rtomi Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 indításnál az akkumulátor jelezte, hogy nincs már túl jó állapotbam. Azért akku csere előtt szedd le a testkábelt ami a motor és a kasztni között van és csiszold meg,hogy ne legyen oxidálódva. A Váltón és a kasztnin is. Nekem is ezután elmúlt a nehezen indulás. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Azért akku csere előtt szedd le a testkábelt ami a motor és a kasztni között van és csiszold meg,hogy ne legyen oxidálódva. A Váltón és a kasztnin is. Nekem is ezután elmúlt a nehezen indulás. :)okés! :) Báűr tudni kell, hogy ez egy bontott akkumulátor, szal nem biztos, hogy a legjobb egészségnek örvend!De egy csiszolásnyi időt adunk neki! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Felni, gumival.Sztem max. 40-ből el lehet hozni. http://img.tar.hu/warwolf/size2/10791113.jpg szerintem megveszem ezt, holnap, 60-70 között :blink: elől 7x14, ET25, hátul 8x14, ET15, 195/45R14 gumikkal a gumi jó öreg, de van rajta bőven minta, jövőre meg eladom, vagy veszek rá másik gumit meg kell majd rá egy perempolír még Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Háát nem tudom.Nekem nem tessik annyira, de mint tudjuk, nem az én verdám alatt lesz. Nem sok érte egy kicsit az ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Háát nem tudom.Nekem nem tessik annyira, de mint tudjuk, nem az én verdám alatt lesz. Nem sok érte egy kicsit az ár? szerintem nagyon nem sok nekem se tetszettek nagyon az ilyen felnik, de nagyon jó ár ez és elég ritka méret is :) meg durván fog mutatni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 szerintem nagyon nem sok nekem se tetszettek nagyon az ilyen felnik, de nagyon jó ár ez és elég ritka méret is :) meg durván fog mutatni :blink: Majd ezt légyszi képpel is illusztrálni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 majd az is meglesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 de minke veszel 70ért egy trabit? :blink: :) ( :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 de minke veszel 70ért egy trabit? :blink: :) ( :D ) A futómű miatt!Eh! :o :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 de minke veszel 70ért egy trabit? :blink: :) ( :) ) örülnék, ha 70ért megkapnám azt a trabit is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 örülnék, ha 70ért megkapnám azt a trabit is :blink: Azt nem mondtad, hogy nem adják hozzá! Más: Nem tudna v.ki olyanban segíteni, hogy erre az E12GV moci blokkjára rá lehet-e tenni esetleg v.mi izomsabb Corsa hengerfejét és vezérlését?Fontos, hogy OHV legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 szerintem érdeklődj nála: http://www6.carstyling.hu/car_shower.php?id=8613 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Nem tudna v.ki olyanban segíteni, hogy erre az E12GV moci blokkjára rá lehet-e tenni esetleg v.mi izomsabb Corsa hengerfejét és vezérlését?Fontos, hogy OHV legyen! Után néztem és esélytelen.... az 1.3 mocikra már találtam megoldást, illetve régeben a OHC 1,2-es is. szerintem érdeklődj nála: http://www6.carstyling.hu/car_shower.php?id=8613 Bazs... 1.3 mocija van és OHC. Neked az Astra hol ázott be? Van valami gumicső a tűzfalon a motortérben. Az lett volna a vizlevezetésért a felelős. Ott el volt dugulva, de Uhuhu szakszavai biztos jobban elmondják neked. Keresd meg PÜ-ben, mert itt OFF lenne az Astra. Mik voltak a tünetek? Írtam régeben: - fékezés közben lefulladt a gép, ha fokozatban hagytam. - néha olyan volt a fékem mintha nem menne a servo. ( Ezt még nem teszteltem folyamatosan, egyelőre úgy tünik OK) Az égegyadttavilágon minden ki lett pedig cserélve, csak a servó dob nem. - fék tárcsa, +betétek - hátsó dob tisztitása, - map szenzor - alapjárati motor, - mittom én milyen szenzor:) - Meg mitttom én mennyi minden:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Után néztem és esélytelen.... az 1.3 mocikra már találtam megoldást, illetve régeben a OHC 1,2-es is. De ez lennék én.Ha már pl. az 1.3SR hengerfejet rá lehet dobni, már megérte! :blink: szerintem érdeklődj nála: http://www6.carstyling.hu/car_shower.php?id=8613 Korábban maileztem már vele, de ez a projekt elég komoly beavatkozás lenne, főleg anyagilag.Amúgy a srác elmondása alapján ez a moci már amolyan versenyautós kategória. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 az ohc. motor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 az ohc. motor... Akkor így jártam a jelek szerint. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Akkor így jártam a jelek szerint. :) Sajnos nagyon úgy néz ki a dolog. :blink: Az a motor egy evolúciós zsákutca. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Hun van ez a kerék? :blink: Ilyet szeretnék egyszer a Rekordra. Évadnyitóra elhozom, ha meg tudok egyezni gazdájával. Tomi, ez nagyon ottvan! :) "egy evolúciós zsákutca!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Évadnyitóra elhozom, ha meg tudok egyezni gazdájával. Háát izéé. 40-ért érdekelne. Kérdezd meg légyszi a pontos méreteket. ET-t meg mindent. légyolynedves. :blink: Meg küldhetnél esetleg nagyobb képet róla emilben,ha van. Köszíí. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Háát izéé. 40-ért érdekelne. Kérdezd meg légyszi a pontos méreteket. ET-t meg mindent. légyolynedves. :blink: Meg küldhetnél esetleg nagyobb képet róla emilben,ha van. Köszíí. :) Valszeg csak a 7végén tudom ezt kivitelezni, mert ezeket a képeket úgy kaptam én is, merevlemezen anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január11, 2006 Megoszt Elküldve Január11, 2006 Valszeg csak a 7végén tudom ezt kivitelezni, mert ezeket a képeket úgy kaptam én is, merevlemezen anno. Jól köszi. Eddíg ráért még ráér kicsit. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 Nem mondhatni, hogy túlzsúfolt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január12, 2006 Megoszt Elküldve Január12, 2006 http://www.corsa-a.de/corsa-a/corsa-a-gale...t/8-bart-17.jpg Nem mondhatni, hogy túlzsúfolt! Gondolom minden a csomiban van..... Utalám a németeket:) Minden fórumuk összevisszaságot tükröz, az autóik pedig nagyon nagyon.... Nálunk meg fordítva:) Az évnyitóra Corsával megyek. Benne lesz remélhetőleg addig a digit és rajta lesz a téligumi is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 Bazs... 1.3 mocija van és OHC. attól még lehetnek ötletei :) De ez lennék én.Ha már pl. az 1.3SR hengerfejet rá lehet dobni, már megérte! :blink: nekem van 13NB, az is OHV nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Január13, 2006 Megoszt Elküldve Január13, 2006 milyen olajat tegyek a gsi be??? most esedékes a csere..csak full szintetikusnamgondolkodok...de pontosan milyet tegyek?? olcsó és jó kellene Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts