Demó Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Nahát, nem is tudtam, hogy van itthon ilyen... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Nahát, nem is tudtam, hogy van itthon ilyen... :unsure: Uhh... :wacko: Tudom, neked a púpos tetszik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Uhh... :wacko: Tudom, neked a púpos tetszik... :lol: Az szebb, de azért egy ilyennel is kibékülnék. :unsure: Ráadásul egy i30 Spider! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Az szebb, de azért egy ilyennel is kibékülnék. :unsure: Ráadásul egy i30 Spider! Jaja, én is azt néztem 1.3-as 86 ló, mint egy régebbi 1.4Si Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Igaz, nem Opel-en mutatják, szóval kicsit off, de hasznos lehet vizsgára menés előtt 2.0 16V -es kollegáknak :wacko: :unsure: Persze nyílván elő van készítve, meg nem mennek vele igazán, de szerintem poén, bocsi, hogy ide írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Nahát, nem is tudtam, hogy van itthon ilyen... :unsure: Érdekes, hogy semelyik fórumon nem volt még fent az ember.Gondolom nem olcsón adja........ :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Érdekes, hogy semelyik fórumon nem volt még fent az ember.Gondolom nem olcsón adja........ :unsure: ha valaki kiváncsiságból felhívja szóljon majd az árról :wacko: kiváncsi vagyok...ritkább mint az ascona... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 ha valaki kiváncsiságból felhívja szóljon majd az árról :unsure: kiváncsi vagyok...ritkább mint az ascona... Ahogy a képeken van 500e, felnik nélkül 400e. Lexmaul tuningos i30 motor van benne és már 4 éve áll a kocsi. Még azt is tudják, hogy mijük van, mert mondták, hogy nagy valószínüséggel ez az egyetlen Spider itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 Demó...elég ha azt mondom, hogy nosza???? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 Demó...elég ha azt mondom, hogy nosza???? :wacko: Ha lenne most 400e-m már úton lennék érte. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Erről már volt szó? Miből csinálták hátsó kerekesre mi van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Volt igen...láttuk is páran már élőben...brutkó... Egy Vectra első futőmű van belehebrákolva fixre heggesztve...szal nem hátul kormányozódik...arr ott a gázpedál... :lol: Amúgy c20xe van benne nitroval... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dzsiferi Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Sziasztok! Van egy öreg A Corsa-m 12ST motorral. Nagyon jó kis gép, viszont egy ideje zajos a váltó (ha kinyomom a kuplungot akkor elhallgat). Kuplung szerkezet, tárcsa új benne, a kinyomócsapágyat most cseréltem, majd rögtön utána a nyeles tengely csapágyat is. Azon gondolkozom, hogy ha beleakadnék egy használható F10-es 5 sebességes váltóba (ilyen van benne) számomra elfogadható áron, akkor inkább azt cserélem le és nem állok neki a meglévőt buherálni. Szóval ha valaki tud ilyet, azt kérem segítsen. Köszönettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Sziasztok! Van egy öreg A Corsa-m 12ST motorral. Nagyon jó kis gép, viszont egy ideje zajos a váltó (ha kinyomom a kuplungot akkor elhallgat). Kuplung szerkezet, tárcsa új benne, a kinyomócsapágyat most cseréltem, majd rögtön utána a nyeles tengely csapágyat is. Azon gondolkozom, hogy ha beleakadnék egy használható F10-es 5 sebességes váltóba (ilyen van benne) számomra elfogadható áron, akkor inkább azt cserélem le és nem állok neki a meglévőt buherálni. Szóval ha valaki tud ilyet, azt kérem segítsen. Köszönettel. Nézz körbe a használtautó alkatrész rovatában, szokott pár ótó bontódni. Ill. 20/918-15-85 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Nekem is még van egy 5sebességes F10-em. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Nekem is még van egy 5sebességes F10-em. Akkor itt a megoldás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schloddi Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Hali! Remélem tud nekem segíteni valaki, méghozzá motorvezérlő ügyében, ugyanis nekem egy '92es 1.2i-s Corsam van, amiben a számítógép behalt, a lényegi kérdés pedig hogy tudja-e valaki hogy mi a különbség az SY és az YJ jelzésű motorvezérlő között? Amit találtam külföldiül az az hogy mindekettő '90-'93 1.2i 33kw/45le fajtához van, nekem SY van bennt, és van YJ-s (elvileg)jó computerem. Szétszedve, belenézve nagyjából ugyanazok az alkatrészek fogadnak (a nagyobb darabok típusa stimmel) valami ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Hali! Remélem tud nekem segíteni valaki, méghozzá motorvezérlő ügyében, ugyanis nekem egy '92es 1.2i-s Corsam van, amiben a számítógép behalt, a lényegi kérdés pedig hogy tudja-e valaki hogy mi a különbség az SY és az YJ jelzésű motorvezérlő között? Amit találtam külföldiül az az hogy mindekettő '90-'93 1.2i 33kw/45le fajtához van, nekem SY van bennt, és van YJ-s (elvileg)jó computerem. Szétszedve, belenézve nagyjából ugyanazok az alkatrészek fogadnak (a nagyobb darabok típusa stimmel) valami ötlet? Meg kell nézni a lábkiosztást, és ha egyezik, akkor mehet a csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Meg kell nézni a lábkiosztást, és ha egyezik, akkor mehet a csere. Ki kell próbálni, elvileg mennie kell vele. Nekem is ment a Caliból származó C20XE Kadett, meg Astra Computerrel is. Mindkettönek más a kódja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Remélem még nem ismeritek: repülő Corsa (Vauxhall Nova) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Én már láttam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
haby Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Hi! Meg tudná valaki mondani hogy Corsa A-ban hol a diagcsati? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Hi! Meg tudná valaki mondani hogy Corsa A-ban hol a diagcsati? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Hi! Meg tudná valaki mondani hogy Corsa A-ban hol a diagcsati? Előre is köszi Itt van egy komplettebb leírás is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 http://kepfeltoltes.hu/070930/293136002_ww...ltoltes.hu_.jpg Dhácéép egynégyes........ :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts