tgabika76 Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Ákos a kormány közepén az opel jel ugyi nem gyári ? :) De szvsz az, csak nem A Corsáé, hanem vagy B Corsa vagy talán G Astrának volt ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 De szvsz az, csak nem A Corsáé, hanem vagy B Corsa vagy talán G Astrának volt ilyen szóval maga a kormány az corsa gsi de középen a jel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 szóval maga a kormány az corsa gsi de középen a jel :) Tudom, arra gondoltam én is. Asszem talán az említett két típus hátulján volt ilyen pici körbezárt villám, anno nekem is volt egy ilyenem az első Kadettem kormányának közepén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Na ezt érdemes megnézni. http://cgi.ebay.de/Opel-Corsa-A-CC-2-0-16V...1QQcmdZViewItem De nehogy ráraboljon valaki, mert csak egy csavart kapna! ;) :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Ákos a kormány közepén az opel jel ugyi nem gyári ? :) tévedtek! az gyári kormány. és gyári jelk. ezt a GSI be és a Joy felszereltségü autókba tették. kukucs: http://emc.elte.hu/~uhuhu/corsa_gsi/dscn0096.jpg http://emc.elte.hu/~uhuhu/corsa_gsi/dscn0097.jpg amugy kééész: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Szerintem jó lett, ne szedd ki belőle.Ez így profi!Grat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 A Gurukhoz lenne kérdésem! sajnos az autóban lévő utjeladó rossz ehez a müszerhez, mert iszonyatosat csal az óra. nem hiszem hogy a müszer beszereléssel együtt kapott volna egy kis motortuningot is, 160 nál kapcsolom a 4-et, és 1 esbe is megy 75 öt ;) szóóóval: milyen utjeladó kell az én autómba hogy jól müködjön? Asszem F13CR váltóm van. Szerintem jó lett, ne szedd ki belőle.Ez így profi!Grat! ;) mit ne szedjek ki??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 mit ne szedjek ki??? :) a digitet.... jó lett...mindkét keladót próbáltátok ? ;) a kormány még mindig nagyon teccik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Hány impulzos a jeladó, ami a kocsidban van? 6, 16 vagy valami más? Hogy oldottad meg, hogy lazán vissza lehet bele rakni a régi müszert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Uhuhu, jó az LCD! Mi baj a jeladóval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Hány impulzos a jeladó, ami a kocsidban van? 6, 16 vagy valami más? Hogy oldottad meg, hogy lazán vissza lehet bele rakni a régi müszert? hát nem lazád, de szépen felirtuk a régi csatlakozóba a vezetéksorrendet, és az lcd csatiba a sorrendet. igy simán vosszaillestem a vezetéket a megfelelő helyre, és visszateszem a mutatós müszert. hogy milyen impulzusos jeladó van az autóba?? mittómén. nem néztem meg. ami biztos, hogy 130 cal megyek az árpád hidon, és közbe megelőznek engem egy csomóan. az ámokfutók! :) szóval biztosan nem jó oda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 hogy milyen impulzusos jeladó van az autóba?? mittómén. nem néztem meg. Pedig az lenne a megoldás kulcsa! :) S, akkor neked is lenne dögös egérmozid a GSi-ben! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 egérmozim az van. és ha tudnád micsoda gyorsulást rendeztem 180 ig az elöbb ;) ;) ;) Pedig az lenne a megoldás kulcsa! :) S, akkor neked is lenne dögös egérmozid a GSi-ben! :D hideg van, esik az eső, meg ilyenek.... majd hétfőn.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 egérmozim az van. és ha tudnád micsoda gyorsulást rendeztem 180 ig az elöbb :) ;) ;) A Coupeval? Vagy a méregzsákkal?De nem jó bele a kadett Gsi jeladója?Vagy most milyen lehet benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 hát a GSI vel. mentem vagy 100 zal mikor 180 at mutatott :) amugy a gyári jeladó van benne, mert nem cseréltem ki, reménykedtem hátha jó lesz. nem lett jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 hát nem lazád, de szépen felirtuk a régi csatlakozóba a vezetéksorrendet, és az lcd csatiba a sorrendet. igy simán vosszaillestem a vezetéket a megfelelő helyre, és visszateszem a mutatós müszert. hogy milyen impulzusos jeladó van az autóba?? mittómén. nem néztem meg. ami biztos, hogy 130 cal megyek az árpád hidon, és közbe megelőznek engem egy csomóan. az ámokfutók! :) szóval biztosan nem jó oda... Megpróbáltad már átkapcsolni a müszer tetején azt a kis piros kapcsolót? Akkor lehet, hogy jó lesz. Ha mégsem, akkor kellene vagy egy 6, vagy egy 16 impulzos jeladó. Azt rá kellene csavarni a régire, ami benne marad. Az új jeladót pedig rákötni a müszerre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Megpróbáltad már átkapcsolni a müszer tetején azt a kis piros kapcsolót? Akkor lehet, hogy jó lesz. Ha mégsem, akkor kellene vagy egy 6, vagy egy 16 impulzos jeladó. Azt rá kellene csavarni a régire, ami benne marad. Az új jeladót pedig rákötni a müszerre. Az SXP is ezt tanácsolta, a kapcsolót. amugy van még 2 db jeladó a csomiban, ha nincs más, majd berakom hétfőn... ilyen fos időbe nincs kedvemszerelgetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Az SXP is ezt tanácsolta, a kapcsolót. amugy van még 2 db jeladó a csomiban, ha nincs más, majd berakom hétfőn... ilyen fos időbe nincs kedvemszerelgetni. A GM gyári számot tudod, így azt is melyik jeladó kell. Ami bent van tényleg nem lehet jó. Ok, hogy GSI, de ez brutál gyorsulás:)) Tényleg és az milyen érzés, hogy simán levered a Coupédat:)???? :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 mentem tegnap a 11-esen egy félgázon egyet, nagyon jól megy: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 mentem tegnap a 11-esen egy félgázon egyet, nagyon jól megy: http://emc.elte.hu/~uhuhu/corsa_gsi/kep24.jpg :) Vagesz... ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Dúrva kis gépállat, én mindig is mondtam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Ilyen problémánk már nekünk is volt, igaz Astrával. A gép harmadikban ennél a fordulatszámnál kiakasztotta az órát, pedig F16CR váltó van benne. Ennél az értéknél már nem mutatott többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Hééé! Ez csak kettőötvennégyig mér? :) Akkor be sem tudom tenni a Kadettbe. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 288-ig mér... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Hééé! Ez csak kettőötvennégyig mér? :) Akkor be sem tudom tenni a Kadettbe. ;) Igen, ez már az újabbik a kerek fordulatszámmárövel és ez csak eddig mér. De állítólag a régebbiek, mint amilyen Ákosnak is van, azok tovább mérnek. Mondjuk ezt még csak hallottam, ezért nem biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts