Demó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Itt Kiskőrösön ma is láttam a kis GSi-t.Nagyon tutkeráj kis gyári masina! :( Ja, legutóbb láttam, amint 4-en beültek. :cry: Akkor jól leült a kis Corsa segge. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ja, legutóbb láttam, amint 4-en beültek. :cry: Akkor jól leült a kis Corsa segge. :( Sztem nincs tisztában a tulaj a gépének az igazi értékével.......v. csak én lihegem túl ezt a dolgot. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Sztem nincs tisztában a tulaj a gépének az igazi értékével.......v. csak én lihegem túl ezt a dolgot. :( Szerintem te liheged túl! :P A fekete müszerfalon és a lökösökön kívül semmi különleges nincs abban, hogy GSI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Szerintem te liheged túl! :P A fekete müszerfalon és a lökösökön kívül semmi különleges nincs abban, hogy GSI. Hát a nagyobb fékek?Az erősített kasztni,hm?Meg az a 109LE??Hm??? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Hát a nagyobb fékek?Az erősített kasztni,hm?Meg az a 109LE??Hm??? :P Hajóson a 109 LE és a nagyobb fékek a semmi különös kategóriába tartozik. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Hajóson a 109 LE és a nagyobb fékek a semmi különös kategóriába tartozik. :P Tudom, de odáig meg vissza volt az erősített kasztniért korábban......... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Tudom, de odáig meg vissza volt az erősített kasztniért korábban......... :( Szinte semmi olyasmi nincs megerösítve, ami nagy változást okozna. Inkább berakok egy toronymerevítöt, az sokkal többet ér, mint az a két kis lemezdarab. Egyedül LET-nél kezdenék el kasztnit erösíteni, az XE-t röhögve kibírja egy jó állapotú bódé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Mint a mellékelt ábra mutatja. :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Szinte semmi olyasmi nincs megerösítve, ami nagy változást okozna. Hát akkor?? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kriszti Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 A felni tényleg nagyon szép! :( én is szeretnék ilyet..... nagyon szeretem a corsit csak kéne még egy pár lóerő :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 A felni tényleg nagyon szép! :( én is szeretnék ilyet..... nagyon szeretem a corsit csak kéne még egy pár lóerő :P Ezesetben a legjobb helyre kerültél. :cry: Ez az enyém (volt): Link to comment Megosztás: More sharing options...
kriszti Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 wow!ez nem semmi!mehetett rendesen a kicsike! :( :P Hány lóerő volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Gyárilag ennek a motornak 151 LE-t kellene leadni. De a srácokat ismerve, biztos volt vele még egy kis buhera. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Gyárilag ennek a motornak 151 LE-t kellene leadni. De a srácokat ismerve, biztos volt vele még egy kis buhera. :( 160LE környéke volt a kis Szörnyeteg Lajos! :P A középső kis piros még mindig eladó.8K-ért vihető.Ott áll az udvaron nála, nincs használva főleg időhiány miatt.....Pedig nagyon jól néz ki a kis szekér... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 A felni tényleg nagyon szép! :( én is szeretnék ilyet..... nagyon szeretem a corsit csak kéne még egy pár lóerő :cry: Ezesetben a legjobb helyre kerültél. :D Ez az enyém (volt): http://www.carstyling.hu/pic/usercar/28985/16.jpg http://www.carstyling.hu/pic/usercar/28985/17.jpg egy láda sörben mertem volna fogadni, hogy ez lesz a válasz! :P :P Veszélyes dolog ám erre a lóerők hiányát emlegetni, mert akkor mindenkinek a C20XE jut eszébe. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Veszélyes dolog ám erre a lóerők hiányát emlegetni, mert akkor mindenkinek a C20XE jut eszébe. :P Nem mindenkinek! Bele lehet ám taposni a 3.0 MV6-ot is ebbe a motortérbe! :cry: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Nem mindenkinek! Bele lehet ám taposni a 3.0 MV6-ot is ebbe a motortérbe! :cry: :( http://kepfeltoltes.hu/070213/IMG_0541_www...ltoltes.hu_.jpg Ez igaz. De itt egy csavarhúzót már végképp nem lehet leejteni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Nomeg tartsd az úton, és kanyarodj. Node ha a lóerő a lényeg, akkor jó választás! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Nem mindenkinek! Bele lehet ám taposni a 3.0 MV6-ot is ebbe a motortérbe! :D :( http://kepfeltoltes.hu/070213/IMG_0541_www...ltoltes.hu_.jpg Az 3.0 24V MV6-ot már az Astrába is bele kellett taposni. :cry: Még jó, hogy nem készült fénykép, ahogy állok a motortérben és rúgdosom a motort, hogy bemejnen a "helyére". :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 rugdosom a motort, hogy bemejnen a "helyére". :( A szakember, az szakember na! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 A szakember, az szakember na! :P Ebben az esetben is a cél szentesítette az eszközt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 A szakember, az szakember na! :( Szagember? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Ez igaz. De itt egy csavarhúzót már végképp nem lehet leejteni. :P Szivesen megnézném,ahogy generátorszíjat cserélsz rajta! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kriszti Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 :( :P hát igen! bár szerncsére a szerelés a családban nem az én dolgom! :cry: én csak használom a kicsikét, meg tisztítgatom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 :( :cry: hát igen! bár szerncsére a szerelés a családban nem az én dolgom! :D én csak használom a kicsikét, meg tisztítgatom! ;) Akkor rendelj egy motorcserét, szemléltető képek fent :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts