warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 az új szerzemény :rolleyes: mondjuk későn vettem észre és lehet, hogy pénzért sem szállít, de meglátjuk :blink: Hátha! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 ha nem, akkor találtam itthon 28ért újat Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 ha nem, akkor találtam itthon 28ért újat Azon az Ebayen találhatnál nekem 1.4-es hűtőt, esetleg GSi hűtőt, mert itthon elég érdekeseket mondtak rá árilag! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 http://cgi.ebay.de/Kuehler-Corsa-A-GSI_W0Q...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.de/Opel-Corsa-A-GSI-Kuehle...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 http://cgi.ebay.de/Kuehler-Corsa-A-GSI_W0Q...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.de/Opel-Corsa-A-GSI-Kuehle...1QQcmdZViewItem Nur inerhalb Detschland :rolleyes: Esetleg az alsó, ha nem egy fel nagyon az ára, még érdekes lehet, mert elvileg a C20NE-hez jó lehet az 1.4-es hűtő is, csak jó termosztát kell hozzá.Itthon meg bontott 1.4-es hűtő van 10e.-ért. Na majd meglátjuk! :blink: Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 node a lámpád (és az enyém is) csak németbe szállított :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Antinak is elküldték a felnit,pedig nagyon nem akarták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 node a lámpád (és az enyém is) csak németbe szállított :rolleyes:Ebben az esetben raboljunk rá a fölsőre, a többit pedig p.ü.-ben rendezzük.O.K.? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 de ők mondjuk szállítottak máshova, a lökösös meg sehova a hűtőt meg megkérdeztem Ebben az esetben raboljunk rá a fölsőre, a többit pedig p.ü.-ben rendezzük.O.K.? :blink: de a felső egy óra múlva jár le, az addig nem fog válaszolni szerintem de legyen írj PÜben árat, de szállításnak szerintem 30-40et számolhatsz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 de ők mondjuk szállítottak máshova, a lökösös meg sehova a hűtőt meg megkérdeztem de a felső egy óra múlva jár le, az addig nem fog válaszolni szerintem de legyen írj PÜben árat, de szállításnak szerintem 30-40et számolhatsz :rolleyes: Ok, és Thx!De ha nem megy, akkor majd később visszatérünk a témára! Közben beszéltem a rögzítőddel is! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 de ők mondjuk szállítottak máshova, a lökösös meg sehova a hűtőt meg megkérdeztem de a felső egy óra múlva jár le, az addig nem fog válaszolni szerintem de legyen írj PÜben árat, de szállításnak szerintem 30-40et számolhatsz ;) esetleg szállitásban tok segiteni...talán... esetleg... :rolleyes: faxom kivan hogy magyarba má sokan nem szállitanak... :blink: Versandkosten: Nach Ungarn -- Nicht angegeben és ilyenkor licitálni sem tok ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 de tudsz licitálni és ha lemélezed, a legtöbb esetben szállít is, csak a licit indításakor nem nézett utána, hogy menniybe kerül (miért is tette volna) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 esetleg szállitásban tok segiteni...talán... esetleg... Őőő....bővebben? :rolleyes: Mert nálam most azon áll, v bukik a dolog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 de tudsz licitálni és ha lemélezed, a legtöbb esetben szállít is, csak a licit indításakor nem nézett utána, hogy menniybe kerül (miért is tette volna) mivaaaa???? nem értelek automata nem engedi elküldeni a licitet... Őőő....bővebben? :rolleyes: Mert nálam most azon áll, v bukik a dolog! nekem van kint cimbi...oda küldetek hozzá mindig mindent..speciel egy speditőrcégnél speditőr... tovább is van mondjammég??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 szerinted hogy ütöttem le a fenti lökhárítót pár perce? :rolleyes: simán engedi, csak nagy piros táblába kiírja, hogy elvileg ő nem szállít hozzád és biztosan akarsz-e licitálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Közben jött az infó, hogy a felső hűtőre Demó is licitál, szal arra most ne raboljon rá senkise!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 szerinted hogy ütöttem le a fenti lökhárítót pár perce? :rolleyes: simán engedi, csak nagy piros táblába kiírja, hogy elvileg ő nem szállít hozzád és biztosan akarsz-e licitálni lemailoztad vele hogy küggy magyarba?? http://cgi.ebay.de/Kuehler-Corsa-A-GSI_W0Q...1QQcmdZViewItem ezt nem küldik magyarországraaa... vigyázzz Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 nem, mivel 11 perccel a lejárat előtt vettem észre és bár küldtem neki mélt, ő nem válaszolt de ettől még tudtam licitálni de ez már mondjuk nem corsa a topik téma, inkább ebay :rolleyes: ezt nem küldik magyarországraaa... vigyázzz te! ez ennyire nem para ám :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 lemailoztad vele hogy küggy magyarba?? http://cgi.ebay.de/Kuehler-Corsa-A-GSI_W0Q...1QQcmdZViewItem ezt nem küldik magyarországraaa... vigyázzz ennek a vége lesz vagy 80 öjróóó..tuti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 ennek a vége lesz vagy 80 öjróóó..tuti Tegnap is 40-nél állt meg, pedig az szebb volt, de nem voltam itthon és arról sajna lemaradtam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 Tegnap is 40-nél állt meg, pedig az szebb volt, de nem voltam itthon és arról sajna lemaradtam. :rolleyes: ugy legyen kartárs.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 ugy legyen kartárs.... wazze...igaza lesz... wazze...igaza lesz... 45 ejrót rááá.. wazze...igaza lesz... 45 ejrót rááá.. utolsó 15 mp ben 45 ötöt rááá wazze...igaza lesz... 45 ejrót rááá.. utolsó 15 mp ben 45 ötöt rááá ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááhhhhhhhhhh wazze...igaza lesz... 45 ejrót rááá.. utolsó 15 mp ben 45 ötöt rááá ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááhhhhhhhhhh ejjj demo demooo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 45-öt már nem adtam volna érte, mert a ventiért külön kellett volna fizetni. Majd lesz másik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 egy jó tanács... az utósó 15 mp-ben add meg a maximum árat... :rolleyes: :blink: ;) :D egy jó tanács... az utósó 15 mp-ben add meg a maximum árat... ;) ;) ;) ;) http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...OSI_PR4_PCN_BIX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 egy jó tanács... az utósó 15 mp-ben add meg a maximum árat... :rolleyes: :blink: ;) :D http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...OSI_PR4_PCN_BIX Tudom, csak itthon nem olyan gyors az internet, hogy így kicentizzem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts