uhuhu Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 igen, szóval nem fér be. nagykalapács, vágó, és máris befért :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 igen, szóval nem fér be. nagykalapács, vágó, és máris befért :blink: ;) A szakember, az szakember! :rolleyes: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Hemi, pofásan néz ki, de lassan a te autód meg az izmosabb motorért fog könyörögni.A futóműved már úgyis megvan hozzá!Nem? :rolleyes: ;) :blink: Van az is, meg motor is. Csak annak a beépítése nem 2 FT lenne. Mivel ÉN is rengeteg "mozigépésszel" beszéltem, ezért a munka elvégzése nem volna egyértelmű. Meg lehetne oldani, de sajnos nem 2001-et írunk amikor "jól álltam" ilyen téren:) Majd talán, egszer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Van az is, meg motor is. Csak annak a beépítése nem 2 FT lenne. Mivel ÉN is rengeteg "mozigépésszel" beszéltem, ezért a munka elvégzése nem volna egyértelmű. Meg lehetne oldani, de sajnos nem 2001-et írunk amikor "jól álltam" ilyen téren:) Majd talán, egszer... Cseréld be egy C20NE-re! :rolleyes: Ahhoz már alakulófélben vannak az információim, szal körvonalazódik a Projekt! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 igen, szóval nem fér be. nagykalapács, vágó, és máris befért :rolleyes: :blink: Így van:) Színre szint:) @Bazs Mivel úgy látom a segítség nyújtás nagyjából mindig másodkézből hallotakból megy, ezért nem mondok semmit, és nem is akarok. Mivel én nem csináltam semmit. Mondhatnám a szokásos dumákat: 1. Simán belemegy, hiszen ugyanolyan a formája. Többször beraktuk már... 2. A bekötés pofon egyszerű, rajz sem kell, csak szinre színt. 3. AZ útjeladó, csak a Kadett GSI-jé JÓ! A motor beépítésekről is kár beszélni... Neki kell esni, ha bent van, elég a havernak elmondani majd Ő megmondja:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 szerintem nincs jelentős különbség a két motor beépítése között :rolleyes: Így van:) Színre szint:) @Bazs Mivel úgy látom a segítség nyújtás nagyjából mindig másodkézből hallotakból megy, ezért nem mondok semmit, és nem is akarok. ezt most nem értem ezt mire írtad? lcd-re? én sosem mondtam szerintem, hogy simán belemegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 szerintem nincs jelentős különbség a két motor beépítése között :blink: ezt most nem értem ezt mire írtad? lcd-re? én sosem mondtam szerintem, hogy simán belemegy Gio... mondta az előző oldalon.valszeg már nem 1t rakott be, ezért NEKI van már benne rutinja.Amúgy nem ismerem a srácot. Bazs?A tiédben mikor lesz? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Cseréld be egy C20NE-re! :rolleyes: Ahhoz már alakulófélben vannak az információim, szal körvonalazódik a Projekt! :blink: C20NE u.a. a beépítési rend. Hogy összezavarjalak, írtad a F16-os váltot... Na, az azzé jó mert jó a gyári kuplung megoldás. De használhatsz F13cr váltót is, hiszen akkor a váltórudazatal nem kell bibelődni, faragni. Viszont ott a kuplungtárcsa a 1,6 Dizel Opel motorhoz való köll. Mert az nagy, elfére és bírja. C20NE rendszerhez még bőven elég a gyári Opel Corsa A GSI féltengely.... mondjuk szilentek, gömbcsuklók és nem utolsó sorban a tornycsapágy... az nem bizti, hogy elég. Ezeket sorokat úgy mondtam, hogy nem is lettam ezeket az alkatrészeket soha! Üdv, hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 én már vettem gsi órát, úgyhogy nem bizti, hogy kicserélem lcd-re de most a hülye német miatt a gyári van bent és most az kezd tetszeni szóval lehet, hogy marad, pedig opeltominak hála, már mesterien cserelégetem a kettőt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 akkor egy újabb szomorú és egyben vidám történet mindenki tudja (már akit érdekelt), hogy leütötték a corsámat ebayen szombat eljött a paraszt a verdáért, majd addig nézegette, míg úgy gondolta, inkább alkudni fog mondom, legyen nem nagyon akart árat mondani, de végül kibökte: ad érte 200 eurót hát, szegény sokat utazott a semmiért, elvert 4-500 eurót az útra, szállásra, mindezt azért, hogy a kétezres, benzines 406 kombi üresen húzza haza a kb. 1 tonnás trélert hihetetlen, mennyire pofátlanok a németek és mennyire hülyének nézik a magyarokat ezt nem csak ebből az esetből kiindulva mondom; apám most trágyal egy német céggel és az előzetes megállapodás után kitalálták, hogy módosítják a szerződést még mielőtt alírnák és az előzetesen megbeszélt összeg ötödét akarják fizetni de végülis nem bánom, így most megcsinálom felraktam a kerekeket, a fekete lámpát, le kell ültetni, meg ki kell szélesíteni, meg még van pár dolog, de jó lesz :rolleyes: Azért ezzel a parasztozással meg "hülyenémetezéssel" jó lenne ha leálnál! Ismerve a német mentalitást, biztos vagyok benne, hogy úgy látta, a 4-500 EUR-os útiköltség kisebb bukás, mint az autó. Nézz magadba, és gondold végig: - minden oldalról, a hibáival fotóztad le az autót? - tájékoztattad a vevőt a nem szakszerűen javított sérülésekről, az utólagosan befaragott tetőablakról stb? A képek és a hirdetés alapján az ember makulátlan és műszakilag kifogástalan autót várt volna... Szóval nem is tudom ki a paraszt meg a hülye... Ennek pont ugyanaz a feelingje, mint amikor a mobile.de-n találunk egy kifogástalan makulátlan autót, viszonylag jobb áron, aztán amikor kimegyünk, kiderül hogy egy török kereskedő árulja, és az a 3 fotó qrva jó szögből készült, egyébként az autó leélvezett pudvaláda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 hmmm a vicces, hogy igen, tájékoztattam leírtam neki, hogy cserélve voltak az ívek, a küszöb, a tetőablak nem gyári, és újra volt fényezve az autó ő pedig pont ezeket hozta fel hibának nem értem, hogy akkor miért ütötte le a licitet, miért kell nekem ~15e forintot fizetni miatta az ebay-nek... valóban nem küldtem neki ezekről képet, de nem is kért küldtem neki 30 különböző szögből készül nagyfelbontású képet, leírtam a fent említett dolgokat, majd megkérdeztem, elég lesz-e ennyi, vagy kér-e még másról is nem kért, azt mondta, tetszik neki az autó, ezekután leütötte tehát jelen esetben biztos vagyok benne, hogy nem én hibáztam a másik német-sztori nem teljesen publikus, privátban elmesélem majd és félreértés ne essék, én csak erre a csajra és arra cégre vonatkozólag írtam, amit írtam és ez a privát véleményem amúgy nem írtam hülye németet, csak azt írtam, hogy hülyének néznek minket, jelen esetben pedig aki eljött, az tényleg földműves volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 én már vettem gsi órát, úgyhogy nem bizti, hogy kicserélem lcd-re de most a hülye német miatt a gyári van bent és most az kezd tetszeni szóval lehet, hogy marad, pedig opeltominak hála, már mesterien cserelégetem a kettőt :rolleyes: nem írtál hülye németet.... A többiről meg nem akarok vitát nyitni. Biztos az e-bay meg a német a hunyó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 valóban, bocs, figyelmetlen voltam amúgy én sem vitatkozni akarok, és ismét hangsúlyozom, nem általánosságban írtam, hanem konkrétan adott személyre az ebay nem hunyó, szó nincs erről, csak látszott a németen az első pillanatban, hogy nem akarja megvenni, ezért nem értem, miért ütötte le és miért abba kötött bele, amit tudott előre (mellesleg más baja nem is volt, a 200-at meg azért ajánlotta, mert drága volt az út) de végülis mindegy, engem annyira nem bánt, viszont szeretni nem fogom Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 de végülis mindegy, engem annyira nem bánt, viszont szeretni nem fogom Az autót vagy a csajt? Kár hogy ez történt!Viszont ezzel a felnivel már elég jól néz ki az autó de az ültetés az nagyon kell neki ;) Legalább be tudod majd bizonyítani hogy oda fogod verni a gsi-t :rolleyes: És a hátsó lámpa is nagyon szép :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Az autót vagy a csajt? a csajt a többit majd meglátjuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 ma látt a Bazs autóját a Budafoki uton állni. Nagyon jó az a kerék rajta. na meg a hátsó lámpa :rolleyes: Szerintem a Német dolgon kár vitázni, érdekes hogy leütötte a 2000 eurót, majd hazament üreskézzel. Végülis egy 17 éves autóról van szó... nem tudom it várt, főképp ha tájékoztatva lett az ujrafényezésről, meg a tetőablakról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 ott láthatod sokszor, mer ott dolgozom kell egy lámpa neked is? :rolleyes: amúgy meg ha szóltál volna, láthattál volna engem is :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 C20NE u.a. a beépítési rend. Hogy összezavarjalak, írtad a F16-os váltot... Na, az azzé jó mert jó a gyári kuplung megoldás. De használhatsz F13cr váltót is, hiszen akkor a váltórudazatal nem kell bibelődni, faragni. Viszont ott a kuplungtárcsa a 1,6 Dizel Opel motorhoz való köll. Mert az nagy, elfére és bírja. C20NE rendszerhez még bőven elég a gyári Opel Corsa A GSI féltengely.... mondjuk szilentek, gömbcsuklók és nem utolsó sorban a tornycsapágy... az nem bizti, hogy elég. Ezeket sorokat úgy mondtam, hogy nem is lettam ezeket az alkatrészeket soha! Üdv, hemi F16-ot ad hozzá a srác, kapok hozzá féltengelyeket is, meg gólyalábat, amiből az "agyrészt" elvileg át lehet aplikálni a Corsáéba.Hogy hogyan, arról megkérdezem majd Demót pontosan. De a félterngely középső "tengely" részét valszeg va. csináltatni kell, v. pedig Németo.-ból megszerezni a Henning álltal, kimondottan ehhez a kombóhoz gyártott újakat. Még minden relatív, de ami már biztos, hogy szombaton elhozzuk a mocit, váltót, hűtőt, féltengelyeket, gólyalábakat. A többi majd alakul, mert időm, na az nem lesz egy darabig családi okokból kifolyólag, hogy konkrétan neki is tudjak állni. De eléméletileg egy elég konkrét állapotban lévő mocit kapok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Nagyon jó az a kerék rajta. szeva bazs.. ezeket a kerekeket nem egy vw caddys gyerektől vetted??? mi a mérete?? :rolleyes: :blink: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 .......... De a félterngely középső "tengely" részét valszeg va. csináltatni kell, v. pedig Németo.-ból megszerezni a Henning álltal, kimondottan ehhez a kombóhoz gyártott újakat. Még minden relatív, de ami már biztos, hogy szombaton elhozzuk a mocit, váltót, hűtőt, féltengelyeket, gólyalábakat. Inkább németből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 amúgy meg ha szóltál volna, láthattál volna engem is ;) Hát épp ezt akarta elkerülni. :blink: Most akkor ujra aktuális a tavaszi Corsa szerelés? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Nagyon jó az a kerék rajta. szeva bazs.. ezeket a kerekeket nem egy vw caddys gyerektől vetted??? mi a mérete?? :rolleyes: :blink: ;) :D egy trabin volt a kerék korábban elől 7x14 ET25, hátul 8x14 ET15, elől-hátul 195/45R14-es gumival @Tomi milyen szerelésre is gondolsz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 @Tomi milyen szerelésre is gondolsz? :rolleyes: Kormánykapcsoló :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Kormánykapcsoló :rolleyes: télleg még meglátjuk, mi legyen vele, jó? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 télleg még meglátjuk, mi legyen vele, jó? :blink: Persze,hogy jó. ;) Minden csak jóidő kérdése meg,hogy egyszer ne 7köznap gyere hanem 7 végén szerelni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts