coupe Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ez pl. jó állapotunak tünik,de piros Ez is piros,de a többihez képest olcsó. Ez se tünik rossznak,és legalább fehér :lol: Ez is piros Erről csupa jót írnak,de a képek alapján annyira nem szimpi Ez kép alapján nagyon egyben van 5 ajtós piros Elég sok jó állapotunak tűnő A corsa van most fent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Egy 5 ajtós 1.5D-t éppen tudok eladót...........S, nincs is messze.........Kiskaszáék árulják....... Ja, és nem piros, hanem olyan másszínűizébordóvagymifene.. :lol: Milyen évjárat?Kép esetleg?Ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Ez is piros,de a többihez képest olcsó. Én ezt nézegettem, ha most vennék Corsát, akkor valószínü, hogy ezt, vagy még Szekszárdon árultak egy szépet, ami szintén nagyon jó állapotban volt, csak az is piros volt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Én ezt nézegettem, ha most vennék Corsát, akkor valószínü, hogy ezt, vagy még Szekszárdon árultak egy szépet, ami szintén nagyon jó állapotban volt, csak az is piros volt. :unsure: Nekem elég lenne kisebb motoros is.Nem furcsa hogy olcsóbb a többinél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Milyen évjárat?Kép esetleg?Ára? 92'-es, 3K lesz az irányára, és képet majd csak amint hazaértem... De alapból szép! :huh: Mi lenne más, hisz Corsa A! :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Coupe jól lebeszélt az A Corsáról...helyette megvettük a Senit...ami amúgy nagyon jó vétel volt... Erre meg mit látok...bezsongott...és Corsat akar... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Coupe jól lebeszélt az A Corsáról...helyette megvettük a Senit...ami amúgy nagyon jó vétel volt... Erre meg mit látok...bezsongott...és Corsat akar... :huh: :unsure: Nem a corsáról hanem arról hogy 500ezer forintért vegyél egy olyan corsát amire még legalább annyit ráfröcskölsz.17 felni és társa.... :lol: Kell valami,amit a Detti is szeret vezetni,meg amíg a caravan fényezőnél,lakatosnál van.Nem akarok buszozni.Olyat szeretnék ami tényleg jó állapotban van.Nem kell rá nagy kerék meg kék belső.... Végig néztem az összes használtautót 300ezerért és semmi olyan nincs,ami jó lenne és szívesen ülnénk bele.Jó lenne nekem is egy senator,de most a Dettit kell szem elött tartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 A Seni nem jönne be neki? Úgy sem használná szinte soha... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 A Seni nem jönne be neki? Úgy sem használná szinte soha... :unsure: használná a kocsit ha szeretné vezetni.Neki a senator se a szerethető kategória.Ez van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 És egy alap F Astra?? azok is vannak már olcsón...nem akarlak lebeszélni...meg már hozzá is szoktál, hogy nem középen van egy autóban a kormány...de még is... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 És egy alap F Astra?? azok is vannak már olcsón...nem akarlak lebeszélni...meg már hozzá is szoktál, hogy nem középen van egy autóban a kormány...de még is... :huh: :lol: Ennyi pénzért még nincs f astra vagy nagyon sz@r állapotban van. Eddig csak neked tünt fel :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 92'-es, 3K lesz az irányára, és képet majd csak amint hazaértem... De alapból szép! :lol: Mi lenne más, hisz Corsa A! :unsure: :lol: Az évjárat jó,az árban megegyezünk,már csak a kép hiányzik :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Ha gondolod, adok tel.számot, aztán a többit letárgyaljátok! 0620/918-15-85 Így sokkal gyorsabb a dolog! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2007 Megoszt Elküldve Január21, 2007 Ha gondolod, adok tel.számot, aztán a többit letárgyaljátok! 0620/918-15-85 Így sokkal gyorsabb a dolog! :unsure: Egy kép azért sokat segítene :huh: ,de köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Tudom ezért is gondoltam, hogy felhív, megdumál, képet kér, meg ilyenek............. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Tudom ezért is gondoltam, hogy felhív, megdumál, képet kér, meg ilyenek............. :huh: Így lesz.Ma elmegyek Tommal tatabányára megnézni azt a sárgát.Ha az nem lesz jó akkor ő lesz a következő akit felhívok.Kicsit tartok a dizel corsától :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Kicsit tartok a dizel corsától :unsure: Hogy nem kell majd annyit szerelni,mint a GSi-t? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Hogy nem kell majd annyit szerelni,mint a GSi-t? :huh: Örülnék ha annyit kellene szerelni mint az én gsimet :lol: :lol: A dizelhez egyáltalán nem értek,és nem is volt soha dizel autóm :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Örülnék ha annyit kellene szerelni mint az én gsimet :lol: :lol: A dizelhez egyáltalán nem értek,és nem is volt soha dizel autóm :unsure: Ne aggódj!Nem lesz gond! Nézd csak meg milyen keveset írunk a düzel topikba! :huh: Egy a lényeg!Túró ne legyen rajta,mert Anti megrontja voodoo átokkal! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Nem hagyom hogy Anti bármikor is bármilyen mágiával elátkozza a kis autómat :unsure: :huh: Mit érdemes megnézni ennél az 1.5dizel isuzu motornál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Kicsit tekerünk a turbón, fel az adagolót...aztán mehet... :unsure: Csak a jó rajtot kell elkapni, és pikk pakk eltéved az ellenfél a füstben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 még jó hogy ebben nincs turbó :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Majd teszünk egy K16-ot...vagy T03-T04-et...azt megy a repesztés... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Majd teszünk egy K16-ot...vagy T03-T04-et...azt megy a repesztés... :unsure: látod ezért beszéltelek le a corsa vásárlástól :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Mit érdemes megnézni ennél az 1.5dizel isuzu motornál? Igazándiból ezek nagyon kis stabil motorok, alacsony fogyival kimennek a világból.A kojt és hang elárulná, ha kopott lenne.Ferinek van egy ugyanilyen 1.5D, csak piros és 3 ajtós, városban 5L alatt közlekedik vele.Pedig használja rendesen. Amúgy ez még a híres, és sokat emlegetett ISUZU terméke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts