Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 vót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 vót. :lol: Lesz még! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Akkor Smile-t váltok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Lesz még! :lol: Má' megint kezdi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Nem, nem! Folytatja! És nekem is összelapátol egyszer egy kis méregzsákot. :lol: A sok nagy dög mellé kell egy kis 1.2-es, tötymörgős, alacsony fogyasztású városi autó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Má' megint kezdi! :lol: muszáj, mert egészben maradtak a féltengelyek. :P Egyébként különben is csináltam volna valamit. Még csak azt nem tudom, hogy mi és mennyi legyen. Van egy kasztnim, amit le lehetne könnyíteni, amennyire csak lehet és csak versenyre használni, meg attól függöen, hogy mit hoz a jövö, jó lenne majd még csinálni egyet csigával és 6-os váltóval... Mondjuk az szerintem már csak max. 2009-ben menne. Nem, nem! Folytatja! És nekem is összelapátol egyszer egy kis méregzsákot. ;) A sok nagy dög mellé kell egy kis 1.2-es, tötymörgős, alacsony fogyasztású városi autó. :lol: Már mondtam, hogy szólj és megcsinálom. :hiya: Tehát várok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Soká lesz még az, ráérsz készülődni. Az egyik Manta a télen kész lesz, aztán autó projekt pihen, nekiugrok a Jawa-nak, nyáron jó lesz motorozni kicsit. Aztán jöhet a másik Manta, bla-bla-bla... Szóval soká lesz, na. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Nem, nem! Folytatja! És nekem is összelapátol egyszer egy kis méregzsákot. :lol: A sok nagy dög mellé kell egy kis 1.2-es, tötymörgős, alacsony fogyasztású városi autó. :lol: :P Ha jól emlékszem annó Wolfi is így kezdte: "a robi helyett kellett egy alacsony fogyasztású városi autó..." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Igen, nálam is ez a helyzet! :lol: Zabagép már van elég, kell egy kis tingli tangli vas melléjük. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 muszáj, mert egészben maradtak a féltengelyek. :lol: Egyébként különben is csináltam volna valamit. Még csak azt nem tudom, hogy mi és mennyi legyen. S, akkor a régi megy a levesbe, és az 5 ajtósból lesz faragva v.mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 S, akkor a régi megy a levesbe, és az 5 ajtósból lesz faragva v.mi? A régi mindenképp megy a levesbe. Az ötajtósból meg max gyorsulásra építenék valamit, de utcára nem. De az is csak akkor, ha lesz egy jó motorom fölösbe, különben utcára csakis egy 3ajtósat építek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 A régi mindenképp megy a levesbe. Az ötajtósból meg max gyorsulásra építenék valamit, de utcára nem. De az is csak akkor, ha lesz egy jó motorom fölösbe, különben utcára csakis egy 3ajtósat építek. Sikerült már kiflexelni a dolgokat az elejéből a réginek?V. csak a féltengelyeket szedted ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Iszonyatosan tetszik ez a hozzáállás! :lol: Le a kalappal Demó! Összetört a kocsi? Sebaj! Megmaradt a féltengely, építünk köré egy másikat! :lol: Mi ez, ha nem pozitív hozzáállás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Mi ez, ha nem pozitív hozzáállás? ........elvetemültség, megszállottság, fanatizmus.........ilyesmi........ :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Én már láttam. :lol: Na jó, neked nehéz újat mutatni Corsailag :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Mondjuk ja. :lol: Én is előbb vettem meg a felniket, és ahhoz építek majd autót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Mondjuk ja. :lol: Én is előbb vettem meg a felniket, és ahhoz építek majd autót. :lol: Gondolom azt a viccet ismeritek, hogy a férj hazajön 4 autógumival... Feleség kérdőre is vonja: - Megőrültél? Autónk sincs! Mire a férj: - Na és? Te is hordasz melltartót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Szaisztok! Látom Demonál a helyzet változatlan. Én meg meguntam a fék nélküli életett. Hála Tasnak lesz Kadett GSi fékrendszerem. Remélem évnyítóra már próbálgatom Kecsó felé menet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Remélem évnyítóra már próbálgatom Kecsó felé menet. Azt is mi csináljuk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Nem évzárót akartál írni Hemi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Évzárót akartam persze:) Bennem volt, hogy volt ott egy nagyon jó évnyitó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Évzárót akartam persze:) Bennem volt, hogy volt ott egy nagyon jó évnyitó! Igazából az évnyitó sem téma,szóljatok időben és meglesz az is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Szaisztok! Látom Demonál a helyzet változatlan. Én meg meguntam a fék nélküli életett. Hála Tasnak lesz Kadett GSi fékrendszerem. Remélem évnyítóra már próbálgatom Kecsó felé menet. ma reggel láttam is gépet parkolni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 ma reggel láttam is gépet parkolni :lol: Vár a fékekre. Aztán beltér következik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Vár a fékekre. Aztán beltér következik. Nem tuningolom........ ;) Nincs rá keret........:hiya: Eladom inkább, hogy ne áljon a ház előtt........ :lol: Jaham....... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts