Demó Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 :lol:? Érdekes, nekem elöször az jött be, ahol a B Corsa megy a Ferrari ellen. Ezek szerint én hibáztam. :lol: Bocsi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Egyébként az a Corsa nem egy időt álló gép:) 1 moci kb egy verseny:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Egyébként az a Corsa nem egy időt álló gép:) 1 moci kb egy verseny:) Na pont ezért nem lesz nitró a kocsimban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Egyébként az a Corsa nem egy időt álló gép:) 1 moci kb egy verseny:) Ez azért nem így van... Amikor a Rábaringen lennt volt a srác, akkor csak elötte este dobtak bele egy mocit, a legszarabbat tesztelni...utána még 3 versenyen ugyan avval a mocival volt kinnt... :lol: Ráadásul a nitrót leszámítva gyári mociról beszélünk...tünk...mert már nem az... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Kmárió eladja a GSI-jét? :lol: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Most beszéltem vele....5 perc múlva kiderül, hogy az enyim lesz e... :lol: szép kis kocsika, és én már régóta végigkövettem az épülését... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Képes vagy adni egy A corsáért 650ezer forintot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Nem csak 550-et...de patent állapotban van tudom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Nekem ez nagyon nem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Ez nagyon klassz kicsikocsi, és legalább 100, hogy rendben is van.S, talán még tuningolni sem kell, mert ugye alapból 100LE.Legfelejebb csak egy kicsit, de sztem a 60-as ültetés elöl kicsit necces lesz.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Nekem is ez tetszik benne, hogy ha ez meglenne és üzembiztos is, nem nyúlnék hozzá...(nagyon... :lol: ) és akkor mehetne mellette szépen a turbó projekt...viszont nem egy szakadékban ülök, mert szépet jó áron még nem találtam...ez meg szerintem úgy patent ahogy van...De István azért amikor fényezik az autódat beleülsz azért...? :D :D ... de sztem a 60-as ültetés elöl kicsit necces lesz.......... Ez meg már hiányozna... ;) Arról nem beszélve, hogy egyel több GSI lenne a Klubban... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Szerintem kapásból a 60as ültetéshez kell 4db keményebb gátló.Nekem a hátsó ív szélesítése nem tetszik.Az A corsában pont az a szép hogy gyárilag szélesítve van. akkor már inkább ez és 1évvel fiatalabb. Vagy ez.Ugyan 89-es,de 269ezer az irányára. De István azért amikor fényezik az autódat beleülsz azért...? :lol: :lol: Ez meg már hiányozna... :D Pláne hogy január közepén kezdik el csinálni és akkor neked még pont kell az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Leinfózom a lilát is... :lol: Ez nem jó, mert mindig eltérít valaki az eredeti tervemtől...most már hagyjatok bééékééén... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Azért vagyunk :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Köszi! :lol: Na felhívtam a lilát... Hátulján látszik egy kis horpadás, motorikusan jó állapotban van, nincs vele gond, most lett gy.trafó cserélve... bal első kerékcsapágy búg, de már ott van a csomiban az új, kézifékkötél ugyan ez... Van benne zene, ami nekem nem kell, de bizit tudnék kezdeni vele valamit...zsír új tetőkárpit van benne mert beázott egyszer a tető, de meg lett csinálva... hátsó dob nuku, csak egy cső.. :D a gumik még szőrösek... Nagy vonalakban ennyi...vasárnap lehet, hogy lesz egy utam Siófokra...valaki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 szombaton le tudlak vinni.... mert megyek balatonszemesre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Szombaton nem érek rá sajnos, mert az én Drága Jó Barátom szervezett már nekem programot... :lol: :lol: Esetleg vasárnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Szombaton nem érek rá sajnos, mert az én Drága Jó Barátom szervezett már nekem programot... :lol: :lol: Esetleg vasárnap? Ha GSi-vel megyünk veled tartok. Fikázni én is tudok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 azt írja a szaksajtó: Corsa A note 5: ajándékba (nem vagy alig megy a lábán) note 4: 100eur 3: 600eur 2: 1100eur (a tipitopi) 1: nem értelmezett (újautó állapot) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 ...Na felhívtam a lilát... Amelyikre azt írták, hogy "bíbor" ??? :lol: azt írja a szaksajtó: Corsa A note 5: ajándékba (nem vagy alig megy a lábán) note 4: 100eur 3: 600eur 2: 1100eur (a tipitopi) 1: nem értelmezett (újautó állapot) Mivvaa??? :D :lol: Milyen nyelven??? Miért? Mennyi? ("Note"=megjegyzés, jegyzet) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Greghez csatlakozva, nem értem berlina mirre utalsz:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 ezek a classic data most öszi árai de majd írok róla bövebben is, (akad hozzá munició), ha a virusos pc-met meggyógyítottam, addig csak a legszükségesebbeket kényszerítem ki magamból Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 ...kész.. :D én elvesztem... :lol: :lol: De azért megkísérlem tolmácsolni: A Classic data az egy használtautó árait tartalmazó lista/katalógus. (Ezért fontos, hogy most őszi) Illetve "classic" autók árai, amibe angliai tapasztalataim szerint már a 15 éves autókat is besorolják. Így alakul a list amit Zoli fent írt. Ötös? ugye leülhetek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október24, 2006 Megoszt Elküldve Október24, 2006 Ötös? ugye leülhetek? :lol: Hány évre? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október25, 2006 Megoszt Elküldve Október25, 2006 1983-as GSI. :lol: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts