warwolf Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Sajnos nálam is ez a helyzet :huh: Olyan 22-24e., ha Bremo+Ferodo kombót használsz, és ott veszed, ahol mindenki vásárol a klubban! :lol: Nekem anno a GSi-re annyi volt.Igaz, a kézifékbetétek fel lettek ferodolozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 neki norrbit+ferodo kombó van fent, ami kb ugyanaz és viszonylag új :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 neki norrbit+ferodo kombó van fent, ami kb ugyanaz és viszonylag új :lol: De v.mi malacság csak van a dologban! :huh: Vagy inkább a kasztni kialakítása?(Caravan) Mindenesetre a Corsán elöl, hűtött verzióban jól muszikált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Né má Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Né má Széép ótó! :huh: Köszönöm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Széép ótó! :huh: Köszönöm! :lol: Nem semmi! Gratulálok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Olyan 22-24e., ha Bremo+Ferodo kombót használsz, és ott veszed, ahol mindenki vásárol a klubban! :lol: Nekem anno a GSi-re annyi volt.Igaz, a kézifékbetétek fel lettek ferodolozva. Elöl brembo max van és ferodo ds2000 hátul meg amit bazs írt.Kd 4hónapja lett kicserélve,de ha nagy sebességről fékezek akkor olyan mintha csak az első fogna.Valószínű hogy ez azért van mert a hátulja kicsit magasabban van mint az eleje,és a fékerőszabályzó elöre tolja a fékerőt,vagy valami ilyesmi :huh: Széép ótó! :) Köszönöm! :D Én is gratulálok :D tényleg szép.(szerezd meg ezeket a felniket :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Né má asszem büszke lehet a kis gépcsodára a tulajdonos! :huh: Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Én is gratulálok :lol: tényleg szép.(szerezd meg ezeket a felniket :) ) Már megtörtént. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Már megtörtént. :lol: Akkort jó :) ez tényleg így a tutti :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Köszi mindenkinek! :lol: Demóval nem jó találkozni, mert az mindig pénzköltést jelent! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Köszi mindenkinek! :) Demóval nem jó találkozni, mert az mindig pénzköltést jelent! :huh: Köszi a bókot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Gratula Wolfi mester, megérdemled! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2006 Megoszt Elküldve Június7, 2006 Gratula Wolfi mester, megérdemled! Köszönöm, bár az igazi sikert Demó v.mikori kerekeinek köszönhetem.Amiket azóta persze, hogy megvettem! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Ma felfigyeltem egy érdekes zajra a kipuff felöl.Valszeg kisikét v.hol kifúj.Most éppen azon filózok, hogy megcsináztassam, v. hagyjam a fenébe, mert úgyis ki lesz szedve alóla.Amúgy a "még nem vészes" kategóriába tartozik.Csak ciki. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Ma felfigyeltem egy érdekes zajra a kipuff felöl.Valszeg kisikét v.hol kifúj.Most éppen azon filózok, hogy megcsináztassam, v. hagyjam a fenébe, mert úgyis ki lesz szedve alóla.Amúgy a "még nem vészes" kategóriába tartozik.Csak ciki. :lol: Ha csak hangosabb, de nem zörög, akkor jó. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Ha csak hangosabb, de nem zörög, akkor jó. :huh: Amolyan kifújós a hangja a kicsikémnek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Ma viszont vettem egy 91-es Corsát. 1.5 D Nem túl szép, de menthető, és nem kell hitelt fizetnem. Isten Hozta Greget az A Corsások kicsiny, de annál lelkesebb táborában! :huh: Kérűnk szépen fotókat,leírást, meg mindent, hogy miért pont arra a kisautóra esett a választása, a kedvező fentartási költségektől eltekintve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszacorsa Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Amolyan kifújós a hangja a kicsikémnek! :huh: ha gondolod tudok szolgálni egy alig használt gyári hátsódobbal, míg valami keményebbet nem raksz rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 ha gondolod tudok szolgálni egy alig használt gyári hátsódobbal, míg valami keményebbet nem raksz ráAzon a szakaszon sziszeg, ahogy beér a középdobba, a motor felöl.Sztem lehet, hogy meghackeltetem.Azért Thx a felajánlást! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Isten Hozta Greget az A Corsások kicsiny, de annál lelkesebb táborában! :) Kérűnk szépen fotókat,leírást, meg mindent, hogy miért pont arra a kisautóra esett a választása, a kedvező fentartási költségektől eltekintve. :D Köszönöm, de sokkal több indok nincs. Mert Opel, kicsi, olcsó stb. Dízel, 4 literrel elgurul 100 km-enként, városban ha nagyon széthajtom, kell neki 5-5.5 liter. :huh:)) Van gond persze a felületi rohadásokkal, de 1-2 évre nagyon jó lesz. Sikeres amatőr javítások is akadnak rajta, de ajtócsere, kis alvázvédelem, és egy itthoni fényezés pár évvel meg fogja hosszabbítani az élettartamát. 1.5-ös Isuzu motorja van, jó állapotban. Semmi korom. Ezt választottam, mert nem volt kipolírozva, rohadás eltüntetve, stb. Egyenesnek látszott a dolog. A futómű, kormánymű, motor, gumik, stb hibátlan állapotúak. Jól megy. Már meg is szerettem. :lol:)) Képek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 Korekt kicsikocsi, grat hozzá!!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Egy MVOK-os klubtagnak (nickneve Commodore) kész lett a Commodore pótló kis járműve. Szerintem nagyon kis szép lett. :huh: Van a szélesítésen egy kis plusz szélesítés is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Szépséges kicsikocsi, az 100.Murvajól néz ki ezzel a színnel, viszont így biza' ültetésért kiált ám már! :lol: :huh: Amúgy iljesmi szélesítés kell majd nekem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 A plusz szélesítést leszámítva szerintem szép nagyon. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts