Sörös Sanyi Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Tetszik nagyon! ÁÁÁÁÁÁ!!!! minek nekem ennyi kocsi? :( Ha csak egy lenne, akkor tuti rápályáznék. Bár nekem már kicsit nagy a motor. Én egykettest szertetnék, az olyan kis szolíd. Ugye, Losi? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Ami a legjobban tetszik benne az a jobb oldala. Ez sem egyhangú autó, hanem kicsit foltos :P Szerintetek perverz vagyok? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Ami a legjobban tetszik benne az a jobb oldala. Ez sem egyhangú autó, hanem kicsit foltos :P Szerintetek perverz vagyok? :( Csak shímán Corsás! :D Ha nem lenne rajta csomitértető, még jobb lenne! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Ami a legjobban tetszik benne az a jobb oldala. Ez sem egyhangú autó, hanem kicsit foltos :P Szerintetek perverz vagyok? :( Csak neked: belevaló ülés: Még gyerekülést is kaphatsz hozzá! Az ülésbe gyerek is kell: És persze a belső optikai elemekről se feledkezzünk meg: Ha ez így nem foltos, akkor sehogy! Na, tetszik? :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Sanyíííí!!! :( :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 ... Ha ez így nem foltos, akkor sehogy! Na, tetszik? :( Nem győzikés kocsit akarok, de jó :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Valaki?nem akar esetleg egy rendes motorral szerelt Corsát venni?Kispézé? :( Nem rossz! De nekem jó az ami van:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Nem rossz! De nekem jó az ami van:) Én még törpölök rajta.........aztán majd Stefan jóól elorozza előlem! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Én inkább ezen filózok. :( Nagyon egyben van így a képek alapján, viszont lehet nem ilyesmit kellene elöször nézegetnem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Én inkább ezen filózok. :( Nagyon egyben van így a képek alapján, viszont lehet nem ilyesmit kellene elöször nézegetnem. :P AKI CORSÁT KERES NE IS KERESSEN TOVÁBB!!!!!!! Sztem az uccsó mondatod, és az eladó uccsó mondata........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kriszti Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Sziasztok! Nekem egy 1.2es 1992es kis fehér corsám van!nagyon szeretem!megbízható kis gép! Szeretnék rajta csinosítani egy kicsit, de sehol sem találok hozzá optikai tunninghoz cuccokat! tudnátok ebben segíteni? üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Sziasztok! Nekem egy 1.2es 1992es kis fehér corsám van!nagyon szeretem!megbízható kis gép! Szeretnék rajta csinosítani egy kicsit, de sehol sem találok hozzá optikai tunninghoz cuccokat! tudnátok ebben segíteni? üdv Sajnos nagyon kevés cucc van Corsa A-hoz ebből a szempontból.Mi is nagyon sok dolgot az Ebayről vettünk anno.Itthon érdemes megkeresni tuningboltokat, ill. ilyesmivel foglalkozó cégeket, mert üvegszálból is jó dolgok gyárthatók hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kriszti Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Köszi a segítséget!:)majd próbálkozok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Szerintem GSi lökösön és szép felnin kivül mást nem szabad az A corsára tenni! Kár azt a formát elrondítani bármivel is! Egy szép felni sokat dob rajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Szerintem még a GSI lökös se feltétlenül kell, csak egy ültetés és pár szép felni. Ezekkel még egy magában csúnya A Corsát is egész pofássá lehet tenni. :( Íme egy példa: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Szerintem még a GSI lökös se feltétlenül kell, csak egy ültetés és pár szép felni. Ezekkel még egy magában csúnya A Corsát is egész pofássá lehet tenni. :( Íme egy példa :cry:Kriszti akár hiszed, akár nem, ez egy etalon Corsa sokmindenkinek! :P (többek között nekem is :D) De nekem azért így is nagyon-nagyon tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Szerintem még a GSI lökös se feltétlenül kell, csak egy ültetés és pár szép felni. Ezekkel még egy magában csúnya A Corsát is egész pofássá lehet tenni. :P Íme egy példa Kisit extrém az eleje.....Szal nagyon ül a sárvédőn....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Kisit extrém az eleje.....Szal nagyon ül a sárvédőn....... :( Megalomán egy jószág. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Megalomán egy jószág. Furi........akár, a gazdája! :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Furi........akár, a gazdája! :( :P Hoppsz a kékre gondoldtam :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Kisit extrém az eleje.....Szal nagyon ül a sárvédőn....... :( Szerintem pont jó, ennél magasabb nem nagyon kellene. Ez ilyen alacsonyan szép. Esetleg a hátulját lehetne egész picit megemelni, de az se csúnya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Hoppsz a kékre gondoldtam :P Olyan majd az enyém lesz. Egyszer. :( Végülis Borbet A-m már van. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Szerintem pont jó, ennél magasabb nem nagyon kellene. Ez ilyen alacsonyan szép. Esetleg a hátulját lehetne egész picit megemelni, de az se csúnya. Meg az elejét kikalapálni kisit jobban mint most :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Meg az elejét kikalapálni kisit jobban mint most :( Ez már csak flexelve lesz. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Ez már csak flexelve lesz. :P Itt Kiskőrösön ma is láttam a kis GSi-t.Nagyon tutkeráj kis gyári masina! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts