Corsa Mániás Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Jaj dik!de kész vagy :lol: Aszt mondták,hogy van ilyen,de lehet félreértettem,hogyTuning üzletbe!De köszi:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Jaj dik!de kész vagy :lol: Aszt mondták,hogy van ilyen,de lehet félreértettem,hogyTuning üzletbe!De köszi:D Félre biza'.Niccsa' olyan.Csak normál van, meg esetleg sportvez.tengely.......De ez egy hosszú história. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 viszont van olyan mi átlátszó és lehet nézni hogy ugrálnak a szikrák...csak menet közben nehéz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 viszont van olyan mi átlátszó és lehet nézni hogy ugrálnak a szikrák...csak menet közben nehéz :lol: Géptető le. Első szélvédő ki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 V.mi 5 ajtós kikönnyített kasztni, meg turbó.........ilyesmit csiripeltek a verebek legutóbb...... :lol: Az ötajtós és a turbó két külön történet, ezek így tuti nem fognak együtt létezni nálam. Az 5ajtós kasztniból lehet faragok majd egy 700 kiló alatti gépet CSAK gyorsulásra, megpiszkált 20XE-vel és a GSI féltengelyeimmel. HA lesz turbó, akkor az csakis 3-ajtós, faceliftes lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Mániás Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Ok!Értem,kössz a segítséket sok hasznát vettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Ok!Értem,kössz a segítséket sok hasznát vettem! Drága mulatság manapság tuningolni.Egy C12NZ ;C14NZ-ből nem sok érdemi lovat lehet kihozni kispézből.Utóbbit meg lehet faragni, hogy tudja a 82-100LE-t, de iszonyat pénz.Annyiért érdemes inkább olyat venni, ami alapból tudja ezt. De ugye mindenki a maga szerencséjének a pogácsa. A motorcsere jó móka, és szép nagy szop@s, de nem éri meg, mert minden egyes műszaki/ZK. dupla költség.S, egyre inkább lehetetlen idehaza, hála a rugalmas jogi rendszernek, ami ezt övezi.Tudom, mert végig csináltam a mókát, és nem kis pénzt buktam rajta.Ez Magyarország. Tehát a javaslatom, hogy ha majd meglesz a gépsas és 1.4-es, akkor egy C14SE-re történő átalakítás még bele fog férni a jogszabályokba, és vizsgabázison sem fogják kiszúrni.Mellé egy jó kis sportfutómű, megfelelően kimerevítve, és egy minimális sportos külső, hogy azért a meglepetés ereje megmaradjon a versenyzőtársnak. Dióhéjban enyi, amit hozzá szerettem volna fűzni a dologhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Jaj dik!de kész vagy :lol: Aszt mondták,hogy van ilyen,de lehet félreértettem,hogyTuning üzletbe!De köszi:D Lehet, hogy sárkányos matrica van a fedélre ragasztva, és attól tuning. Ezekben a tuning boltokban minden eladó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Mániás Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Köszönöm,ti rendesek v :lol: vagytok nem ugy mint a többi fórumon,Köszz a segítségeteket, Ja nekünk a Corsa 1.4i-s az azt jelenti,hogy C14NZ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Ja nekünk a Corsa 1.4i-s az azt jelenti,hogy C14NZ? Sanszos, hogy az.De lehet még 14NV, meg még a jóIstense tudja! :lol: Nézd meg a blokkon!Ha C14NZ, azt normál keretek között lehet tuningolni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Sanszos, hogy az.De lehet még 14NV, meg még a jóIstense tudja! :lol: Nézd meg a blokkon!Ha C14NZ, azt normál keretek között lehet tuningolni! :lol: 14NV nem lehet, mert abban a V betü nagy valószínüséggel karbit jelent (Vergaser). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 14NV nem lehet, mert abban a V betü nagy valószínüséggel karbit jelent (Vergaser). Igen, a 14NV és az E14LV karbis (az NV-s Pierburg 2E3, az LV-s Pierburg 2E1 elvileg a puskám szerint :lol: ). Úgyhogy már csak C14NZ lehet, vagy, ha mázlista a kollega, akkor C14SE :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Mániás Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Köszönöm szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Mániás Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Igen, a 14NV és az E14LV karbis (az NV-s Pierburg 2E3, az LV-s Pierburg 2E1 elvileg a puskám szerint :lol: ). Úgyhogy már csak C14NZ lehet, vagy, ha mázlista a kollega, akkor C14SE :lol: Csá Stefan!Apámnak ugyan így néz ki a Corsája!1 a lényeg!Biztos nem C14SE,de azért megnézem! Én 2év mulva kapom meg az autót,illetve csak akkor lessz jogsim,karosszéria lakatosnak-autószerelőnek megyek,és ez nagyon jó lesz mert olcson meguszom a cuccot,most lett a corsa felujítva februárba,felujítás után v.mi 16-17 éves parasztok feltörték,az autót ugyan nem tudták elvinni de szétba***ák a zárat(nem tudták a zárat feltőrni)ezért betrték az első pillangó ablakot,bejutottak, felül a kis olvasó lámpát kitépték,az autós rádiót elvitték de azt megtaláltuk,a kormányzárat próbálták feltörni(szétrugták a ktmány alatt a müszerfalnál,erőlködtek sokat a parasztot,de nem tudták elvinni a kicsi CORSÁNKAT)Az ilyennek le kéne törni a kezét(ezután csepelen a szoszéd Riaszós Suzukiját 10 perc alatt elvitték(ennyi az Régi Opel és az új RIASZTOS Suzuki között) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 ... Az NZ is elég jól megy szerintem. Kezdőautónak (friss jogsival) tökéletes. 60LE, de van nyomaték és a kasztni sem nehéz. Ha nem hajtod szét, akkor sokáig jó kis autó lesz. Amúgy Demó mesternek is ilyenje van/volt, csak aztán egy kicsit megizmosodott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Mániás Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Igen,igen,multkor vezettem 1 cseppet és nagyon könnyű,de viszont erős is kicsit odaléptem már az ulés karolt!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Mániás Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Kinek volt baja hátsó ablaktőrlő motorral(nekünk néha bekapcsol néha nem)Mennyi lehet egy új motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Kinek volt baja hátsó ablaktőrlő motorral(nekünk néha bekapcsol néha nem)Mennyi lehet egy új motor? Szakaszosan műxik.Emlékeim szerint.De ha mégsenem, akkor kiszerel, WD40-be beáztat, zsírral megtöm..........aztán v. jó lesz, v. cserélni kell! :lol: Ilyen Új, meg ilyesmibe ne gondolkodj.Sztem. :lol: Az drága mulaccság..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 Szakaszosan műxik.Emlékeim szerint.De ha mégsenem, akkor kiszerel, WD40-be beáztat, zsírral megtöm..........aztán v. jó lesz, v. cserélni kell! :lol: Ilyen Új, meg ilyesmibe ne gondolkodj.Sztem. ;) Az drága mulaccság..... :lol: És te azt honnan tudod, neked nem is volt hátsó ablaktörlöd. :P :lol: Ha motor kell bele, akkor az nekem szerintem lesz, mert van már 2 db is itt elfekvöben. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október26, 2007 Megoszt Elküldve Október26, 2007 És te azt honnan tudod, neked nem is volt hátsó ablaktörlöd. :P :lol: Ez is csak egy hátsó ablaktörlő! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 A WD-40 -ezést tényleg érdemes előtte megpróbálni, mert benne van a korban a járgány. Nekem a hátramenet-lámpa nem működött, aztán a váltónál a kapcsoló csatlakozóját kiszedtem, befújtam a "varázsszerrel" :lol: :lol: ,visszadugtam a csatiba a kábelt és azóta hibátlanul működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Mániás Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Köszönöm,megpróbáljuk wd-40el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Valaki?nem akar esetleg egy rendes motorral szerelt Corsát venni?Kispézé? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Valaki?nem akar esetleg egy rendes motorral szerelt Corsát venni?Kispézé? :cry: Pont ezt néztem ki én is magamnak :( Remélem még meglesz neki 1-2 hónapig, akkor tuti megveszem tőle. Szüleim meg megöröklik a C14NZ-t :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Pont ezt néztem ki én is magamnak :( Remélem még meglesz neki 1-2 hónapig, akkor tuti megveszem tőle. Szüleim meg megöröklik a C14NZ-t :P Gyanítom, hogy nem.Szal célszerrű lenne inkább gyorsban megalkudni rá....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts