Demó Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Én is kérdeztem már az Astra szett árát és asszem akkor is még 30-33e volt. Az meg elvileg ugyanaz, mint a Cali. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Ok, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Tegnap bepróbálkozott egy Smart. Jó, régi a Corsa, meg csak C14NZ, de azért ennyire nem kéne lesajnálni. Mostmár megtanulta... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Jól nyomja a srác... Gondolom nem baj, ha Vauxhall Novát teszek ide, végül is majdnem ugyanaz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Sziasztok! Öcsém 1.3 as A corsája ma megadta magát. üresben lehet húzni, semmi gond, de ha sebességbe teszem (akár hátramenetbe is) akkor kuplungolásnál rángat, és kinyomott kuplungnál olyan,mintha összeakadna valami. mintha a féltengelycsikló lenne törött, de akkor mindez üresben is akadna. Valakinek van valami 5lete? s ha halott a váltó, akkor kb mennyi egy 5 sebességes váltó bele? jó bele a B corsáé is? Köszike az infót! ha valakinek volt ilyan tapasztalata, akkor egy privát üzinek is örülnék, mert astra forum részt szoktam inkább olvasgatni:) köszi még1x! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 ... féltengelycsikló ... a problémádra nem tudok mit mondani,de ezt nem hagyhattam ki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Sziasztok! Öcsém 1.3 as A corsája ma megadta magát. üresben lehet húzni, semmi gond, de ha sebességbe teszem (akár hátramenetbe is) akkor kuplungolásnál rángat, és kinyomott kuplungnál olyan,mintha összeakadna valami. mintha a féltengelycsikló lenne törött, de akkor mindez üresben is akadna. Valakinek van valami 5lete? s ha halott a váltó, akkor kb mennyi egy 5 sebességes váltó bele? jó bele a B corsáé is? Köszike az infót! ha valakinek volt ilyan tapasztalata, akkor egy privát üzinek is örülnék, mert astra forum részt szoktam inkább olvasgatni:) köszi még1x! Én inkább kuplung problémára tippelnék, de fel kellene emelni az autót, aztán megnézni a hajtáslánc elemeit is, köztük a féltengelycsuklók állapotát.Sztem nem az lesz a gond, de ártani nem árt. Amúgy egy bontott váltó 5-10e. ft hozzá......max. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Augusztus25, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2007 Én inkább kuplung problémára tippelnék, de fel kellene emelni az autót, aztán megnézni a hajtáslánc elemeit is, köztük a féltengelycsuklók állapotát.Sztem nem az lesz a gond, de ártani nem árt. Amúgy egy bontott váltó 5-10e. ft hozzá......max. Köszi, de a kuplung hogy akasztja meg a kocsit, és üresben miért nem, csak sebességben.. ezt nemértem. de akkor valoszinüleg nem széria hiba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Oké, köszi! Gondoltam a magyar utakra jobb lenne egy kicsit erősebb, hátha tovább bírja mint a gyári. HALI feltétlen cseréld ki ,ha erősebb motort szeretnél a vasba mert amugy szarrá rángatja a futoműved Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 HALI feltétlen cseréld ki ,ha erősebb motort szeretnél a vasba mert amugy szarrá rángatja a futoműved Egyelőre csak NZ -> SE átalakításon gondolkodom, ha majd az anyagiak engedik meg is csinálom, csak persze előtte a fékeket - ehhez meg a futóművet hozzá kell igazítani. Valakitől hallottam egyszer egy olyat, hogy az 1.4 és az 1.6 blokkja ugyanakkora, csak az 1.6 hengere nagyobbra van fúrva. Ez igaz lehet? Ha igen, akkor egy C14NZ-ből lehetne C16SE-t faragni motorszám változtatás nélkül :unsure: ,bár én nem mernék bevállalni egy ilyen motorfelfúrást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Egyelőre csak NZ -> SE átalakításon gondolkodom, ha majd az anyagiak engedik meg is csinálom, csak persze előtte a fékeket - ehhez meg a futóművet hozzá kell igazítani. Valakitől hallottam egyszer egy olyat, hogy az 1.4 és az 1.6 blokkja ugyanakkora, csak az 1.6 hengere nagyobbra van fúrva. Ez igaz lehet? Ha igen, akkor egy C14NZ-ből lehetne C16SE-t faragni motorszám változtatás nélkül :unsure: ,bár én nem mernék bevállalni egy ilyen motorfelfúrást. Még ha a motorblokkot meg is fúrod, a hengerfej csavarokat és víztér dolgokat nem tudod utánafúrni...... Szóval az 1.4 ill. 1.6 blokkja abszolutte más..... Ebként Tatabányán volt egy srác, aki az 12NV-ből hozott ki 125LE-t.De igen komoly versenytechnikát tolt bele a gépébe.Fútrak/faragtak, a 16Si hengerfeje volt rajta a kisgépen, meg igenkomoly meló volt az egész projekt.Ha jól tudom, most egy LET Corsája van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Az 1.2, 1.4, 1.6 blokkok elvileg ugyanolyanok. Ugyanúgy, mint ahogy elvileg a hengerfejek is passzolnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Ebként Tatabányán volt egy srác, aki az 12NV-ből hozott ki 125LE-t.De igen komoly versenytechnikát tolt bele a gépébe.Fútrak/faragtak, a 16Si hengerfeje volt rajta a kisgépen, meg igenkomoly meló volt az egész projekt.Ha jól tudom, most egy LET Corsája van. Nem "csak" 90-pár lóvat tudott az 1.2? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Nem "csak" 90-pár lóvat tudott az 1.2? Én 125LE-ről tudok.Ann obeszéltem vele, azok voltak az első szárnypróbálgatásaim....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 ...Ha jól tudom, most egy LET Corsája van. Akkor lehet, hogy ő tolja a videón azt a BMW-t... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Az 1.2, 1.4, 1.6 blokkok elvileg ugyanolyanok. Ugyanúgy, mint ahogy elvileg a hengerfejek is passzolnak. Akkor elméletileg egy C14NZ-re rá lehet rakni a C16SE hengerfejet? Számítana valamennyit (hiszen az űrtartalom ugyanúgy kicsi marad)? A másik dolog, hogy a kis köbcentit nem biztos, hogy hosszú távon jó nagyon felhúzni, mert gondolom nem lesz túl hosszúéletű, akkor már inkább egy 20XE vagy 20LET, mert az talán nem a végletekig van húzva. Én magam részéről még mindíg a C14SE-t tartom optimálisnak, ha nem akarok motorszámot változtatni (de lehet, hogy csak túl óvatos vagyok). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Akkor lehet, hogy ő tolja a videón azt a BMW-t... :unsure: Ez nem ö, merta srácnak sárga Corsája van. De elöször kicsit meg is ilyedtem, mert tudtommal itthon egyelöre az az egyetlen LET A Corsa van. Aztán láttam, hogy a BMW-nek Német rendszáma van, tehát akkor a Corsa se itthoni lesz szerintem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Érdekes egy videó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Érdekes egy videó. Szépen sziszeg :wacko: Amúgy üzit megkaptam, és igyexem! :lol: De mondtam korábban, hogy ez az év húzós lesz, és igazam lett............. :unsure: Amúgy remélem Demó össze tudja hozni a kisgép vételárát, de nekem erős a gyanum, hogy turbóssá avanzsálódik elő...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Most olvastam, hogy tegnap volt 25 éve, hogy hivatalosan elkezdék gyártani az A Corsákat. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Így kell mennie egy A Corsának! :lol: Nagyon durva, hogy végigkaparja a negyed mérföldet! :wacko: A 12.4 még nem olyan durva, de ez ha jól nézem 17-es utcai gumikkal volt, és ez jön le a 211-es célsebességböl is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Így kell mennie egy A Corsának! :lol: Nagyon durva, hogy végigkaparja a negyed mérföldet! :wacko: A 12.4 még nem olyan durva, de ez ha jól nézem 17-es utcai gumikkal volt, és ez jön le a 211-es célsebességböl is. :unsure: Ez már tipikusan az,hogy hiába a nagy erő,az aszfaltra nem tudja levinni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Így kell mennie egy A Corsának! :lol: Nagyon durva, hogy végigkaparja a negyed mérföldet! :lol: A 12.4 még nem olyan durva, de ez ha jól nézem 17-es utcai gumikkal volt, és ez jön le a 211-es célsebességböl is. :wacko: Nem tudom, hogy erre az esetre létezik-e "rendes futómű"........ :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 Nem tudom, hogy erre az esetre létezik-e "rendes futómű"........ :unsure: Ennek a Corsának mindenképp rendes futómüve van, ugyanis 1 kézzel fogja végig a kormányt a 400 méteren. Ez még az én XE-mel is necces lett volna 1-2-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ennek a Corsának mindenképp rendes futómüve van, ugyanis 1 kézzel fogja végig a kormányt a 400 méteren. Ez még az én XE-mel is necces lett volna 1-2-ben. Lehet, hogy az EVO8 komjútere van benne :wacko: Azzal is lehet egy újjal erőt csúsztatni :unsure: (lásd itt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts