Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

átépítés még várat magára, nincs annyi pénzem, hogy egybe megcsináljam, félkész autóval meg nem akarok mászkálni

viszont ha jól tudom, a tiéd nagylámpás volt

nincs meg a régi jobb első lámpád? eldurrant benne egy izzóm és azóta homályos, ami nem túl szép

Elküldve

viszont ha jól tudom, a tiéd nagylámpás volt

nincs meg a régi jobb első lámpád? eldurrant benne egy izzóm és azóta homályos, ami nem túl szép

Mivel nem kellett senkinek sem akkor, és csak a helyet foglalta, kidobtam.Tudom, nem volt jó 5let.A félkész dolgot nem értem.A mocit ráérsz később is kicserézni!A külseje meg, mivel a tiéd nagyon 1ben van, sztem nem lenne annyira horror!Vagy olyanra akarod, mint az avatarodban van?

Elküldve

a kasztnira nem kell költenem egy fillért sem, ha így marad

de ha nagy motort akarok, akkor normális futómű is kell, ez az agybajom

akkor oldalanként kell 8-10 centi szélesítés, mint az avataromon is, de akkor kell új fény is...

szóval ezek miatt egyelőre nem állok neki, mert ez alsóhangon is 6-7 kiló, annyim meg most nincs

asszem, megnézem az új árát a lámpának, annyira nem lehet vészes

Elküldve
a kasztnira nem kell költenem egy fillért sem, ha így marad

de ha nagy motort akarok, akkor normális futómű is kell, ez az agybajom

akkor oldalanként kell 8-10 centi szélesítés, mint az avataromon is, de akkor kell új fény is...

szóval ezek miatt egyelőre nem állok neki, mert ez alsóhangon is 6-7 kiló, annyim meg most nincs

asszem, megnézem az új árát a lámpának, annyira nem lehet vészes

Értem.Hát igen.Az azért elég húzós péézecske.A lámpa újonan olyan 7-8e. körül volt, ha jól emléxem.A bontóban 4e.-ért adtak volna már, de sztem ha nem ragaszkodsz ezekhez a nagylámpákhoz, akkor keress hozzá motoros állítási lehetőséggel megáldott kicsiket.Amiket a ráncfelvarrás után raktak be.Meg akkor egy másik hűtőrács+irányjelzők, és kész is.De az irányjelzőket a lámpával együtt szokták adni.Legalább is én Pythontól úgy vettem, talán 6e.-ért darabját.

Elküldve

mindenképpen nagy lámpát akarok, régi gsi fronttal

de a nagylámpákat is cserélem majd, valszeg VW Polo 6N lámpákra, abból is a projektorosra (FK angeleyes Antitól), mert annak nagyjából ugyanaz a mérete, de mehet bele a xenon :blink:

úgyhogy ha télleg húzós, akkor egyelőre marad ez

Elküldve
mindenképpen nagy lámpát akarok, régi gsi fronttal

de a nagylámpákat is cserélem majd, valszeg VW Polo 6N lámpákra, abból is a projektorosra (FK angeleyes Antitól), mert annak nagyjából ugyanaz a mérete, de mehet bele a xenon :blink:

úgyhogy ha télleg húzós, akkor egyelőre marad ez

Sztem maradjon.Azért király lesz, ha ezek a tervek majd meg is valósulnak 1X. :)

Elküldve
.....Jól van ez így.Álmodtam egyet, majdnem szép lett, de vannak fontosabb dolgok is.Majd 1X újra álmodok, ha összejön a pénz! :)

írva a GSI szekció Chat topikban

Most már én is itt tartok a Corsával:)) Sajna kezd álom maradni a full tuning. Elfogyott a Lé:blink: No mind1 picit sem vagyok szomorú, mert nálunk megmarad a gép

Elküldve

áááááh...... :blink: :) :) :lol:

bejázik a corsa valhol előlről..

vagyis a lábamnál mindkét oldalom...

de mi a faxtól???

a müszerfal alatt folyik le a viz...

lehet a napfénytetőtől???agy mitől..esetleg valakinek ilyenfajta tapasztalat...

tavaszi festés előtt rendbe kellene hozni ezt mert ez igy nem yó

bakkker...

várom az ötleteket....

Elküldve
áááááh...... :blink: :) :) :lol:

bejázik a corsa valhol előlről..

vagyis a lábamnál mindkét oldalom...

de mi a faxtól???

a müszerfal alatt folyik le a viz...

lehet a napfénytetőtől???agy mitől..esetleg valakinek ilyenfajta tapasztalat...

tavaszi festés előtt rendbe kellene hozni ezt mert ez igy nem yó

bakkker...

várom az ötleteket....

Szvsz műszerfal.

Elküldve

Én is beázósra fogtam, arra lettem figyelmes, hogy a műszerfal mellett, alatt, szélén van egy műanyagelem ,és szépen csöpörészik a víz, esőben.Szóval lebontottam, és egyértelmű volt, hogy az ajtókéder nem illeszkedik rendesen a peremére, és csatornaként funkcionált, szépen bevezette a vizet erre a műanyag elemre, és onnan pedig az utastérbe.Hirtelen felindulásból kinyomtam a kédert sziloplaszttal, és várom a következő esőt, hogy mit mutat.Ha nem jött be, majd tovább okoskodok.

Elküldve

A Warwolfi esete illetve anno nekem az Astrám nál volt ez. Az eső elvezető elvolt dugulva és talált magának utat:))

@Uhuhu!

Király lett a gép! Nem fullad és a fék is OK. Most már Corzás a feeling, nem betegágy:))

Elküldve
A Warwolfi esete illetve anno nekem az Astrám nál volt ez. Az eső elvezető elvolt dugulva és talált magának utat:))

@Uhuhu!

Király lett a gép! Nem fullad és a fék is OK. Most már Corzás a feeling, nem betegágy:))

Neked az Astra hol ázott be?

Elküldve

Ma reggel kicsit nehezen engedett be a kisautóm magába, mert -8 fok volt.Egy kis WD40 megoldotta a gondom, de utána indításnál az akkumulátor jelezte, hogy nincs már túl jó állapotbam.Sem'baj.Viszonylag pöccre indult, aztán amíg tököltem a kapu kinyitásával, mert persze, hogy az is be volt fagyva, szépen gyakorlatilag 5-6 perc alatt megvolt a motorhőfokom.Amire elindultam, már meleg levegőt fújt be az utastérbe a venti.2-3km után sapi le, mert melegem volt. :) Szóval arra akartam utalni, hogy jó 5let volt kicserélni a termosztátot. :) A zárat meg szvsz hazaérésem után szó szerint zsírba rakom! :blink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.