kmário Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Nekem a géjesím anno nem pörgött, mikor el volt repedve a légtömegmérő és a folytószeleház közötti gumajcső.Hanem ledadogott, berángatott.Aztán leállt.Aztán kész. :blink: probéma megoldva... köcce a tanácsokat.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 probéma megoldva... köcce a tanácsokat.... :blink: Hallgatunk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 probéma megoldva... köcce a tanácsokat.... B) naaaaaaaaaa. azért bevéshetnéd ide hogy mivót... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 naaaaaaaaaa. azért bevéshetnéd ide hogy mivót... :blink: HÁT HA MOST IDE LEIRNÁM HOGY MI VOLT A GOND...mindenki halááálra röhögnééé magááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ááát B) :D :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 HÁT HA MOST IDE LEIRNÁM HOGY MI VOLT A GOND...mindenki halááálra röhögnééé magááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ááát :blink: B) :D :D ;) Szóval kellett bele tankolni kicsit? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 Szóval kellett bele tankolni kicsit? ;) :D B) :blink: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 :D B) :blink: ;) :D Tessen v.mit írni is a hozzászóláshoz, mert a csak smiles hsz.-t tiltja a szabályzat. De ha igy adtad elő, hogy megvan a hiba, és 1Xű volt, akkor csak ilyesmire tudok gondolni. Szóval?Mondjad mánnnn ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Tessen v.mit írni is a hozzászóláshoz, mert a csak smiles hsz.-t tiltja a szabályzat. De ha igy adtad elő, hogy megvan a hiba, és 1Xű volt, akkor csak ilyesmire tudok gondolni. Szóval?Mondjad mánnnn ! ;) szal...izééé...hmmm... kellett bele benzin... nem magyarázkodom.... nem figyeltem... édesanyám is jár az ótóval mind a ketten elfelejtettünk tankolni B) :D :D :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Ezek szerint a ti (Corsa A) benyaméteretek is olyan pontos, mint a miénk (Manta B )! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Ezek szerint a ti (Corsa A) benyaméteretek is olyan pontos, mint a miénk (Manta B )! B) pontosan :D :blink: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Hali! Remélem jó helyen kérdezem meg. Szóval, érdeklődnék, hogy egy 1.3-as '85-ös A Corsa éves költségei, úgy kb mennyiben van, ha nem számoljuk bele a szervíz, benzin.... Főleg a biztosítás, meg ilyesmik érdekelnének. Üdv: Colin Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Hali! Remélem jó helyen kérdezem meg. Szóval, érdeklődnék, hogy egy 1.3-as '85-ös A Corsa éves költségei, úgy kb mennyiben van, ha nem számoljuk bele a szervíz, benzin.... Főleg a biztosítás, meg ilyesmik érdekelnének. Üdv: Colin Az enyém 1.2S, elpusztíthatatlan OHV :blink: motoros gépállat.A kötelezője 1/4 évente asszem 3300ft, havi 1 tank benyát használok ki belőle, és olyan 7L körüli a kizárólagos városi fogyija.Alkatrészárakat tekintve fillérekért lehet hozzá mindent kapni, a futóműve egy az egyben megegyezik a Corsa B, Tigra A modellekkel............ Bontva is van ezért hozzá minden. Szal olcsó kisautó, és könnyen szerelhető is. Úgymond 1Xű mint a faék! B) Egyébként 1.3-ból az SR verzió volt a király! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 köszi szépen a választ. az az igazság, hogy egyre jobban teccik, de inkább a 3-4 ajtós "sedan" jellegűek.úgy hogy, most gőzerővel olvasom ezt a topicot, meg 1. sorban pénzt gyűjtök. Ilyesmiről érdeklődhetek, hogy mire éredemes figyelni vásárláskor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 köszi szépen a választ. az az igazság, hogy egyre jobban teccik, de inkább a 3-4 ajtós "sedan" jellegűek.úgy hogy, most gőzerővel olvasom ezt a topicot, meg 1. sorban pénzt gyűjtök. Ilyesmiről érdeklődhetek, hogy mire éredemes figyelni vásárláskor? Alaposan át kell nézni a karosszériát, mert az A Corsa fokozottan érzékeny a rozsdára.Kerékdobok belseje, tornyok ne legyenek elhervadva, mert azt óriási munka megcsinálni-csináltatni, és sok pénz.A kopó alkatrészek cseréje nem vészes, rengeteg jóminőségű utángyártott alkatrész van. Lehetőleg 90' utáni, ráncfelvarrt modellt keress, mert azokban már korszerű motorok vannak, C12NZ, C14NZ. Utóbbit pedig ugye lehet izmosítani is! :blink: Pl. C14SE ; Si B) Amúgy a sedant TR-nek hívták, 3 ajtósban sztem Bazs is tud segíteni, hogy az övét hol számították be, és nagyon megéri megvenni, mert mielőtt beszámíttatta volna, előtte ingét, gatyáját ráköltötte, hogy rendbehozza! :D Most nézem, hogy te szekszárdi vagy, ott meg Kaposváron van egy megszállott A Corsás, Python Robi személyében.Vele is érdemes felvenni a kontaktot, hátha van v.mi jó tippje! A kontakja: 0620/9188592 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Lehetőleg 90' utáni, ráncfelvarrt modellt keress, mert azokban már korszerű motorok vannak, C12NZ, C14NZ. Viszont már több helyröl hallottam, hogy a 90 elötti Corsák karosszériája nem annyira érzékeny a rozsdára, mint a Facelift. Már láttam több olyan 92-93-ast, aminek a tornyai szarrá voltak rohadva. Ezzel szemben az én 86-os Corsám még nagyon jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Igaz, EZ facelift előtti, de jó az ára.Szerintem.Pl. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Amúgy a sedant TR-nek hívták, 3 ajtósban sztem Bazs is tud segíteni, hogy az övét hol számították be, és nagyon megéri megvenni, mert mielőtt beszámíttatta volna, előtte ingét, gatyáját ráköltötte, hogy rendbehozza! B) na így terjednek a pletykák :blink: egyrészt eladtam és nem beszámíttattam, másrészt nem költöttem rá a gatyám, mert tip-top állapotban vettem és úgy is adtam el :D amúgy ha TR, akkor szerintem mindenképpen 2 ajtós és nagylámpás Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 na így terjednek a pletykák B) egyrészt eladtam és nem beszámíttattam, másrészt nem költöttem rá a gatyám, mert tip-top állapotban vettem és úgy is adtam el :D amúgy ha TR, akkor szerintem mindenképpen 2 ajtós és nagylámpás Valahogy éreztem, hogy meg fogod magyarázni!Nem is te lennél! :D Amúgy az a fickó vette meg, akinek ajánlottalak? Én úgy emléxem, hogy cseréztél rajta et+azt................... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 Valahogy éreztem, hogy meg fogod magyarázni!Nem is te lennél! B) Amúgy az a fickó vette meg, akinek ajánlottalak? Én úgy emléxem, hogy cseréztél rajta et+azt................... :blink: nem, nem ő vette meg felhívtam, miután beszéltünk, egy srác vette fel: "apu azt mondta, nehezen tudunk beülni hátra, úgyhogy nem veszzük meg" :D :D ;) egy suttyó tűzoltó vette meg (a végén már bántam, hogy eladtam neki, többek között azért, mert nagyon felhúzott azzal, hogy minden nap elhalasztotta a találkát, meg amúgyis egy gerinctelen ember volt) cseréltem rajta lámpát, majd vissza, kereket, majd eladás előtt azt is vissza, meg km-órát és eladás előtt azt is vissza (mellesleg az még meg is van ;)) amúgy hengerfejtömítés, kiegyenlítőtartály, hűtőgomba, vízpumpa volt cserélve Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április17, 2006 Megoszt Elküldve Április17, 2006 amúgy hengerfejtömítés, kiegyenlítőtartály, hűtőgomba, vízpumpa volt cserélve Ezekre gondoltam volna. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 Igaz, EZ facelift előtti, de jó az ára.Szerintem.Pl. :blink: Tulajdonképpen, EZT néztem ki először de aztán találtam EZT, csak drága és utána úgy döntöttem, hogy még kell hozzá pénz, meg rájöttem arra, hogy a rekord tényleg nagy lenne még azámomra, meg ez is régi álmom, akkor inkább erre gyűjtök bazs, szép a kis autó legeslegelején találtam egy ahhoz hasonlot, csak abban ezres moci volt B) , úgy hogy azt elvetettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április18, 2006 Megoszt Elküldve Április18, 2006 az első szép, a második meg öreg mellesleg a másodikat már lassan egy éve árulják, 300 fölött indult, szerintem 200ban simán eljön én az elsőt venném a helyedben köszi, de már nem az enyém... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 szasztok segitség kellene. ma vittem a ótót karosszériáshoz.. morocitani kellene az elejét szal,ötletek kellenének hogy pontosan hova hellesztik a toldatota motorháztető elejére a z éléhez??vagy feljebb??és a morcosítás ráfexik a fütőrácsra??? B) :blink: tök hülye vok ehhez most fogom a neten megnézegetni képeket morcosításról ha mégis vannak tapasztalatok akkor szivesen várom a tanácsokat holnap már csinálná a szerelő előlre is köcce a segitséget... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április19, 2006 Megoszt Elküldve Április19, 2006 szasztok segitség kellene. ma vittem a ótót karosszériáshoz.. morocitani kellene az elejét szal,ötletek kellenének hogy pontosan hova hellesztik a toldatota motorháztető elejére a z éléhez??vagy feljebb??és a morcosítás ráfexik a fütőrácsra??? B) :blink: tök hülye vok ehhez most fogom a neten megnézegetni képeket morcosításról ha mégis vannak tapasztalatok akkor szivesen várom a tanácsokat holnap már csinálná a szerelő előlre is köcce a segitséget... :D :D Képek Norbi kocsijáról : 1 2 Részletekről kérdezd meg őt, vagy Antit, vagy gsi Tomit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Április20, 2006 Megoszt Elküldve Április20, 2006 Képek Norbi kocsijáról : 1 2 Részletekről kérdezd meg őt, vagy Antit, vagy gsi Tomit B) köszi szépen!!! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts