warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Végre találtam ajtót olcsóé , erreITT erre kiderül, hogy Z.egerszegen van.Buxuskulcs! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 HEMI hogy haladsz? Mikor látjuk már gurulni? A pénzhez meg csak annyit hogy eddig bárki átépítette az autóját az sosem lett teljesen kész és folyamatosan költ rá. Mint például én is :lol: Szeva:) Hát gurulni lehet most is vele, csak nem megy:)))) Komolyaban, kb október végére biztosan gurulni fog. Van pár ütemtervem most az a fázis megy, hogy: - Felni+gumi - Fékek - Futómű Ki és be -felszerelése. Elvben Július közepére bent a kopmlet futómű és fennt a felni gumikkal. Utána lejárt vizsgát kell hosszabítanom. A következő fázisok: - a motor ki és lakatolás. - motorbe +vásárlás pár dolog (önindító, vizpumpa, F13cr váltó, GSI féltengelyek,toronymerevítők, stb...) - teszt és minimális fényezés. Aztán a következő években a csinosítgatás, extrák:))) Meg lehet, majd motor csere, ha ez nem bírná. Több évre tervezem megtartani az autót. Nem igazán a gyorsulási versenyekre készülne, ha nem csak nekem :lol:)) Sok minden függ a leendő gyermekemtől is:)))), Ha tudsz váltót+féltengelyt szólj:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Végre találtam ajtót olcsóé , erreITT erre kiderül, hogy Z.egerszegen van.Buxuskulcs! :? Jobban járnál egy komplett autóval kintról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Jobban járnál egy komplett autóval kintról. Mindent összerakva igen, de nem igazán van, aki segítene ebben, én meg egyedül a nagyvilágba, ismeretség nélkül......... De már nem sok minden kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Hátsó ülőlapot lehet v.hogy generálozni, vagy CS.?Mert elég ramaty állapotban vannak, amolyan szétült kategória! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Hátsó ülőlapot lehet v.hogy generálozni, vagy CS.?Mert elég ramaty állapotban vannak, amolyan szétült kategória! :lol:) Dob ki őket aztán cső a helyére:))) Hát a generál 2x annyi lesz mint a csere. Viszont a felkutatás kb 2x annyi idő. Kérdezd meg PYTHON-t van -e neki ilyen ülése, illetve cuccai. Pár hozászólással ezelött írt Ő is. (Bont egy '92-es CorsÁt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 :lol:) Dob ki őket aztán cső a helyére:))) Hát a generál 2x annyi lesz mint a csere. Viszont a felkutatás kb 2x annyi idő. Kérdezd meg PYTHON-t van -e neki ilyen ülése, illetve cuccai. Pár hozászólással ezelött írt Ő is. (Bont egy '92-es CorsÁt) Thx!Mindjárt rácsörizek, mert akkor már lehet, hogy megérné inkább lemenni Kaposvárra a lámpákért is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Warwolf és hol vannak a képek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Warwolf és hol vannak a képek? Amint nekilátnak a kasztnisok, kezdem.Tegnap csak amolyan 1.0-ás verzió volt, unaloműzés, és erőteljes kíváncsiság gyanánt.Meg a picilányom is segédkezett.Aktívan.Mindent megcsavarhúzózott! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Már alig várom a gumikat:) Olyan vagyok mint egy gyerek:)) Na elvileg ilyen lesz csak nem piros az autó (thanksz még1 a segtséget wolfi): Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Most láttam csak, hogy ennek a felninek lenni kellett volna közepének is! :lol: Visszamenjek reklamálni? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Most láttam csak, hogy ennek a felninek lenni kellett volna közepének is! :lol: Visszamenjek reklamálni? :?: Nem kell. Nekem igy jobban tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Most láttam csak, hogy ennek a felninek lenni kellett volna közepének is! :lol: Visszamenjek reklamálni? :?: vannak ilyen közepeim,sztem jók bele,cska szürkék,és van hátsóülésem is,cska valamivel leburították,nemtom kilehet e belőle szedni.... a csomagod még nemadtam fel,majd holnap,úh ha kellenek kerékközepek,akkor szóljál! üléseket nemadom fel semmiképp :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Hát, valamiért gondoltam! :lol: ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Hemi!Küldtem mailt! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Hemi!Küldtem mailt! :!: Oks, megjött! Szerintem az egyiket feltohatnád ide is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Oks, megjött! Szerintem az egyiket feltohatnád ide is. Elrettentő példának? :lol: :!: Némi segítséget elfogadnék a művelethez, mert még nem annyira megy ez a belinkelős dolog, és Mélykék segítségét szoktam kérni! :oops: (biztosteleahócipőjemár!) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Itten lenni szép Corsa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Széééép! :smt060 :drunken: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsaA Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Hy. Megnézem a fél tengelyt meg a váltót. Nekem is van F13-m csak nem tom pontosan milyen. Annyi van belölle mint szemét. Az 1.3-al jó volt elég rövid volt az 1-2 a többi viszonylag hosszú. Ja 170 a vége de az nem a váltó miatt :lol: Nem akartok valamikor talit szervezni? Valami nagy pihenéses beszélgetéses meg ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 corsaA heh:)) Ma találkoztunk a Maglódi úton 10 perce, igaz 1-2 perc volt. Integetem neked, de te szerintem nem ismerhetél fel:) Én voltam az a szemüveges (dagadt) feketa CorsaÁs . Éppen most raktuk fel a felniket, de már kiállt a futóműcseréért. Júliusban tarthatunk egy talit megünnepelhetjük amikor bekerül a futóművem:) és megcsodálhatjuk a Te és a többiek gépét. Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Most volt itt warwolf,miis tartottunk egy talit,ami nálunk volt szervezve,és a vége azlett,hogy jópár ezressel gazdagabb lettem,és egy álommal rövidebb ;) küszöbszpoilerektől,meg ültetőrugóktól,lámpáktól meglettem szabadítva,úh az én kis corsi-m már marad ebben az állapotában,és nemfog megszépülni:( esetleg ha valakit még érdekel,maradt egy hátsószárnyam...:lol: na nembaj,legalább jókezekbe kerülnek a cuccok,majd gyönyörködök a ti corsa-itokban:) csak azt nem értem,hogy egyedül az én corsa-m rohad nagyon???vagy a tietek is,csak ti rászánjátok,és megcsináltatjátok?:lol: találkozó ötletet énis támogatnám,és mielőbb,hogy még corsa-val mehessek oda :( csetes trefort-os opeltalálkozó,vagy inkább nevezzük omegafórumos találkozónak,mert azokba a körökbe keveredtem,velük nagyon jó kis találkozókat hoztunk össze siófokon,ezt az ötletet tudnám javasolni,vagy akár lellén,ami nyugisabb hely! csak egy ötlet volt....nemtudom ki honnan valósi,és hol lenne optimális megejteni!úh ha mindenkitől elüt,akkor ne báncsatok:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Na én is haza értem Kaposvárról, és nagyon jót autóztam haza felé.Élvezkedtem egy kicsit.Megvan elég sok cuccos, de még mindig 2db ajtó hibádzik.Gyakorlatilag már csak az kell, és akkor indulhatna a meló a kisgéppel! Python!Nagyon-nagyon köszi a technikai Helpet! :wink: Az a kipuff nemsemmi! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Na én is haza értem Kaposvárról, és nagyon jót autóztam haza felé.Élvezkedtem egy kicsit.Megvan elég sok cuccos, de még mindig 2db ajtó hibádzik.Gyakorlatilag már csak az kell, és akkor indulhatna a meló a kisgéppel! Python!Nagyon-nagyon köszi a technikai Helpet! :wink: Az a kipuff nemsemmi! :wink: köszi,attól fájó szívvel is fogok megválni! viszont ha akarod,akkor ajtóba tudok segíteni,tudok adni egy telefonszámot privátba,és 6ezerér hozza darabját olaszból,majd előkeresem,itt van kaposvár mellett egy faluban.valahogy hétvégén lehet nála rendelést feladni,és hétvégére meghozza. üdv.! első sárédőket mennyiér vettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június18, 2005 Megoszt Elküldve Június18, 2005 csak azt nem értem,hogy egyedül az én corsa-m rohad nagyon???vagy a tietek is,csak ti rászánjátok,és megcsináltatjátok?:lol: találkozó ötletet énis támogatnám,és mielőbb,hogy még corsa-val mehessek oda :lol:Az enyém is rohad, de nem tudom mihez képest. Én megcsináltatom, mint az Astrámat.... Arra nem semmi ment el:)) A két Astrámra annyi pénztóltam lakatolásilag, hogy ........t:))) Volt egy másik Corsám (páran emlékszenek rá) azt inkább eladtam... néhány helyen elég "érdekes" volt. csetes trefort-os opeltalálkozó,vagy inkább nevezzük omegafórumos találkozónak,mert azokba a körökbe keveredtem,velük nagyon jó kis találkozókat hoztunk össze siófokon,ezt az ötletet tudnám javasolni,vagy akár lellén,ami nyugisabb hely! csak egy ötlet volt....nemtudom ki honnan valósi,és hol lenne optimális megejteni!úh ha mindenkitől elüt,akkor ne báncsatok:) Szerintem megoldható egy Siófoki tali:) Júliusban megoldjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts