J0hnny Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Nem tuningolom........ :hiya: Nincs rá keret........:hiya: Eladom inkább, hogy ne áljon a ház előtt........ :lol: Jaham....... :lol: :lol: :P Szerintem te csak inkább maradj csendben! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Szerintem te csak inkább maradj csendben! :lol: Már megbeszéltük, hogy mit és miért......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 Nem tuningolom........ :hiya: Nincs rá keret........:hiya: Eladom inkább, hogy ne áljon a ház előtt........ :lol: Jaham....... :lol: :lol: :P ;) 1. Főnököm kijavította a banki egyenlegem. 2. Asszony megy vissza dolgozni. 3. 2,5 évig nem lesz új gyerek, lakás van. 4. Nem kellett új autót vennem, kaptam cégest. 5. Egyszer lent, egyszer fent. Hm:) Eladni asszem nem akartam soha, inkább összevágni.... Ez így is lesz ehhez tartom magam. Ha valami közbe jön szétvágom. Mássé nem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 :lol: 1. Főnököm kijavította a banki egyenlegem. 2. Asszony megy vissza dolgozni. 3. 2,5 évig nem lesz új gyerek, lakás van. 4. Nem kellett új autót vennem, kaptam cégest. 5. Egyszer lent, egyszer fent. Hm:) Eladni asszem nem akartam soha, inkább összevágni.... Ez így is lesz ehhez tartom magam. Ha valami közbe jön szétvágom. Mássé nem lesz. Akkor minden happy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyivel kell töltenie a C14NZ-nek? Igaz nem közvetlenül az akksinál (este már nem volt kedvem szarakodni vele), hanem a szivargyújtónál mértem 14,2V körüli feszültséget (természetesen járó motornál :lol: ). Ugyanis az a problémám, hogy mostanában világít (igaz nem annyira erősen, de láthatóan) a töltésjelzőm (meg persze mellette az egyéb hiba (!) jelző -ezek egyforma intenzitással, egyszerre). Én arra is gondoltam, hogy maga a kontrolllámpa szarakszik, amin egy kábelátnézés, meg csati WD-40 -ezés segíthet (amikor végre lesz időm rá), de hátha másnak van valami más tippje esetleg tapasztalata erről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Egy kis lóerőkülönbség... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Egy kis lóerőkülönbség... :lol: Inkább a nyomaték a kemény.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Egy kis lóerőkülönbség... :lol: Az egyik árammal megy.Lófütty! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Az egyik árammal megy. Melyik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 Melyik? :hiya: Az a nagy kék kotla! :lol: :lol: :lol: Nem azt mondtam, hogy távirányítós......... :P ;) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 ...Nem azt mondtam, hogy távirányítós......... :lol: :lol: :P azt akarod mondani, hogy játékautó?!?! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 2000 ccm alatt minden csak játék! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 2000 ccm alatt minden csak játék! :lol: :lol: Mondjuk sokszor érzem én is így, deazéakkóis! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2007 Megoszt Elküldve Október12, 2007 azt akarod mondani, hogy játékautó?!?! :lol: :lol: Egy XE-vel v. NE-vel biza' már azt a kategóriát súrolja...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Egy XE-vel v. NE-vel biza' már azt a kategóriát súrolja...... :lol: és 10S -sel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 és 10S -sel? :lol: Azzal csak szépen óvatosan A-ból B-be....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Egy XE-vel v. NE-vel biza' már azt a kategóriát súrolja...... :lol: Ha versenygép nem is,de a gatyád az nedves lesz utána,ezt tapasztalatból mondom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október21, 2007 Megoszt Elküldve Október21, 2007 Úgy tünik, vannak még szép A Corsák itthon... :lol: Mondjuk ennyit nem fog érte kapni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október21, 2007 Megoszt Elküldve Október21, 2007 Úgy tünik, vannak még szép A Corsák itthon... :lol: Mondjuk ennyit nem fog érte kapni. :lol: Na ez jó alap lenne egy SE projecthez! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október21, 2007 Megoszt Elküldve Október21, 2007 Na ez jó alap lenne egy SE projecthez! :lol: Olyanba bele se kezdenék, annyiból már MOTORT rakok egy A Corsába. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
haby Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Itt van egy komplettebb leírás is. Na végre netközelbe jutottam.... Na összekötöttem a két lábat minden ######a is volt, csak az nem hogy egyfolytába a 12-es kódot villogja. Még a 31-est sem :S A check engine lámpa meg mindig motorfék üzemben gyullad ki, és utánna úgy is marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Úgy tünik, vannak még szép A Corsák itthon... :lol: Mondjuk ennyit nem fog érte kapni. :lol: 350e. körül már sztem megérné megvenni.......ha tényleg pikk-pakk ott ahol kell......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 egész pofás ez a korzika :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 egész pofás ez a korzika :lol: Ritka darabok egyike. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 egész pofás ez a korzika :lol: Áááá, így nem is tetszik. Foltosan sokkal jobban néznek ki :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts