coupe Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Mi az a kojt :unsure: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Mi az a kojt :unsure: ? Anti gépe is tudott olyat produkálni, mikor még nem állt össze a projekt 1. után....................... :huh: :lol: :lol: (füst) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Mit érdemes megnézni ennél az 1.5dizel isuzu motornál? Coupe!Ha kell én megnézem veled,csak lehet hogy Feri pics@nrúg,mert elkezdek dízelileg kötözködni! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Coupe!Ha kell én megnézem veled,csak lehet hogy Feri pics@nrúg,mert elkezdek dízelileg kötözködni! :huh: Ferinek korábban is csak Diesel autói voltak, szal bátran........... Merga 2.5TD, VW 1.9TDI, Audi 1.9TDI...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Ferinek korábban is csak Diesel autói voltak, szal bátran........... Merga 2.5TD, VW 1.9TDI, Audi 1.9TDI...... :unsure: Hát persze!Mer nem szeret annyira szerelni! :huh: Tudja mi is a jó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Ferinek korábban is csak Diesel autói voltak, szal bátran........... Merga 2.5TD, VW 1.9TDI, Audi 1.9TDI...... :unsure: Csak végre rájött, hogy az olajkályhának nem autóban a helye, ezért inkább épít egy C20XE A Corsát. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Csak végre rájött, hogy az olajkályhának nem autóban a helye, ezért inkább épít egy C20XE A Corsát. :unsure: A VW Golf TDI-vel gyorsulni járt.Elég nagy Diesel hacker..... :huh: Amúgy meg gyorsasági motorozott.Csak aztán egyik barátja meghalt, és jobbnak látta, ha inkább abbahagyja.....(az 52-esen kijött elé egy autó.Rendőr volt a srác, kb. 2-3 évvel ezelőtti történet) Na de ez már off.......... Viszont az biztos, hogy alaposan fel lesz készítve a Corsája mindenre.Szerencsére sokkal jobb technikai háttere van, mint pl. nekem.Minden tekintetben.Tegnap voltam nála, és a Corsa motortere már ki volt fújva.Szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 A VW Golf TDI-vel gyorsulni járt.Elég nagy Diesel hacker..... :huh: Amúgy meg gyorsasági motorozott.Csak aztán egyik barátja meghalt, és jobbnak látta, ha inkább abbahagyja.....(az 52-esen kijött elé egy autó.Rendőr volt a srác, kb. 2-3 évvel ezelőtti történet) Na de ez már off.......... Viszont az biztos, hogy alaposan fel lesz készítve a Corsája mindenre.Szerencsére sokkal jobb technikai háttere van, mint pl. nekem.Minden tekintetben.Tegnap voltam nála, és a Corsa motortere már ki volt fújva.Szépen. Ma voltam nála délután,de nem volt ott a düzel corsa! :unsure: Faterja elment vele! Holnap reggel viszont megyünk megnézni és csinálok róla képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ma voltam nála délután,de nem volt ott a düzel corsa! :huh: Faterja elment vele! Holnap reggel viszont megyünk megnézni és csinálok róla képeket! Biztos kitakarítja. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 köszi srácok,de vettem egy 1.5 Dezsőt :unsure: .Nagyon szerethető kis autó és belül nincs is dizel hangja :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 köszi srácok,de vettem egy 1.5 Dezsőt :unsure: .Nagyon szerethető kis autó és belül nincs is dizel hangja :huh: Képet!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Képet!!!! Egyenlőre ez van.Holnap csinálok még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Egyenlőre ez van.Holnap csinálok még. Úgy tünik, hogy az A Corsák száma egyre csak nö a klubban. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 köszi srácok,de vettem egy 1.5 Dezsőt :unsure: .Nagyon szerethető kis autó és belül nincs is dizel hangja :huh: Gratula a kisgéphez.Kókemeny 4L körül fog enni városban! :lol: Egyébként pedig a biztonságérzetről meg, meg lehet szokni.Amolyan Samurai feeling! :lol: :lol: :D Mint ha ráülnél egy 120 vs. 160LE-s motorra, és mennél.?Mert a kasztninak már nem sok jelentősége van olyankor! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Király kis verda. Én nagyon szeretem az enyémet. Végtelenségig igénytelen. Egy tank gázolajjal 800 km-t elmegyek, bár városban már necces. Városon kívül viszont még többet is. És a gyorsulásával is meg vagyok elégedve. Ha még turbó is lenne rajta... :unsure: Ja, és egyszer 150 fölé is kergettem már az M5-ösön. Csak az enyém kicsit szakadtabb.... ...na jó, nagyon... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 És a gyorsulásával is meg vagyok elégedve. Ha még turbó is lenne rajta... :unsure: Ja, és egyszer 150 fölé is kergettem már az M5-ösön. Csak az enyém kicsit szakadtabb.... ...na jó, nagyon... :huh: Azt mondják turbóval nagyon állatul megy. Végülis a lehetőség adott... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Azt mondják turbóval nagyon állatul megy. Végülis a lehetőség adott... :unsure: Lehet belőle turbósat csinálni, csak a szokásos procedúrát kell végigjárni vele.Mondjuk utána 100LE fölé is fel lehet húzni.Úgy meg elég dinamiikus tud lenni a kicsikocsi! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Egyenlőre ez van.Holnap csinálok még. sajnos már nincs :unsure: de gratula :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Király kis verda. Én nagyon szeretem az enyémet. Végtelenségig igénytelen. Egy tank gázolajjal 800 km-t elmegyek, bár városban már necces. Városon kívül viszont még többet is. És a gyorsulásával is meg vagyok elégedve. Ha még turbó is lenne rajta... :unsure: Ja, és egyszer 150 fölé is kergettem már az M5-ösön. Csak az enyém kicsit szakadtabb.... ...na jó, nagyon... :huh: A kép nagyon csalóka ám.Képen sokkal szebbnek látszik.Ma voltam a szerelőnél,simán lehet rakni rá kisnyomású turbót.Ha meg benne van gyárilag valami alkatrész ami elképzelhető(nem emlékszem a nevére)akkor akár már a nagynyomásut is elbírja.Úgyhogy a lehetőség adott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 sajnos már nincs :lol: de gratula :lol: Köszönöm :unsure: bár ennyiért egy ascona kabrió is jó lett volna :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Köszönöm :unsure: bár ennyiért egy ascona kabrió is jó lett volna :lol: ennyiért nem adtam volna :lol: :D ;) :lol: szép piros....és méé van K-s rendszáma ? van egy gsi órám ha tudsz vele vmit kezdeni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 ennyiért nem adtam volna :lol: :lol: :D :lol: szép piros....és méé van K-s rendszáma ? van egy gsi órám ha tudsz vele vmit kezdeni :huh: Tudfom hogy nem adtad volna ennyiért. Nem K-s hanem H-s. Megkérdezem hogy tudok e vele valamit kezdeni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Megkérdezem hogy tudok e vele valamit kezdeni :unsure: Inkább Kadet LCD.Az lazán belemegy az új műszerfalba! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Ma kérdezte egy kollégám,hogy nem tudok-e vevőt egy vadonat új 1,7-es Dezsőre való TURBÓRA. Kell az valakinek? Mert akkor kérek elérhetőséget. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Megkérdezem hogy tudok e vele valamit kezdeni :unsure: nem fogsz tudni.... ez dizel. nincs fordulatszámjel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts