warwolf Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Corsa A GSi jó áron! Ezt a gépet én már láttam v.hol élőben.Még jóól meg is néztem, hogy hogyan lehet ilyen felnit tenni alá. Érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 jóestét... nem tud valaki szélvédőt A corsába?? és megkérném a kedves moderátor urakat hogy hadják itt a hirdetést mert az adok-veszekbe nemhatásos.. itt vannak corsás kollégák ebben ők jobban tudnal segiteni :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Íme a rémálmod! :blink: Egy modi, aki Corsás! B) Célszerű újonan venni.Az elsőt nem kérdeztem ugyan, de a hátsót 20 péézért adnák.Szvsz az első sem lehet sokkal drágább! ;)Beszerelni meg nem nagy dolog.De azért 2 embör kell hozzá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Íme a rémálmod! :blink: Egy modi, aki Corsás! B) Célszerű újonan venni.Az elsőt nem kérdeztem ugyan, de a hátsót 20 péézért adnák.Szvsz az első sem lehet sokkal drágább! ;)Beszerelni meg nem nagy dolog.De azért 2 embör kell hozzá! :D most kérdeztem..15 ezer az uj és ótófényezés után majd berakja a fényezőőő...ugyis kiszedi majd az összeset... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 jóestét... nem tud valaki szélvédőt A corsába?? és megkérném a kedves moderátor urakat hogy hadják itt a hirdetést mert az adok-veszekbe nemhatásos.. itt vannak corsás kollégák ebben ők jobban tudnal segiteni :blink: B) :D Nekem is kellene még egy, a bontóban 10e-ért adnak egy hibátlant. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 most kérdeztem..15 ezer az uj és ótófényezés után majd berakja a fényezőőő...ugyis kiszedi majd az összeset... B) Akkor,Hol itt a problem? :D Nekem is elég gányul néz ki szegény, de majd csak később cserélem ki.Ha már összeállt.Minden, amit terveztem, és leültem a büntetésem, amit a bankrablásért kaptam, amiből épült a Corsa! :D A hátsó mindenesetre piszok drága lett volna.Azért akartam kicserézni, mert télen jól jött volna az ablakfűtés, mert csak 3 szál működött a sokból. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Nekem is kellene még egy, a bontóban 10e-ért adnak egy hibátlant. és ha berakásnál elreped?????? B) inkább 5 ezewrrel fizetek többet és az garanciás.. jahh....van eladó corsa..89-es papirok megvannak hoizzzáá... esetleg ha érdekel valakit..otorikusan jó karosszéria meg........... :D :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 és ha berakásnál elreped?????? B) inkább 5 ezewrrel fizetek többet és az garanciás.. jahh....van eladó corsa..89-es papirok megvannak hoizzzáá... esetleg ha érdekel valakit..otorikusan jó karosszéria meg........... :D :blink: :D Ha az új 15e, akkor én is inkább azt veszem meg. Mennyi lenne még a Corsa? Milyen színü? 3-astós? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelzsolt Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 A hirdetés már 1X szerepel az eladó alkatrészekben........... Ww Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Ha az új 15e, akkor én is inkább azt veszem meg. Mennyi lenne még a Corsa? Milyen színü? 3-astós? fekete 5 ajtós a képet most nem találom de ha meglessz mutatom B) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 a mai napi munkámról 1 kémfotó... http://img.tar.hu/uralosm/size2/20997863.jpg :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 a mai napi munkámról 1 kémfotó... http://img.tar.hu/uralosm/size2/20997863.jpg B) :D :D és ebből mi volt a mai napi ? :blink: szép kerekek.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 a mai napi munkámról 1 kémfotó... http://img.tar.hu/uralosm/size2/20997863.jpg :blink: B) :D Pöpec! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 és ebből mi volt a mai napi ? B) szép kerekek.... ;) :D :D az hogy felraktam... ;) és hogy a féknyergeket lefestettem... és a doblemezt meg lealvázvédőztem...ennyi..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 és hogy a féknyergeket lefestettem na az aztán az igazi tuning :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 na az aztán az igazi tuning :blink: Mondjuk rozsdás féknyergeg biztos elég érdekesen néznének ki ezek a felnik mögött. Akkor már inkább a festett nyergek. Ha passzol a kocsihoz, akkor miért ne? Az enyémeket is lefújtam pirosra, persze elöször mindent alaposan megpucoltam homokszóróval. Elöször az alapos tisztítás: Aztán pedig a festés: Egyébként müködik már rendesen az LCD-müszerfalad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 én a féknyergeket feketére fujtam fel sem tünik a fekete kerekek mögött..(de legalább nem rozsdás)és ez volt a célom semmi feltünés...nem a piros féknyeregtől lesz tunyingolva... az én elképzeléseim eltérnek a pirosrafestett féknyeregtuningtól.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Ezt mindenknek magának kell eldöntenie. Én pirosra festettem öket mert a többi szín nem tetszett, amit találtam ilyen féknyeregfestékböl. Ezek viszont már 256-os nyergek és nálam sem csak a fék lesz tuningolva. B) Viszont még a hátsó nyergeket is le fogom festeni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Demóóóóóóóóó! itt most nem kicikisztelek ám, hanem csak ugy beszótam... az én féknyergem meg metálkék. igaz az még nem az én müvem, hanem az elöző tulajé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 Jóvanna! :blink: De most, hogy így visszagondolok, neked elég gyakran vannak ilyen cinikus beszólásaid! B) Egyébként most már müködik rendesen az LCD-müszerfalad? Meg tudtad már nézni, hogy hány impulzos az én jeladóm. Tudod, amit legutóbb kérdeztem töled. Most nem tudom már, hogy mi volt a betüjelzése, mert nincs nálam a jeladó. De, ha még esetleg meglenne a PÜ, amit írtam, ott benne van. Ha mégse lenne már meg, akkor majd májusban ismét megkereslek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Lassan kivakarom a Corsát a porból..... Vót aki beszólt minek foglalkzok ilyennel, ráadásul nem is GSi. Nem mondtam semmit:), sétálni is szeretek gondoltam magamban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 jóestét... egy nagy problémám van... lefullad a corsám... inditáskor pár másodpercig megy aztán leálll.. :blink: próbáltam gázadással indítani...egy bizonyos ponton nyomom a gázt és tökéletesen jár.. ;) ha kicsit tovább nyomom a pedált lefullad..ha pumpálom a gázt akkor fuldoklik a motor ... ;) valakinek valami ötlete??? B) :D :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 jóestét... egy nagy problémám van... lefullad a corsám... inditáskor pár másodpercig megy aztán leálll.. :blink: próbáltam gázadással indítani...egy bizonyos ponton nyomom a gázt és tökéletesen jár.. ;) ha kicsit tovább nyomom a pedált lefullad..ha pumpálom a gázt akkor fuldoklik a motor ... ;) valakinek valami ötlete??? B) :D :D ;) :D Nem falsotszív v.hol?Egy kicsit?Vákumcsövek.................. ilyesmi.Így elsőre. Lassan kivakarom a Corsát a porból..... Vót aki beszólt minek foglalkzok ilyennel, ráadásul nem is GSi. Nem mondtam semmit:), sétálni is szeretek gondoltam magamban. Nekem még nem tettek ilyemis megjegyzést, csak a szokásos hitetlenkedés, hogy minek költök rá, hisz' uccse kapom sosem vissza, meg ilyenek.De nem is azért csinálom. Magamnak.Elsősorban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Nem falsotszív v.hol?Egy kicsit?Vákumcsövek.................. ilyesmi.Így elsőre akkor pörög mintazállat..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 akkor pörög mintazállat..... Nekem a géjesím anno nem pörgött, mikor el volt repedve a légtömegmérő és a folytószeleház közötti gumajcső.Hanem ledadogott, berángatott.Aztán leállt.Aztán kész. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts