hemi Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Lassan az álmodozók klubja leszünk:) Pl én örülök, ha 4 éven belül dülőre jutok a géppel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Lassan az álmodozók klubja leszünk:) Pl én örülök, ha 4 éven belül dülőre jutok a géppel. Nálam azért remélem, gyorsabb lefolyású lesz a dolog! :DElvileg a jövő héten megkaphatom a futóművet, aztán csiszolhatom kicsit, hogy használható állapotba kerüljön! :) Jelenlegi állapot még egy Tigra alatt.Egyenlőre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 kész lettek a felnieim..... http://img.tar.hu/uralosm/size2/20426614.jpg http://img.tar.hu/uralosm/size2/20426577.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 kész lettek a felnieim..... Ezek csudiszépek! Gratula hozzájuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 köcce :) ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Szépek lettek. :) Milyen színü lesz az autód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 kész lettek a felnieim..... Csak ugyanazt tudom mondani mint a többiek. Király! Nálam azért remélem, gyorsabb lefolyású lesz a dolog! :DElvileg a jövő héten megkaphatom a futóművet, aztán csiszolhatom kicsit, hogy használható állapotba kerüljön! :) Jelenlegi állapot még egy Tigra alatt.Egyenlőre: Ez jó lesz:) Tényleg van mit rajta csiszolgatni! Én is "karba" veszem majd (így tél után?) az enyémeket:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 télleg nagyon zsír lett a felni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Ez jó lesz:) Tényleg van mit rajta csiszolgatni! Háát akad.S, mivel puffos a Tigra, lehet, hogy patront is cserézni kell majd.Újabb ok az alkudozásra.Amúgy ami hátul van nyomtávszélesítő, elég profi cuccnak tűnik.Mipénzt érhet?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Szépek lettek. :) Milyen színü lesz az autód? teteje ugyanolyan gyöngyházfelete mint a felni.. a többi része marad sima fehér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Ezek nagyon szép gengszter felnik. :) 50 cent vagy X-zibit mondta valamelyik nap egy autós műsorban,hogy a fekete közepű kívül fényes(króm)felni az : "gangster style". ;) Ja és persze fekete autó,sötétítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Ezek nagyon szép gengszter felnik. ;) 50 cent vagy X-zibit mondta valamelyik nap egy autós műsorban,hogy a fekete közepű kívül fényes(króm)felni az : "gangster style". ;) Ja és persze fekete autó,sötétítve. jeeeeeee ganxta ótót csinálok :) ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Sikerült végre a kormánycsere, egész jó lett.S, még használni is jobb, mert érzésre kisebb, és pl. közelebb kerültek az Astra bajuszkapcsolók. Képek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 nekem is ilyenem van...a fogása nagyon jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 nekem is ilyenem van...a fogása nagyon jó ;) Corsád? :) ;) Egyébként még ott lent a Hardi tárcsánál, vagy mifenénél is szétjött, azt is elég jó móka volt visszajátszani.Közben találtam egy rejtett kapcsolót is, kapcsolgattam, de nem történt semmi.Meg feltűnt, hogy egy csavar is hiányzik a kormányrúdról, ami azt a rácsúszó izét rögzíti a kormányműhöz.Szal ez biz' nem volt éppen egy életbiztosítás, de pótoltam.Viszont az a spec. eszkábált lehúzó alkalmatosság is megdta magát a végére, mire lejött a kormány.Hiába, mégis csak 17 éve volt rajta! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Képek: http://img.tar.hu/warwolf/size2/20448482.jpg lécci azt a törpöt szedd le, köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 meg tegyé bel normális fejegységet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 meg tegyé bel normális fejegységet :) Azt már tegnap megírtam neki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 lécci azt a törpöt szedd le, köszi Az a dúlifúli, és az autóhoz kaptam.Jár hozzá! :) meg tegyé bel normális fejegységet ;)Utolsó körök egyikében lesz uninstallálva! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 http://img.tar.hu/uralosm/size2/20506301.jpg http://img.tar.hu/uralosm/size2/20506301.jpg ma kicsit megkopogtattam a tapósólemezt..... ;) :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Ma voltunk Écsen a gyorsulási versenyen és a nap fénypontja egy A corsa volt.Osztrák srácok építettek egy C20XE motoros corsát.A motor hátul van a csomagtérben hátsókerék hajtással és nitroval.Csináltam róla pár képet szerintem érdemes megnézni :) corsa képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Elég izmos kis kreálmány, annyi szent! ;) De mi van a motortérben? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Egy teljesen gyári C20xe ami egy kicsit odavan.Saját készítésű hengerenkénti pillangó(dbilas utánzat) és nitro.De azt mondta a srác hogy van otthon pár motorja amiből épít valami brutálisat amitől olyan kb200LE vár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 széép széép :) csak kicsit a kidolgozása "igénytelen"de mondom jo a koncepcióóó... az eleje az ótónak nagyon tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 széép széép :) csak kicsit a kidolgozása "igénytelen"de mondom jo a koncepcióóó... az eleje az ótónak nagyon tetszik Ez az autó nem arra készült hogy villogjanak vele fölegg hogy azt mondta a srác hogy ausztriában ki se próbálhatta mert ott elég keményen megbüntetik őket.A hátsó sárvédő azért van úgy kiszélesítve mert nagyon széles slick gumi volt rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts