warwolf Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 A 7végén voltam kint dumálni egy Corsa A tulajával.Megfordult a fejében a motorcsere, aztán tanácsot kért tőlem/tőlünk, mert Kiskasza is kijött velem. Az úriember Blueman nicken fut a CS.-n.Szép kicsikocsija van, de amikor felvázoltuk, hogy egy átépítés milyen járulékos dolgokkal jár.........nos.........letett róla.Egyenlőre....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 Hogy mik vannak! Még jó, hogy nem igazán tudja, hogy egy i130-as Corsát árul. :lol: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 Hogy mik vannak! Még jó, hogy nem igazán tudja, hogy egy i130-as Corsát árul. :) http://images.hasznaltauto.hu/681875/949918.jpg Bővebben? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 Bővebben? :) :lol: ez engem is érdekelne... hogy ez most jó? vagy rossz? vagy egyáltalán... már csak az elérhetősége miatt is érdekel. :) ha jobban megnézzük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 Bővebben? :) :lol: Ez egy Irmscher modell, elég ritka, itthon eddig egyet se láttam. Söt, élöben se láttam még ilyent, csak képen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 Ez egy Irmscher modell, elég ritka, itthon eddig egyet se láttam. Söt, élöben se láttam még ilyent, csak képen. csináljak róla még több képet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December25, 2006 Megoszt Elküldve December25, 2006 csináljak róla még több képet? :lol: Engem nem igazán érdekel, ha másik Corsát veszek, akkor egy ugyanilyent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 Keresgélés közben találtam a neten érdekességet. a forrás a www.tinwizard.de ... csak kár, hogy nem lehet kapni... :lol: amúgy itten vala... hmm... valahogy nem ez jön be... a keresésnél meg lehet találni. Ez is ritkaság lehet... akár csak az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 Ez is ritkaság lehet... akár csak az igazi. Erre emléxem, anno Demó beszélt róla, és Irmscher Spider a neve, és valóban ritkaságszámba megy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Halihó! Itt egy scan az irmscher katalógusomból. Alul a kis fehéret találod. Itt meg a sprint dekor set és a felni látható Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Az a C verziós első lökös tetszik.Olyan igazi GSi-s! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 B.U.É.K minden kisautósnak a kluban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január15, 2007 Megoszt Elküldve Január15, 2007 http://cgi.ebay.de/Opel-Corsa-A-2-0-16V_W0...1QQcmdZViewItem Ez a Corsa is eladó lett. Miért adják el az emberek az ilyen autókat? :lol: Nem értem. Max akkor adnám el, ha nagyon-nagyon kellene a pénz, vagy/és nem lenne sehol helyem, egy autót letenni tetö alá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 http://cgi.ebay.de/Opel-Corsa-A-2-0-16V_W0...1QQcmdZViewItem Ez a Corsa is eladó lett. Miért adják el az emberek az ilyen autókat? :lol: Nem értem. Max akkor adnám el, ha nagyon-nagyon kellene a pénz, vagy/és nem lenne sehol helyem, egy autót letenni tetö alá. Nemsemmi kisautó.S, az ára is baráti.Ennnyiből itthon nem raksz össze ilyet. Amúgy azért adják el, mert "kijátszották" magukat, és találnak v.mi más dolgot, amire költhetnek. 1X majd én is eladom az enyémet.Majd............1X......................talán........... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Nemsemmi kisautó.S, az ára is baráti.Ennnyiből itthon nem raksz össze ilyet. Amúgy azért adják el, mert "kijátszották" magukat, és találnak v.mi más dolgot, amire költhetnek. 1X majd én is eladom az enyémet.Majd............1X......................talán........... :) 6200 Euró miért baráti? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 6200 Euró miért baráti? :) :lol:Az előbb még 2780voltasszem.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Az előbb még 2780voltasszem.............. görgess az oldal alja felé.... ott van kiírva, hogy addig meg sem áll... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Az előbb még 2780voltasszem.............. De ott áll, hogy "Mindestpreis nicht erreicht", azaz a minimálár nincs elérve. 6200 alatt nem nyerte meg senki az aukciót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 De ott áll, hogy "Mindestpreis nicht erreicht", azaz a minimálár nincs elérve. 6200 alatt nem nyerte meg senki az aukciót. Aztat ém nem néztem.meg nekem van Corsám! :lol: Amúgy szép darab, szó se róla.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Nem értem miért van az hogy az összes eladó A corsa ami jó állapotban van az mind piros.Mi lehet ennek az oka? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Nem értem miért van az hogy az összes eladó A corsa ami jó állapotban van az mind piros.Mi lehet ennek az oka? :) Van jó állapotú fekete és fehér is, de azok túl drágák. Nem tudom, hogy miért olcsóbbak a pirosak. Az a baj, hogy az enyém nem a jó állapotú pirosak táborát erösíti. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Nem értem miért van az hogy az összes eladó A corsa ami jó állapotban van az mind piros.Mi lehet ennek az oka? :lol: Nem lehet hogy olyasmi mint a Calibránál? A kétszázharmincakárhányezer legyártott példány kb. 45%-a piros volt, a többi 55% meg az összes többi szín. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Van jó állapotú fekete és fehér is, de azok túl drágák. Nem tudom, hogy miért olcsóbbak a pirosak. Az a baj, hogy az enyém nem a jó állapotú pirosak táborát erösíti. :lol: Én adnék 300ezret egy jó A corsáért,de tényleg ami a kép alapján jó állapotban van az piros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 És mind nagyon messze van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Én adnék 300ezret egy jó A corsáért,de tényleg ami a kép alapján jó állapotban van az piros. Egy 5 ajtós 1.5D-t éppen tudok eladót...........S, nincs is messze.........Kiskaszáék árulják....... Ja, és nem piros, hanem olyan másszínűizébordóvagymifene.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts