warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Hmmmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Hmmmm Ne mutogass ilyeneket, mert a végén a maradék eszem is elmegy! :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Hmmmm Khm, nem rossz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Ne mutogass ilyeneket, mert a végén a maradék eszem is elmegy! :wub: :P Khm, nem rossz... Ugye, hogy ugye? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Megműtöttük Demó Corsáját.Kivi vajok, az alig 8000km-t futott külső csuklók vajh' meddig húzzák nála! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Hmmmm Ha 1.0-ás lenne már le is stipi-stopiztam volna... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Megműtöttük Demó Corsáját.Kivi vajok, az alig 8000km-t futott külső csuklók vajh' meddig húzzák nála! :P Hazáig már elhoztak. :wub: Remélem most egy pár hónapig nyugi lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Hazáig már elhoztak. :wub: Remélem most egy pár hónapig nyugi lesz. Hiába.......... csak jön a tél! :P Ha 1.0-ás lenne már le is stipi-stopiztam volna... :P B) Asszem Kiskasza már le is stipitopizta......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Asszem Kiskasza már le is stipitopizta......... Megvette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Kb 1 hónap múlva én is veszek egy hasonlót...ha minden klappolni fog...és végre nem a turbo lesz napi használatban...sajnos arra alkalmatlan...:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Megvette? Rá volt indulva mikor beszéltem vele........... De sztem hamarosan megtudom, de ma ósztrijába vannak beszerzésen :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Kb 1 hónap múlva én is veszek egy hasonlót...ha minden klappolni fog...és végre nem a turbo lesz napi használatban...sajnos arra alkalmatlan...:-( Vegyél egyet és mehet bele a C20XE :wub: !Szigorúan 1.2i felirattal a hátulján! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 A Corsa XE-vel vicces, és üzembiztos is, ha egyszer rendesen össze van rakva. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Demó mit szóltak a németek az időd láttán?Megmutattad nekik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Demó mit szóltak a németek az időd láttán?Megmutattad nekik? "Sind doch gute Zeiten , jetzt noch Kopfbearbeitung und drumherum und dann fällt auch die 13er ." Jó idök, most még a hengerfejen kellene kicsit alakítani és akkor esik a 13-as is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Akkor talán még megfogható a szívó honda is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Akkor talán még megfogható a szívó honda is :lol: Ahhoz hogy azt megfogjam, nagyon le kellene könnyíteni a Corsát, de lehet, hogy jövöre kiszedek belöle mindent egy versenyre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Ahhoz hogy azt megfogjam, nagyon le kellene könnyíteni a Corsát, de lehet, hogy jövöre kiszedek belöle mindent egy versenyre. :lol: A mocit azért hagyd benne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Biztos voilt már, meg ismeritek is. De: Opel Corsa 2.0 16v RWD nitró Ez már szerintem sok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Biztos voilt már, meg ismeritek is. De: Opel Corsa 2.0 16v RWD nitró Ez már szerintem sok... Nekem nem megy a link. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Próbáld,akkor így: www.timeslip.hu , majd a baloldai menüben válaszd a "Videók" pontot. Utána a keresőbe írd be, "Corsa" . S akko ott van a videjó, a képre köll kattani. -------------------------- Felraktam az www.opelforum.hu alá is, na. Így már bizti megy - Klikk kb 3mb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Próbáld,akkor így: www.timeslip.hu , majd a baloldai menüben válaszd a "Videók" pontot. Utána a keresőbe írd be, "Corsa" . S akko ott van a videjó, a képre köll kattani. Köszi, így már megy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Felraktam az www.opelforum.hu alá is, na. Így már bizti megy - Klikk kb 3mb De ez egy másik videó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Nekem nem megy a link. Megy az, csak nem közvetlenül rá kell klikkelni, hanem "cél mentése másként" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 De ez egy másik videó. :lol: :lol:? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts