bazs Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Ezt inkább csak ÍGY Szerintem szép. :blink: mi ez a szakadt korza :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Igazad van! :lol: Köszke! :D Bazs!ismered azt a wbcímet, hogy www.nya................. :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 de nesze, itt egy hasonló Bazs!ismered azt a wbcímet, hogy www.nya................. :) :) :lol: ööö :blink: nem :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 de nesze, itt egy hasonló Dögös! :blink: Amúgy mikor állsz bele az átépítésbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 átépítés még várat magára, nincs annyi pénzem, hogy egybe megcsináljam, félkész autóval meg nem akarok mászkálni viszont ha jól tudom, a tiéd nagylámpás volt nincs meg a régi jobb első lámpád? eldurrant benne egy izzóm és azóta homályos, ami nem túl szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 viszont ha jól tudom, a tiéd nagylámpás volt nincs meg a régi jobb első lámpád? eldurrant benne egy izzóm és azóta homályos, ami nem túl szép Mivel nem kellett senkinek sem akkor, és csak a helyet foglalta, kidobtam.Tudom, nem volt jó 5let.A félkész dolgot nem értem.A mocit ráérsz később is kicserézni!A külseje meg, mivel a tiéd nagyon 1ben van, sztem nem lenne annyira horror!Vagy olyanra akarod, mint az avatarodban van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 a kasztnira nem kell költenem egy fillért sem, ha így marad de ha nagy motort akarok, akkor normális futómű is kell, ez az agybajom akkor oldalanként kell 8-10 centi szélesítés, mint az avataromon is, de akkor kell új fény is... szóval ezek miatt egyelőre nem állok neki, mert ez alsóhangon is 6-7 kiló, annyim meg most nincs asszem, megnézem az új árát a lámpának, annyira nem lehet vészes Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 a kasztnira nem kell költenem egy fillért sem, ha így marad de ha nagy motort akarok, akkor normális futómű is kell, ez az agybajom akkor oldalanként kell 8-10 centi szélesítés, mint az avataromon is, de akkor kell új fény is... szóval ezek miatt egyelőre nem állok neki, mert ez alsóhangon is 6-7 kiló, annyim meg most nincs asszem, megnézem az új árát a lámpának, annyira nem lehet vészes Értem.Hát igen.Az azért elég húzós péézecske.A lámpa újonan olyan 7-8e. körül volt, ha jól emléxem.A bontóban 4e.-ért adtak volna már, de sztem ha nem ragaszkodsz ezekhez a nagylámpákhoz, akkor keress hozzá motoros állítási lehetőséggel megáldott kicsiket.Amiket a ráncfelvarrás után raktak be.Meg akkor egy másik hűtőrács+irányjelzők, és kész is.De az irányjelzőket a lámpával együtt szokták adni.Legalább is én Pythontól úgy vettem, talán 6e.-ért darabját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 mindenképpen nagy lámpát akarok, régi gsi fronttal de a nagylámpákat is cserélem majd, valszeg VW Polo 6N lámpákra, abból is a projektorosra (FK angeleyes Antitól), mert annak nagyjából ugyanaz a mérete, de mehet bele a xenon :blink: úgyhogy ha télleg húzós, akkor egyelőre marad ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 mindenképpen nagy lámpát akarok, régi gsi fronttal de a nagylámpákat is cserélem majd, valszeg VW Polo 6N lámpákra, abból is a projektorosra (FK angeleyes Antitól), mert annak nagyjából ugyanaz a mérete, de mehet bele a xenon :blink: úgyhogy ha télleg húzós, akkor egyelőre marad ez Sztem maradjon.Azért király lesz, ha ezek a tervek majd meg is valósulnak 1X. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 remélem, hogy nem kell sokat várni rá :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 remélem, hogy nem kell sokat várni rá :blink: A köv. Blitzig van még időd! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 addig szerintem nem lesz kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 porig kell ültetni..széles kerekeket...oszt sirályásg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 az meglesz addig :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 az meglesz addig :blink: Akkor az már fél győzelem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 .....Jól van ez így.Álmodtam egyet, majdnem szép lett, de vannak fontosabb dolgok is.Majd 1X újra álmodok, ha összejön a pénz! :) írva a GSI szekció Chat topikban Most már én is itt tartok a Corsával:)) Sajna kezd álom maradni a full tuning. Elfogyott a Lé:blink: No mind1 picit sem vagyok szomorú, mert nálunk megmarad a gép Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 áááááh...... :blink: :) :) :lol: bejázik a corsa valhol előlről.. vagyis a lábamnál mindkét oldalom... de mi a faxtól??? a müszerfal alatt folyik le a viz... lehet a napfénytetőtől???agy mitől..esetleg valakinek ilyenfajta tapasztalat... tavaszi festés előtt rendbe kellene hozni ezt mert ez igy nem yó bakkker... várom az ötleteket.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 áááááh...... :blink: :) :) :lol: bejázik a corsa valhol előlről.. vagyis a lábamnál mindkét oldalom... de mi a faxtól??? a müszerfal alatt folyik le a viz... lehet a napfénytetőtől???agy mitől..esetleg valakinek ilyenfajta tapasztalat... tavaszi festés előtt rendbe kellene hozni ezt mert ez igy nem yó bakkker... várom az ötleteket.... Szvsz műszerfal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Szvsz műszerfal. hmmm..ez meg hogyan lehetséges??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Én is beázósra fogtam, arra lettem figyelmes, hogy a műszerfal mellett, alatt, szélén van egy műanyagelem ,és szépen csöpörészik a víz, esőben.Szóval lebontottam, és egyértelmű volt, hogy az ajtókéder nem illeszkedik rendesen a peremére, és csatornaként funkcionált, szépen bevezette a vizet erre a műanyag elemre, és onnan pedig az utastérbe.Hirtelen felindulásból kinyomtam a kédert sziloplaszttal, és várom a következő esőt, hogy mit mutat.Ha nem jött be, majd tovább okoskodok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 A Warwolfi esete illetve anno nekem az Astrám nál volt ez. Az eső elvezető elvolt dugulva és talált magának utat:)) @Uhuhu! Király lett a gép! Nem fullad és a fék is OK. Most már Corzás a feeling, nem betegágy:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 A Warwolfi esete illetve anno nekem az Astrám nál volt ez. Az eső elvezető elvolt dugulva és talált magának utat:)) @Uhuhu! Király lett a gép! Nem fullad és a fék is OK. Most már Corzás a feeling, nem betegágy:)) Neked az Astra hol ázott be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Király lett a gép! Nem fullad és a fék is OK. Most már Corzás a feeling, nem betegágy:)) Mik voltak a tünetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2006 Megoszt Elküldve Január9, 2006 Ma reggel kicsit nehezen engedett be a kisautóm magába, mert -8 fok volt.Egy kis WD40 megoldotta a gondom, de utána indításnál az akkumulátor jelezte, hogy nincs már túl jó állapotbam.Sem'baj.Viszonylag pöccre indult, aztán amíg tököltem a kapu kinyitásával, mert persze, hogy az is be volt fagyva, szépen gyakorlatilag 5-6 perc alatt megvolt a motorhőfokom.Amire elindultam, már meleg levegőt fújt be az utastérbe a venti.2-3km után sapi le, mert melegem volt. :) Szóval arra akartam utalni, hogy jó 5let volt kicserélni a termosztátot. :) A zárat meg szvsz hazaérésem után szó szerint zsírba rakom! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts