warwolf Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 1983-as GSI. :lol: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 A papírja bizti csak 83'-as! :lol: Akkor még nem volt szvsz C16SE motor........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 A papírja bizti csak 83'-as! :lol: Akkor még nem volt szvsz C16SE motor........... Megnéztem, 88-ban jöttek csak ki a GSI-k. Felettéb érdekes. :lol: Egyébként akkor nem is olyan rossz az ár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Megnéztem, 88-ban jöttek csak ki a GSI-k. Felettéb érdekes. :lol: Egyébként akkor nem is olyan rossz az ár. Akkor bizony nem.Előtte pedig csak a SR és GT verzió volt, a maga 75LE-vel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Akkor bizony nem.Előtte pedig csak a SR és GT verzió volt, a maga 75LE-vel? Igen, de az 1.3-as már 130 Nm-t tudott. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Igen, de az 1.3-as már 130 Nm-t tudott. :lol: :D A mai 1.4 16V-k tudják ezt a nyomatékot! :D Lehet, hogy le vannak butítva? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 1983-as GSI. :lol: Érdekes, mert a kasztni az első hűtőrács alapján a '89-es modellfrissítés utáni (akkor ugye meg már volt GSi), szvsz az egész autó abból az évjáratból való, (bár nemtom a műszerfal mikortol lett megújítva, ebben még a régi van) csak a papírokkal van valami kutyulás... Hacsaknem volt az embernek egy GSi-je ami hullára törött, ezért átpakolta a belsejét meg a motort egy '83-as kasztniba, és vitte a hűtőmaszkot is, mert az is nagyon tetszett neki, és így volt egyszerűbb lepapírozni... Mondjuk így én is ismerek '91-es Calibra Turbót, miközben a Turbót hivatalosan csak '93-tól gyártották... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 Érdekes, mert a kasztni az első hűtőrács alapján a '89-es modellfrissítés utáni (akkor ugye meg már volt GSi), szvsz az egész autó abból az évjáratból való, (bár nemtom a műszerfal mikortol lett megújítva, ebben még a régi van) csak a papírokkal van valami kutyulás... Hacsaknem volt az embernek egy GSi-je ami hullára törött, ezért átpakolta a belsejét meg a motort egy '83-as kasztniba, és vitte a hűtőmaszkot is, mert az is nagyon tetszett neki, és így volt egyszerűbb lepapírozni... Mondjuk így én is ismerek '91-es Calibra Turbót, miközben a Turbót hivatalosan csak '93-tól gyártották... Ez a lökhárító és a hütörács a 90 elötti GSI modelleké, tehát avval nem variáltak. A belseje is GSI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 mi is néztünk régen a Hemivel egy 1990 es Vectra Turbot, ami 4x4 es volt, és gyári turbós volt, pedig 1993 tól volt Turbós Vectra.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Hát igen:) Régen könnyen lehetett papírozni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Lányok! Még nem volt szerencsém (???) a Corsa fékjeit bazbirgálni. Van ezen vmi fékerőszabályzó??? Vészfékezésnél blokkol mindkét hátsóm. Félek, hogy télen ehhez nem kell majd vészfékezés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Lányok! Még nem volt szerencsém (???) a Corsa fékjeit bazbirgálni. Van ezen vmi fékerőszabályzó??? Vészfékezésnél blokkol mindkét hátsóm. Félek, hogy télen ehhez nem kell majd vészfékezés. :lol: Persze, hogy van:) Én mondjuk lecserélném az egész cuccot az Opel Corsa B Combo fékrendszerére, és fékjeire. Ebben a témában, Demó és Corsawolf (nekem warwolf marad) tudna segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Köszönöm a tanácsot. Már egy-két dolognak magam is utána néztem, és van tervem. Igazából semmi bajom nem lenne a gyári a fékekkel. Bár nekem csak 1.5D a gépem, amiből eddig 160km/h-nál többet nem sikerült kisajtolnom. De a 130-140-et bírja tartósan pályán. Ehhez meg jó a gyári fékerő. Csak működjön rendesen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Érdemes lehet a főfékmunkahengert átnézni, illetve a szervot. Vagy éppenséggel a dobot kitisztitani, nem tom. Mivel nem vagyok autószerelő, ehhez sem értek:) Csak irkálok, mert így alakult:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Érdemes lehet a főfékmunkahengert átnézni, illetve a szervot. Vagy éppenséggel a dobot kitisztitani, nem tom. Mivel nem vagyok autószerelő, ehhez sem értek:) Csak irkálok, mert így alakult:) igen, érdemes. Csak hideg van és lusta vagyok... Ha meg tudom csinálni anélkül, hogy totál szétszedjem, akkor jó. De sztem ha rámaegy, akkor az A Vectra főfékhengere sem rosszabb, mint a B Corsa. Sőt, sokkal jobb, mert az van. (Pontosítok, Cavalier.. :lol: ) Persze ha nem jó, akkor nem rakom fel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 igen, érdemes. Csak hideg van és lusta vagyok... Ha meg tudom csinálni anélkül, hogy totál szétszedjem, akkor jó. De sztem ha rámaegy, akkor az A Vectra főfékhengere sem rosszabb, mint a B Corsa. Sőt, sokkal jobb, mert az van. (Pontosítok, Cavalier.. :blink: ) Persze ha nem jó, akkor nem rakom fel. :unsure: Ez attól függ, hogy milyen motor van a Cavalier-edben. 2000-töl fölfelé már asszem 22-es föfékhengerek vannak a fékrásegítökön (ezeken oldalt szokott rajta állni), a kisebb motoroknál meg még a 20-as föfékhengerek szoktak rajta lenni, ugyanúgy, mint a Corsákon. A 22-esnek már a felfogatása sem passzol, mivel azon 45 fokban ferdén vannak a csavarok, ezért rögtön lehet látni, hogy passzol-e. Fékrásegítöt már nem olyan egyszerü cserélni, de ha egészben cserélnéd, akkor arra is van már kipróbált megoldásom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Ez attól függ, hogy milyen motor van a Cavalier-edben. 2000-töl fölfelé már asszem 22-es föfékhengerek vannak a fékrásegítökön (ezeken oldalt szokott rajta állni), a kisebb motoroknál meg még a 20-as föfékhengerek szoktak rajta lenni, ugyanúgy, mint a Corsákon. A 22-esnek már a felfogatása sem passzol, mivel azon 45 fokban ferdén vannak a csavarok, ezért rögtön lehet látni, hogy passzol-e. Fékrásegítöt már nem olyan egyszerü cserélni, de ha egészben cserélnéd, akkor arra is van már kipróbált megoldásom. Köszönöm, majd jelentkezem ezügyben. Egyébként van még nagyobb, a 2,5-ösökben közel 24-es a főfékhenger. A corsánál a 19-es sem kizárt. Persze ettől még lehet kompatibilis. Sőt igazán nem is tudom, hogy miért baj, ha más az átmérője. Mert ha a lökete más, azt még érteném (bár az sem teljesen)... A Cav 20-as. Tehát szerinted jó? Azt lehet tudni, hogy miben jobb ez az A Corsa főfékhengernél? :unsure: 2000-töl fölfelé már asszem 22-es föfékhengerek vannak a fékrásegítökön (ezeken oldalt szokott rajta állni), ...Micsoda?? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Micsoda?? :unsure: A 22,22-es föfékhengeren ha szemben állsz bele, akkor bal oldalt áll rajta egy nagy 22-es, ha pedig 20-as (19, valamennyi), akkor pedig alul áll rajta. A 20-asnak vízszintesen van két csavarja, amivel rögzítve lesz, a 22-esnek pedig 45 fokban ferdén. Nekem most Kadett GSI 16V fékrásegítö van benne, ami ugyanakkora, mint a Calibrákban is szokott lenni, 22-es föfékhengerrel. Ez már nem passzolt gond nélkül a Corsába, mert túl nagy az átméröje a dobnak. Elötte még a gyári fékrásegítö volt benne a 256-os fékekkel és nem lett akkora a különbség, hogy megérje keresgélni, mert nagyon ritka a 22-es föfékhenger ABS nélküli változatban. Ha jobb fékeket szeretnél, akkor szerintem rakjál rá nagyobb tárcsákat, az elég lesz. A föfékhenger viszont elöfordulhat, hogy 20-asban csak a Corsáé passzol, mert ami nekem volt az F Astra 1.8 kombin, arra nem passzoltak a fékeröszabályzók a hátsó doboknak. Viszont, ha kell, nekem még van két jó Corsa föfékhengerem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 ..ha pedig 20-as (19, valamennyi)...Van 19.05 és 20.64 a corsákon. A 20-asnak vízszintesen van két csavarja, amivel rögzítve lesz, a 22-esnek pedig 45 fokban ferdén. Nekem most Kadett GSI 16V fékrásegítö van benne, ami ugyanakkora, mint a Calibrákban is szokott lenni, 22-es föfékhengerrel. Ez már nem passzolt gond nélkül a Corsába, mert túl nagy az átméröje a dobnak.Van 8 és 9" átmérőjű. Márminthogy létezik. Nekem mindkettő 8-as. A föfékhenger viszont elöfordulhat, hogy 20-asban csak a Corsáé passzol, mert ami nekem volt az F Astra 1.8 kombin, arra nem passzoltak a fékeröszabályzók a hátsó doboknak. Viszont, ha kell, nekem még van két jó Corsa föfékhengerem. Köszönöm szépen, de nem magával a fékerővel van gondom, szerintem elmegy, hanem a fékerőszabályzással nem jó vmi. Ezért inkább csak erre összpontosítok. Megpróbálom az 1.6-os dobfékes vectráét. Ha nem jó akkor tovább agyalok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Köszönöm szépen, de nem magával a fékerővel van gondom, szerintem elmegy, hanem a fékerőszabályzással nem jó vmi. Ezért inkább csak erre összpontosítok. Megpróbálom az 1.6-os dobfékes vectráét. Ha nem jó akkor tovább agyalok. :unsure: Nem lehet, hogy a főfékmunkahengeredben az egyik kör behalt?S, ezért blokkol a hátsó, mert a maradék nyomás arra a körre öszpontosul? Csak tippelek............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Nem lehet, hogy a főfékmunkahengeredben az egyik kör behalt?S, ezért blokkol a hátsó, mert a maradék nyomás arra a körre öszpontosul? Csak tippelek.............dehogynem lehet! :blink: Ezért szeretnék másikat beszerelni, és gondoltam, ha az jó rá ami itthon van és hibátlanul működik, akkor nem veszek másikat. ;) De már gondolkodtam állítható fékerőszabályzón is, csak az nagyon drága. ;) (Meg nem is jó ötlet, ha más a baj oka) Olyanokat tuningverdákra szoktak rakni, nem pedig egy terpjáró (pesti utak.. :unsure: ) szívódízelre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 dehogynem lehet! :blink: Ezért szeretnék másikat beszerelni, és gondoltam, ha az jó rá ami itthon van és hibátlanul működik, akkor nem veszek másikat. ;) De már gondolkodtam állítható fékerőszabályzón is, csak az nagyon drága. ;) (Meg nem is jó ötlet, ha más a baj oka) Olyanokat tuningverdákra szoktak rakni, nem pedig egy terpjáró (pesti utak.. :unsure: ) szívódízelre. Nekem meg a fékerőm kevés, szal fel kell tennem egy nagyobb rendszert majd.Amint lesz hozzá " kedvem". Most nincs.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Powertech(BrockB1) 8x15 felnik Demó,Wolfi esetleg a corsára?Ez igen jól mutattna rajta :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Powertech(BrockB1) 8x15 felnik Demó,Wolfi esetleg a corsára?Ez igen jól mutattna rajta :blink: :unsure: Csábító ajánlat, de nekem most niccsa sajnos ilyesmire most péézem.Meg most a fékre gyúrok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Powertech(BrockB1) 8x15 felnik Demó,Wolfi esetleg a corsára?Ez igen jól mutattna rajta :blink: :unsure: Köszi szépen, épp ilyesmit keresek a Corsára. ;) Holnap fölhívom a gyereket és megkérdezem, hogy milyen állapotban vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 Köszi szépen, épp ilyesmit keresek a Corsára. :unsure: Holnap fölhívom a gyereket és megkérdezem, hogy milyen állapotban vannak. Akkor az előző bolt nem jött be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts