Demó Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Milyen idöket ment? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Milyen idöket ment? Nitró nélkül a legjobb ideje 13.5 volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Nitró nélkül a legjobb ideje 13.5 volt. Az 1/4 mérföldön nem is rossz. Nitróval nem ment? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Az 1/4 mérföldön nem is rossz. Nitróval nem ment? Nem mert teljesen felesleges volt ;) A döntőben egy M3-as bmwtől kapot ki de csak századokkal.A váltással voltak gondjai meg dölt a motorból az olaj. Ahhoz képest hogy most elöszőr küldte meg a srác szerinet nagyon jó az eredmény és ha belegondolok hogy ha kész lesz a másik motor akkor mit fog menni a turbós autók felköthetik a gatyájukat :) ;) Harmadikban még ment keresztbe a hátulja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Az nem semmi. :) Nekem is már megvan az XE, de elölre lesz berakva a kocsiba. Akkor mondjuk az elsö három sebességben csak füstölni fog, de slick gumikkal és egy sperr-difivel már biztos jó lesz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Az 1/4 mérföldön nem is rossz. Nitróval nem ment? Hát tényleg nem, főleg hogy a 10 literes nitrós drag ment 10.5-t és a legjobb "normál" ótó, meg valami überbrutál szubi volt 12.5tel. Ha belekerül a rendes motor, rányomja a nitrót és jó lesz a váltó, akkor szerintem elég csúnyát fog menni. :) A kidolgozás meg tényleg kicsit igénytelen, de igencsak praktikus. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 és gazdaságos mert ott van a tescos zacsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 NAgyon kircsi volt a kis Corsa... ;) Iszonyatot ment, szerintem tartott is tőle mindenki... :D Volt egy kedves versenytárs, aki tartott tőle, és ezért a bíróknak mindenáron meg akarta magyarázni, hogy az a Corsa csővázas... de nem jött neki össze, és még jóóól ki is kapott az okostojás... ;) :) :lol: A kocsi csúnyaságát annyival magyarázta a srác, hogy legalább nem kell féni, ha rányitják az ajtót... Amúgy az volt a kabátjukra írva, hogy: "Mi nem vagyunk szépek, de gyorsak igen!" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Azért ezt még megnézném egyszer élöben, hogy mit müvel: :) Már sokat olvastam a Boost Beast-röl, de videót még eddig sajnos nem találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Hali!!! Ez tényleg csúnyácska de nagyon karaj :) ;) és fekete ugye hemi Ez az autó milyen erős lehet (Le???) kb. mert az én motorom is valahol 150le körülinek kell majd lenni ezért már nagyon kiváncsi vagyok mit fog tudni Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Boost Beast, ről talán egy belső kamerás felvételem lenne... 0-290km ig:) Van egy pár Corsás videjom a netről föleg DDCorsa nevről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Ez az autó milyen erős lehet (Le???) kb. mert az én motorom is valahol 150le körülinek kell majd lenni ezért már nagyon kiváncsi vagyok mit fog tudni A Boost-Beast-ben 2db Phase II-es C20LET van, ha jól emlékszem a kettő együtt olyan 620LE(!) körüli teljesítményt ad le. A honlapjukon amúgy volt videó is, már amikor éppen elérhető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 A Boost-Beast-ben 2db Phase II-es C20LET van, ha jól emlékszem a kettő együtt olyan 620LE(!) körüli teljesítményt ad le. A honlapjukon amúgy volt videó is, már amikor éppen elérhető... Hi. én nem arra gondoltam hanem a c20xe-s re :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Hi. én nem arra gondoltam hanem a c20xe-s re :) Ja... Csak nem volt idézet, én meg úgy vettem hogy a felette levő hozzászólásra válaszoltál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Hali!!! Ez tényleg csúnyácska de nagyon karaj :) ;) és fekete ugye hemi Ez az autó milyen erős lehet (Le???) kb. mert az én motorom is valahol 150le körülinek kell majd lenni ezért már nagyon kiváncsi vagyok mit fog tudni Egy rossz állapotban lévő c20xe és agy saját készítésű hengerenkénti pillangó kb170Le a srác szerint.De súlyra lényegesen könnyebb mint a tied lesz,de az se lesz rossz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Tegnap dolgom volt Lajosmizsén, aztán hazafelé az M5 elkerülőn jöttem.Szegény Corsa megdolgozott a kenyeréért, mert végig Kecskemétig 130km/h-val mentem.Háát volt egyfajta feeling! ;) Nem bírtam olyan hangosra venni a rádiót, hogy elnyomja a motor üvöltését! ;) De ment végülis! :D De az igazi móka akkor volt, mikor utolértem egy kamiont, ami 110km/h környékén ment!Na ott aztán beragadás volt.Ugye az 1.2S moci nem éppen egy nyomatékkirály, szal csak akkor bírtam elkezdeni az előzést, ha a belső sávban kb. legalább 1km-re nem jött senki.Meg hát a szél, amit dolgozott a kisautón.Na az nem voltsemmi! ;) Öszeségében jó volt.Főleg, hogy tudtam, hogy a csomitartóben meg ott figyel a frissen beszervált közpoti kábelköteg a hozzá tartozó compival, meg légtömegmérővel meg motortartóbakkal, amit éppen előtte műtöttünk ki egy Vectra GT-ből, és az én kisautómban lesz benne! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Egy rossz állapotban lévő c20xe és agy saját készítésű hengerenkénti pillangó kb170Le a srác szerint.De súlyra lényegesen könnyebb mint a tied lesz,de az se lesz rossz :) mik voltak könnyitve azon???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Hát úgy konkrétan volt benne egy ülés (fél kiló cakli pakli... ;) komoly ) a műszerfal sem volt benne, egy lap a figura elött 2 műszerrel, még a coputerkábeleket is kivették amire nincs szükség... De ami nagyban segített, hogy a fenéklemez szét volt vágva...magyarul magad alatt láttad az utat... ;) Plexi ablakok, műanyag ajtók... mi kell még... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 .... Öszeségében jó volt.Főleg, hogy tudtam, hogy a csomitartóben meg ott figyel a frissen beszervált közpoti kábelköteg a hozzá tartozó compival, meg légtömegmérővel meg motortartóbakkal, amit éppen előtte műtöttünk ki egy Vectra GT-ből, és az én kisautómban lesz benne! :) ;) Szvsz, először futómű és fékrendszer:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Szvsz, először futómű és fékrendszer:) A beépítése 1Xre fog történni!A futóműre még spórolok, de félre van rakva. :) Remélem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Hát úgy konkrétan volt benne egy ülés (fél kiló cakli pakli... :D komoly ) a műszerfal sem volt benne, egy lap a figura elött 2 műszerrel, még a coputerkábeleket is kivették amire nincs szükség... De ami nagyban segített, hogy a fenéklemez szét volt vágva...magyarul magad alatt láttad az utat... ;) Plexi ablakok, műanyag ajtók... mi kell még... :) Az komoly ,akkor volt benne vagy 3deka ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 A beépítése 1Xre fog történni!A futóműre még spórolok, de félre van rakva. :) Remélem! ;) Okéy:) Én most az Astrárá sporolok.... - lengéscsillapítók, - pár szilent, - féktárcsa+betét, - 4db nyári gumi 205/50 R15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Okéy:) Én most az Astrárá sporolok.... - lengéscsillapítók, - pár szilent, - féktárcsa+betét, - 4db nyári gumi 205/50 R15 A Corsához most egyenlőre én is befejeztema gyűjtőmunkát, a motorhoz már gyakorlatilag 2db motortartó bakot kivéve megvan minden.Szinte.Most majd jön a futóműszakasz, ami nem lesz olcsóság. Az Astránál már csak az időre és elhatározásra várok, hogy alákerüljenek az ültetőrugók,+előre kap új gátlókat.SACHS, és gázosak.Fékek már megvoltak! ;) Viszont gyanus, hogy elszállt a bal oldali toronycsapágy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Érdekességek a nagyvilágból: Corsa B 2.0 , 200.000 Ft:)? Corsa A GSi jó áron! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Kár, hogy a fehér GSI-n elöl már nem a gyári lökhárító van rajta, különben nem is lenne rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts