bazs Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 nagy királyság a Smoor felni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Meg ez a verda úgy egyben! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 ma unatkoztam, és GSI ztem egy kicsit. mindenkit elvertem. nem volt ma (se) ellenfelem. jó kis méregzsák ez a Corsa.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Meg ez a verda úgy egyben! :blink: Áh:) S akko mit raknák hozzá, ha már kész:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 szasztok.... régen voltam errefelé... visszaolvasgattam... a motorcserét hogy legalizálják egyes emberkék....????? :blink: :) me ugy tom elvileg nem nagyon lehet... corsa a gsi -be c20xe szeretnék beletenni..de szigorúan csak ugy hogy legálisan..nem akarom ki -be rakosgatni vizsgán.... előlre is köcce az ötleteket Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 szerintem azt úgy elfelejtheted max akkor, ha AF-es a jelenlegi motor és ugyanazt az AF-et ütöd az újba is bár ez sem teljesen legális, de papíron az Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 szasztok.... régen voltam errefelé... visszaolvasgattam... a motorcserét hogy legalizálják egyes emberkék....????? :blink: :) me ugy tom elvileg nem nagyon lehet... corsa a gsi -be c20xe szeretnék beletenni..de szigorúan csak ugy hogy legálisan..nem akarom ki -be rakosgatni vizsgán.... előlre is köcce az ötleteket Hát legálisan elég macerás. Tudtommal csak olyan motort rakhatsz be simán az autóba, amivel gyárilag is szerelték az adott típust. Természetesen ekkor is új műszaki kell, ha pedig C20XE-t akarsz egy Corsába építeni hivatalosan, akkor átalakítási engedély nélkül neki se állj. Ez pedig kemény pénzbe kerül, és a KPM-nél lehet érdeklődni a részletek felől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 szerintem azt úgy elfelejtheted max akkor, ha AF-es a jelenlegi motor és ugyanazt az AF-et ütöd az újba is bár ez sem teljesen legális, de papíron az hát nem túlságosan biztattál meg... akkor veszek inkább két gumit egyenlőre(185/45r14)meg lefestetem tavasszal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 ez mondjuk nem pont váltóméret :blink: @tgabika KPM-től sem kapsz erre engedélyt Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 195/45 r14... http://img.tar.hu/uralosm/size2/14653734.jpg nem váltó...de brutál Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 195/45 r14... még ez is kicsi :blink: gsi-re 195/55R14 a váltó vagy a 195/50R15 amúgy tök mindegy, csak így még többet fog csalni az órád :) mondjuk kétségkívül jól néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 15 ös kereket nem teszek rá.... nem áll jól neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 hát ja, a 17es a zsír :blink: nézd az avatarom Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 185/65 r14 es kerekekkel kiakasztottam az órát...(200) :blink: :) :) :lol: http://img.tar.hu/uralosm/size2/14648454.jpg kisótóra nem kell nagy kerék....le van ültetve... kis kerékkel még lejjebb lesz..... avatarképnek feltenné nekem ezt valaki?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 az mondjuk nem rossz, mert nagyobb átmérő, mint a gyári ez igaz, tényleg lejjebb lesz, csak az nekem pl nem tetszik avatrnak te is be tudod rakni: beállítások/személyes beállítások/avatar automatikusan beméretezi a fórum a képet Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 az mondjuk nem rossz, mert nagyobb átmérő, mint a gyári ez igaz, tényleg lejjebb lesz, csak az nekem pl nem tetszik avatrnak te is be tudod rakni: beállítások/személyes beállítások/avatar automatikusan beméretezi a fórum a képet probáltam...de nagyméretü a kép és nem engedi nem tom lekicsinyiteni..nem vagyok olyan számitógépzseni Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 akkor itt van katt rá, mentsd le, oszt mehet avatarba Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 köcce Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 nincs mit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 15 ös kereket nem teszek rá.... nem áll jól neki... Végre valaki aki nem eset bele a col-ok büvőletébe Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Végre valaki aki nem eset bele a col-ok büvőletébe Mindenkinek bódog ünnepeket! :blink:) Nekem sem kell 14"-nél nagyobb kerék. A legális motor átépítés nem megy sajna... ezzé úgy nálam strono az 1.8i motor. Úgy is túl öreg vagyok a gyorsuláshoz:)) Rendbe rakni is elég lesz nekem... Majd valamit tunyigolok a C12NZén. Most 12,5 100Km/h-ra 10sec elég lenne nekem. Ha van kedvetek képeket küldeni a gépeitekről, szívsen felrakom ide néhányat: http://corsa.burnout.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Köszi!!!! és mindenkinek Boldog újévet és sok alkoholt holnapra :blink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Mostanság nem volt normális motorhőfokom a Corsában, ezért ma rászántam magam, vettem egy termosztátot, és nekiláttam szerelni.Érdekes megoldásnak tartottam azt, hogy a vízpumpából kijövő cső alatt van a termosztát, egy végtelenül 1Xű belső zégergyűrűnek nevezhető kütyüvel lefogatva.A régi cucc elég vízköves volt, körülötte a tömítőgumigyűrű hiányában vígan folyhatott a hűtőközeg amerre csak akart. Na ez most megváltoztt.Bár az első feltöltés után hangos bruáfgh kíséretében kiköpte a fagyálló egy részét a motor, de utána rendesen működött, nyitott a termosztát is, amit a belső vízhőfokvisszajelzőn tökéletesen szemmel lehett követni, és a fűtés hatásfoka is eddig sohanemlátott dimenziókba lépett!Meleg volt a kocsiban! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Ezt inkább csak ÍGY Szerintem szép. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 Ezt inkább csak ÍGY Szerintem szép. :blink: Igazad van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts