Demó Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Amúgy mipénz egy ilyen garni?Féltengelyileg? Azt még nem tudom pontosan.Vagy most szombaton, vagy jövö héten szeretnék elnézni a Henninghez, akkor majd rákérdezek. A komplett szett, amivel probléma nélkül át lehet építeni a C20XE-t A Corsába asszem 800 euró.De abban minden benne van!Majd azért erre is rákérdezek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Azt még nem tudom pontosan.Vagy most szombaton, vagy jövö héten szeretnék elnézni a Henninghez, akkor majd rákérdezek. A komplett szett, amivel probléma nélkül át lehet építeni a C20XE-t A Corsába asszem 800 euró.De abban minden benne van!Majd azért erre is rákérdezek! Elfogadható összeg, ha tényleg minden trükk benne van. Amúgy a "síma" Corsa A GSi féltengely olyan 60e.ft/db.Ez csak amolyan adalékinfó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Wolfi az XE Corsa: Amit másodiknak linkeltél az volt a Blitz Weekenden, de még nincs benne az XE. http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=11515 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Wolfi az XE Corsa: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/11515/4.jpg Amit másodiknak linkeltél az volt a Blitz Weekenden, de még nincs benne az XE. Igenigen.Erre gondoltam.Thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Hát elég csúnyán van belebarkácsolva az az SFI-doboz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 a carstilingen van fent az az ótó... egyébként az enyémben c16 se motor van ...gyárilag én nem kinlódok a rend őreivel..marad ez a motor benne..nekem megfelel !7 lititől nem eszik többet..és elég jól is megy.... :) :D ;) ;) milenne még ha a motortuning büvöletébe is esnék a gatyámat is el kellene adnom.. na azé azt már nem... yo lesz ez igy is nekem.... :P ;) ;) ;) Minden elismerésem! A szívemből szóltál. Csak, nekem a C16SE is hiányzik:)))))) XE fanoknak, hogyan is kell el készíteni egy igazán nyerő gépet. http://www.novas.5u.com/photo2.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 De mintha ebben is ferde lenne kicsit a moci!Vagy csak optika?Mind1.Nagyon királyságos kis autóka! Amúgy ma reggel jókat csúszkáltam a Corsával!Jöttem melódiába ugyanis! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Szisztok!!! Nem akartalak megsérteni Hemi ,ha még is akkor bocs A féltengelyel kapcsolatban én most hétvégén cseréltem ki a külső csuklóm ami 8e ft ,de ez már 2éve benne volt és úgy,hogy előtte már más autóban teljesitett szerintem ez elég jó. A moci megha ferdén van mit számít ?? sok autóban gyárilag ferde. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Nem akartalak megsérteni Hemi ,ha még is akkor bocs Ne viccálj már :) . Nagyon irigykedem ám azokra, akiknek van tudásuk, idejük az ilyesmire.... Nekem marad a web:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Ezekkel a B Corsa gólyalábakkal szabályosan offroados lett a Corsám.Meg ezeken a csúszós utakon is, téligumi ide vagy oda, de csúszik.Főleg az eleje. :D Vagy lassabban kéne mennem? :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 De mintha ebben is ferde lenne kicsit a moci!Vagy csak optika?Mind1.Nagyon királyságos kis autóka! Két okból szokták a motor jobb oldalát elölrébb hozni. Egyszer azért, mert máshogy nem fér el a gyári SFI-doboz és ki kellene cserélni Irmscherre, vagy valami hasonlóra, ami úgy 25000 Ft-ba kerülne. A képeden is szépen lehet látni,hogy még a gyári van rajta. Másodszor pedig azért, mert a befecskendezö rendszer a motor mögött hozzáérne a radiátor jobb csövéhez.Azzal a két- három centivel pedig mindezt orvosolni lehet, de viszont nem néz olyan jól ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Két okból szokták a motor jobb oldalát elölrébb hozni. Egyszer azért, mert máshogy nem fér el a gyári SFI-doboz és ki kellene cserélni Irmscherre, vagy valami hasonlóra, ami úgy 25000 Ft-ba kerülne. A képeden is szépen lehet látni,hogy még a gyári van rajta. Másodszor pedig azért, mert a befecskendezö rendszer a motor mögött hozzáérne a radiátor jobb csövéhez.Azzal a két- három centivel pedig mindezt orvosolni lehet, de viszont nem néz olyan jól ki. Nekem igazándiból a kihajtások szimetrikus állása miatt furi egy kicsit.Hiszen ha nem jól áll egy autóban a moci, az kihat, a kihajtásokra, gondolom én, jobban igénybeveszi a féltengelyeket, vagy most nem jól gondolkodom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Nekem igazándiból a kihajtások szimetrikus állása miatt furi egy kicsit.Hiszen ha nem jól áll egy autóban a moci, az kihat, a kihajtásokra, gondolom én, jobban igénybeveszi a féltengelyeket, vagy most nem jól gondolkodom? Annyira nem lesz ferde a motor, hogy ennek túl nagy jelentösége lenne.A féltengelyek így is ferdén állnak és azoknak mindegy, hogy merre, csak az nem mindegy, hogy mennyire! De, ha a kocsi le van ültetve,akkor lehet, hogy még így is egyenesebben állnak, mint ha minden gyári lenne! Amúgy a Henninges szettel egyenesen áll a motor, ezért kell pl. a radiátor csöveit átforrasztani. Majd ha lesznek képeim a beépített motorról, küldök párat. Azok mondjuk még csak a haveroméról lesznek. Magáról a kocsiról viszont már most is vannak fotóim.Ha érdekel elküldöm öket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Annyira nem lesz ferde a motor, hogy ennek túl nagy jelentösége lenne.A féltengelyek így is ferdén állnak és azoknak mindegy, hogy merre, csak az nem mindegy, hogy mennyire! De, ha a kocsi le van ültetve,akkor lehet, hogy még így is egyenesebben állnak, mint ha minden gyári lenne! Amúgy a Henninges szettel egyenesen áll a motor, ezért kell pl. a radiátor csöveit átforrasztani. Majd ha lesznek képeim a beépített motorról, küldök párat. Azok mondjuk még csak a haveroméról lesznek. Magáról a kocsiról viszont már most is vannak fotóim.Ha érdekel elküldöm öket. Akár fel is dobhatnád, a Corsás képek közé!Amolyan közkincsé téve azokat. Fel kel tölteni őket v.hová, és belinkelni. De ha pl. nekem küldöd, akkor én is szívesen felrakom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 srácok,mérvan az,hogy nemlehet találni ahsználtan egy ép gsi A corsa-t? :) akár papírnélkülit is.... az összes vay olyan állatokhoz került,mint én,vagy szimplán ellett hanyagolva..? ha valaki tud ilyesmit mégis eladót,akkor megkereshetne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Gyönyörü Corsa!: :) Van róla egy cikkem a Flashböl, ha valakit érdekel szolgálhatok infóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 srácok,mérvan az,hogy nemlehet találni ahsználtan egy ép gsi A corsa-t? :) akár papírnélkülit is.... az összes vay olyan állatokhoz került,mint én,vagy szimplán ellett hanyagolva..? ha valaki tud ilyesmit mégis eladót,akkor megkereshetne :D Wolfi linkelt feljebb egy eladót 90ezerért.... papírnélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Wolfi linkelt feljebb egy eladót 90ezerért.... papírnélkül. az a hirdetés már nincs fenn,néztem.....:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 az a hirdetés már nincs fenn,néztem.....;) hát én is akartam azt... de nekem már van egy CORSA A gsi-m :) :D ;) :P ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 az a hirdetés már nincs fenn,néztem.....:) Akkor lehet, hogy kintről kellen egyet hozatni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Azt csiripelték a verebek, hogy az a bizonyos TR továbbra is a csapatunkat fogja erősíteni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Azt csiripelték a verebek, hogy az a bizonyos TR továbbra is a csapatunkat fogja erősíteni! :rolleyes: mire is gondolsz ? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 mire is gondolsz ? :rolleyes: Majd elmondja az illetékes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Demó cartárs hívta fel a figyelmem ERRE az oldalra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts