Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Az Ákos féle bizti 288-ig mér, a kereket nem tom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Az Ákos féle bizti 288-ig mér, a kereket nem tom... :) Én is azt hallottam, hogy a régiek 288-ig mérnek, de az biztos, hogy az újak csak 254-ig. Ezt a képet is én csináltam és nem mért tovább az óra, pedig még gyorsultunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Én is azt hallottam, hogy a régiek 288-ig mérnek, de az biztos, hogy az újak csak 254-ig. Ezt a képet is én csináltam és nem mért tovább az óra, pedig még gyorsultunk. de miért nem mér tovább ? a karakter megvanhozzá a kijelzőn :) bár a 999 durva lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 mentem tegnap a 11-esen egy félgázon egyet, nagyon jól megy: http://emc.elte.hu/~uhuhu/corsa_gsi/kep24.jpg :) Ebből csinálj avatart:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 amugy megtaláltam hogy mért van ilyen jó gyorsulása az autónak: a C16SE motorba AA jelü 6 impulzusos jeladó kell, és most egy Omega A 18SEH motors 8 impulzusos jeladó van benne. ugyhogy itt a bibi. kéne egy AA jelü jeladó..... :) 21.000 Ft.... ugyhogy egyenlőre marad a gyorshajtás ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 amugy megtaláltam hogy mért van ilyen jó gyorsulása az autónak: a C16SE motorba AA jelü 6 impulzusos jeladó kell, és most egy Omega A 18SEH motors 8 impulzusos jeladó van benne. ugyhogy itt a bibi. kéne egy AA jelü jeladó..... :) 21.000 Ft.... ugyhogy egyenlőre marad a gyorshajtás ;) amiket adtam nincs közte ? talán egyik klubtagunk keresett ilyet és végül ebayről rendelt....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 amugy megtaláltam hogy mért van ilyen jó gyorsulása az autónak: a C16SE motorba AA jelü 6 impulzusos jeladó kell, és most egy Omega A 18SEH motors 8 impulzusos jeladó van benne. ugyhogy itt a bibi. kéne egy AA jelü jeladó..... :) 21.000 Ft.... ugyhogy egyenlőre marad a gyorshajtás ;) Fönök! Nekem elvileg "lóg" "vascona" kartárs egy ilyen jeladóval. Szerintem írj neki, mert végül logisztikai okokból nem kértem el töle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 A gép harmadikban ennél a fordulatszámnál kiakasztotta az órát, pedig F16CR váltó van benne. Ennél az értéknél már nem mutatott többet. http://www.kepfeltoltes.hu/060312/digi_www...ltoltes.hu_.jpg :) ;) tehát még van 2 sebesség és még 4000-et sem pörög...rettegjen az összes lambo meg brabus merci a pályán ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Állítólag a 90 utáni 1.2-es injektoros A Corsákban is ilyen van, abból pedig biztosan van elég bontva. De ha arra a jeladóra, ami benne van rácsavarsz egyet ami passzol az órához, akkor elvileg úgy is menne. Ami most benne van, az maradhatna csak a vezérlésnek, a másikat (akár 16 impulzos is lehet) pedig rá lehetne kötni a müszerre. Már láttam többeknél ilyen emeletes jeladót és müködött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...d4ca3e06&s=1320 emmege??miezmege???? :) :lol: :D :( http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...4ac083e2&s=1322 miva végkiárusitás van??? ;) ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 eladó felni meg lámpa ;) de van még egy gsi-óra is most új terveim vannak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 eladó felni meg lámpa ;) de van még egy gsi-óra is most új terveim vannak ;) Te nem vagy egyszerű :) ,pedig kezdett tetszeni az autó Mesélj nekünk mik a terveid ;) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Te nem vagy egyszerű ;) ,pedig kezdett tetszeni az autó Mesélj nekünk mik a terveid ;) ? Miért érzem azt, hogy OFF Oktávija lesz belőle olcsóért?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Miért érzem azt, hogy OFF Oktávija lesz belőle olcsóért?? :) Ha ez így van bazs akkor annyit adok érte mint amennyit a németek ajánlottak érte ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 nem lesz olcsó off octavia, de lehet, hogy drága off autó lesz mint írtam, ÚJ terveim vannak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Milyen tervek? :) Eladod a TR-t? Kár lenne érte, mert nekem nagyon tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Bazs! Információra éhezünk :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Bazs! Információra éhezünk :) ;) ;) Eltelik majd 2 hét, s továbbra is TR tulaj lesz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Eltelik majd 2 hét, s továbbra is TR tulaj lesz! :) Szerintem meg pont hogy nem ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Szerintem meg pont hogy nem :) ;) Majd kiderül. Bazsnál semmise biztos.Csak elméleti síkon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Élvezi hogy kiváncsiak vagyunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Én tudom de nem mondom el. Bi-bi-bíííí.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 amúgy nincs eldöntve még az utód és a Tomi egy variációt tud :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Ez már röhej... de először mindig azt nézük ki mondja. ......Szerintem Bazs autó vásárlásait és fanolásait fejezük itt be. Van itt jobb téma is, Corsa A . Bazs szvsz akkor nyilatkoz, ha már van autód és akkor beszélj tuningról amikor az már meg van 1 éve. Idézek magamtól. Remélem nem kell kifejtem újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 nem én hoztam fel a témát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts