Demó Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Az enyémen is van még másfél év müszaki és ha lejár, akkor nekem is úgy kell megoldani. Bár az eredetvizsgát már evvel a motorral csináltam. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Nekem is átírás előtt kellett megcsináztatnom a műszakit.Itt jön képbe a nemigazi meghatalmazás, és egy "rugalmas" vizsgabázis.Akkor közel sem volt olyan jó műszakilag a kisgép, mint most.Mostanra pl. a műszakihoz szükséges dolgok 95%-a új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 itt egy reklám 1986 ból Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Ma kapott a Corsám egy kis karácsonyi ajándékot :P Kapott új hütőt, meg új szelepfedéltömítést. ugyhogy most örülök :9 meg örül Ő is :wub: Ez a Corsa nagyon hálás paripa. több mint 1 éve van meg, és müszaki problémám nem volt vele, az olajcserén és a gyertya cserén kívül csak ezt a hütőt kellett kicserélni, mert már folyt. igaz már 1 éve folyik, de mostmár nagyon folyt.... ugyhogy Száguldás - Szeretem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Mennyibe kerül egy gsi hütö? Lehet, hogy én is majd benevezek egyre, mert ez már nem a legszebb, mondjuk amíg nem folyik, addig marad. Szemesre Corsával jössz? Már szívesen megnézném élöben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 egyfajta hütő van csak szerintem a Corsába... 11 ért vettem a Nissens hütőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 egyfajta hütő van csak szerintem a Corsába... 11 ért vettem a Nissens hütőt. Legalább három fajtáról tudok. Van egyszer a kis hütö, ami kb. 8 cm-rel alacsonyabb, mint az, ami a tiédben is van. Utána jön az 1.4-es és az 1.6-os mocikhoz való hütö és a legnagyobb a dízelmotorral szerelt Corsákban van. Az még szélesebb, mint a GSI-é. De nem válaszoltál a másik kérdésemre. Corsával jössz Szemesre? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 jaa :wub: nem . a Coupéval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 jaa :wub: nem . a Coupéval. Lefog érni a Caravan hátulja. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Lefog érni a Caravan hátulja. :lol: :wub: :P eztetet most nem érteni.... :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 :wub: :P eztetet most nem érteni.... :P B) Ezt még énis értem :lol: :P A lényeg hogy Coupe caravanja-nak a hátulja leér ha Te is beleülöl. Na, érthető már??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 értem a célzást... megyek fogyokurázni.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 értem a célzást... megyek fogyokurázni.... :wub: Csak viccvót naa.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Tegnap, mikort beszéltem a szilentes emberrel, egy érdekes kérdést tett fel.GT felsz. a kis vas, v. pedig síma?Mert a GT-nek állítólag nagyobb a szilent belső furatátmérője, nem 31 hanem 36mm. Lehetséges ez? S, akkor pl. a "síma" GSi szilent sem lenne jó esetlegesen egy normál lengőkarba? Vagy hogyisvanez?? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 AKCIJÓÓS vétel! :wub: Nővel együtt nagyon tuti! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 AKCIJÓÓS vétel! :P Nővel együtt nagyon tuti! :P Őőő, nem rossz. B) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 AKCIJÓÓS vétel! :wub: Nővel együtt nagyon tuti! :P Ezt már akkor is árulták, amikor én kerestem kocsit. Nézegettem is, de nekem jobb lett volna egy olyan, ami nem karbis, hanem injektoros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Ezt már akkor is árulták, amikor én kerestem kocsit. Nézegettem is, de nekem jobb lett volna egy olyan, ami nem karbis, hanem injektoros. Mondjuk lehet meg kellene kérdezni, hogy ha a kocsi nem kel, akkor mennyi? :wub: Nézelődtem.Van bőven eladókisgép most.Van választék rendesen.................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Mondjuk lehet meg kellene kérdezni, hogy ha a kocsi nem kel, akkor mennyi? :wub: Nézelődtem.Van bőven eladókisgép most.Van választék rendesen.................... Bezzeg amikor én kerestem autót....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Ez így ahogy van gyönyörűűűűűű :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Szép nagyon, bár a lökös kisit offvw, de a hasmagassága miatt csak azon a pályán használható.Én is így fogok járni, ha koppra leállítom a futóművet.......... :wub: Pedig a Smoorokkal úgy mutatja a legnagyobbat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Szerintem ez az egyik legszebb A Corsa amit valaha csináltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Szerintem ez az egyik legszebb A Corsa amit valaha csináltak. Ehhez nem fér kétség........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts