műanyag alkatrészt szeretnék fényezni előre is köszi Nem lenne jobb lekrómoztatni :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Nem lenne jobb lekrómoztatni :?: Műanyagot ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 ....tud valaki segíteni abban, hol kaphatok krómfestéket?.... Nézz köröl itt kicsit : ]http://fantachrome.uw.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Nekem egy profi fényező mondta (Pécsen él, oldtimereket és nagyon drága egyedi autókat szokott csinálni, az egyik legprofibb a témában), hogy a gyári matt lökösöket hiába alapozod bármilyen drága és ######a műanyag alapozóval, minimum el fog repedni rajta a fényezés, de valszeg 2-3 éven belül le is dobálja. A kilincsek fényezése türelmes és kitartó munka... Nekem a két hátsó kilincs egy heti munkámba került esténként. A lényege, hogy több mint 1mm-t le kell reszelni/csiszolni a felületből, mert az eredeti felületre ugyanúgy nem lehet alapozni, mint a lökösre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Műanyagot ? :) Bezony ám. Ma már mindent lekrómoznak. :wink: http://www.hi-techchrome.hu/ De szerintem máshol os csinálják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Bezony ám. Ma már mindent lekrómoznak. :wink: http://www.hi-techchrome.hu/ De szerintem máshol os csinálják. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Nézz köröl itt kicsit : ]http://fantachrome.uw.hu/ Jujj, öket ne! Végül is a felnimet ök csinálták, nem is a minöséggel van baj, de akkor sem ajánlom, mert a pontosság enyhén szólva nem nagy erényük. A megbeszélt idöponthoz képest hónapokat késnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Anno még pmben kérdeztem, de csesztél válaszolni, ogy ők mennyiért csinálták neked a 4 15s felnit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Aztec koma! Talán egy kicsit udvariasabb formában feltéve a kérdést, esetleg még választ is kaphatsz :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Anno még pmben kérdeztem, de csesztél válaszolni, ogy ők mennyiért csinálták neked a 4 15s felnit? Pü ment! Bocs, valahogy akkor átsiklottam felette... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Pü ment! Bocs, valahogy akkor átsiklottam felette...Nem lehetne publikusan, esetleg mást is érdekelne, vagy az inkább telefonáljon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 :wink: :roll: Igaz is... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 O.K. meghajlok elöttetek: Naszóval, az ár erösen felnifüggö, konkrétabban a méret és a "bonyolultság" számít, ugyanis minden felnit le kell csiszolniuk krómozás elött, de a nagyon sürü küllösnél ez elég nehéz, úgyhogy az ilyen felni drágább. Nekem a 4db 7x15-ös felni 70.000 pénzbe került gari nélkül, és úgy hogy a belsö felét nem krómozták (merhogy az úgyse látszik), krómozták viszont a kerékcsavarokat. Hogy milyen lett, azt majd mindenki megnézheti tavasszal valami talin, mert a nyári gumim azon van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Aztec koma! Talán egy kicsit udvariasabb formában feltéve a kérdést, esetleg még választ is kaphatsz :wink: Üdv.: Atommanó Tökikém Te meg modi vagy és nem a minden6ó, hogy mindenbe beleokoskodj. Hadd adjam elő úgy ahogy jön. Gettóban nőttem fel ez van, ha nem tessik moderád ki. Üdv.: Gergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Aztec! Nehogy már a szívedre vedd... :wink: Teeee Gettó men... :wink: Csak gondoltam, hogy mivel kérsz valamit, ezért azt udvariasabb módon is elő lehet adni... Tehát nevelő célzattal írtam, mert ugye a gettóban ritka az ilyesmi... :) :) :D Mostanában nagyon harapós vagy... :roll: Ha van kedved nyiss egy másik topikot, pl rugjunk bele a Modikba... :wink: Ha esetleg van reakció, akkor ne itt pls... :wink: Üdv.: A mindenható... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Tehát nevelő célzattal írtam: má most gykorolsz ! MIIII?????????? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts