Demó Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Így van, uganezért felejtös az LCD is. Vagy úgy csinálod, mint MOR, ö már hónapok óta ford.számmérö nélkül kocsikázik. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 ez dizel. nincs fordulatszámjel.... wow :unsure: akkor a dízelekben miről megy ? vagy csak az újabbakban van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 wow :unsure: akkor a dízelekben miről megy ? vagy csak az újabbakban van ? generátorról kapja a jelet... de hogy hogyan, azt ne kérdezd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 nem fogsz tudni.... ez dizel. nincs fordulatszámjel.... De van! Generátorrol kapja az óra,nekem is úgy megy! Ha jól emléxem az egyenirányító segéddiódasoráról veszik le a jelet.Majd futó úr pontosít,ha tévedtem! :unsure: az már más kérdés,hogy a kadett LCD mit tud kezdeni ezzel a jellel.Ki kell próbálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 De van! Generátorrol kapja az óra,nekem is úgy megy! Ha jól emléxem az egyenirányító segéddiódasoráról veszik le a jelet.Majd futó úr pontosít,ha tévedtem! :unsure: az már más kérdés,hogy a kadett LCD mit tud kezdeni ezzel a jellel.Ki kell próbálni! Más, legalábbis F Astrában. Ott a dieselbe rakott benzines óra fals értéket mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Van különbség a 90 elötti és utáni A corsa tükrei között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Van különbség a 90 elötti és utáni A corsa tükrei között? Az tuti,hogy kétféle van,mint az astránál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Van különbség a 90 elötti és utáni A corsa tükrei között? Elvileg nincs.......szerintem.Mikor én odaadtam a kapuügyeletesnek, akkor a boltan csak annyit mondtam, hogy Corsa A tükör.......3900ft volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 köszönöm :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Elvileg nincs.......szerintem.Mikor én odaadtam a kapuügyeletesnek, akkor a boltan csak annyit mondtam, hogy Corsa A tükör.......3900ft volt. Én használtautón megnéztem párat és kétféle tükröt láttam!Bár a felfogatása biztos ua! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Én használtautón megnéztem párat és kétféle tükröt láttam!Bár a felfogatása biztos ua! Itt van Demó is, majd minjá megmondja a frankót...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Itt van Demó is, majd minjá megmondja a frankót...... :unsure: :huh: Szerintem is csk 1 fajta van... Az tuti, hogy a 86-os Corsámon ugyanolyan tükör van, mint a 92-esen. De viszont az is lehet, hogy esetleg passzol az Astráé, vagy valami máse is, ezért lehet néha más tükörrel látni A Corsát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február4, 2007 Megoszt Elküldve Február4, 2007 Egy ismerös árulja a kocsiját: :huh: :unsure: http://www.autoscout24.de/home/index/detai...p;TFCA=49874.48 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február11, 2007 Megoszt Elküldve Február11, 2007 Valakinek GSI? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Valakinek GSI? Nem is néz ki rosszul... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Thx Hemi!!! :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Thx Hemi!!! :huh: :lol: szépótó :unsure: az ascona felnikre kiváncsi leszek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Thx Hemi!!! :blush: :D Nincs semmit:) Nekem már úgy is csak ennyi maradt:) A többiek is felcsorognak majd az oldalra, de nem szeretném "opel" oldal hatását kellteni, ezzé fokozatosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Mi van:)? Mindenki a Corsa Tuning topikban:)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Mi van:)? Mindenki a Corsa Tuning topikban:)? Az enyémet éppen ma voltak megnézni.Tetszett nekik, de van még 2 amit meg akarnak nézni,s utána hívnak, ha én nyertem meg a tendert. LET-et akarnak tenni bele........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 No az kemény:) Remélem sikerül eladnod... Kemény vagy... nekem is ezt kellene.... Semmi esély a közeljővőben a folytatáshoz:( De van a gyereknek motorja legalább:)) Igazi cipő killer a gép!:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 Az enyémet éppen ma voltak megnézni.Tetszett nekik, de van még 2 amit meg akarnak nézni,s utána hívnak, ha én nyertem meg a tendert. LET-et akarnak tenni bele........... meg lehet tudni mennyiért adod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 meg lehet tudni mennyiért adod ? 560e. így ahogy van.10e.t természetesen engedek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május5, 2007 Megoszt Elküldve Május5, 2007 560e. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 :rolleyes: Elárulom a titkot, ez már nem 1.2S! :mellow: Elsőre nyilván soknak hangzik, de ha mindent összeszámolsz, hogy veszel egy normális állapotban lévő Corsa A-t, megveszed hozzá a motort/váltót, xarozol a féltengelyekkel, kerékfelfüggesztésekkel, fékekkel, kerékcsapágyakkal, normális futóművet teszel alá, kiépíted amit ki kell, Aztán belerakod a motort, pár apró csacskaságot, normális kerekeket, és máris ennek az összegnek a dupláját kapod végösszegként.Még akkor is, ha SK. csinálsz mindent. Ha esetleg építteted, kapásból megtolhatod ezt az összeget 150e.-rel, és akkor még nagyon alsóhangon ment a dolog, és baráti az ár....... Hátígyhát...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts