PYTHON Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 amennyit láttunk belőle a váz még nemdurva. árulom,véletlense tartom meg....de télre már nemsok esély van,hoyg autót vegyünk,a pénz meg gyűlik... ezt meg muszáj volt megcsináltatni,mert vizesedett fel a szőnyeg...ezen a télen féltem,hogy totál szétburulna...ahverok meg beválallták 20ezer ft körül tokkal vonóval anyaggal munkával az egész alját,tornyokat,meg mindent,annyit meg megér... warwolf!van egyik haveromnak 1.3sr mocija,ami 75lovas,ha esetleg nemállna meg mégse a corsa projekt... :lol: vagy eladtad már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 warwolf!van egyik haveromnak 1.3sr mocija,ami 75lovas,ha esetleg nemállna meg mégse a corsa projekt... :lol: vagy eladtad már? Még elég képlékeny minden.De ha átépítés, akkor 1.4-re lesz.De nemtudom.Egyenlőre nem nagyon csapkodják a tenyerem, hogy vinnék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Még elég képlékeny minden.De ha átépítés, akkor 1.4-re lesz.De nemtudom.Egyenlőre nem nagyon csapkodják a tenyerem, hogy vinnék. :lol: miért 1.4?sima 1.4,mint az enyém? :? azcsak 60ló,SE moci meg beszerezhetetlen,és ellenkezőesetben meg drága.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Sziasztok! Keresek fekete szinű szövet hátsó űlést Corsa A-hoz. Illetve 4db 13"-as acélfelnit, lehetőleg olyat amilyen a 14" felnijeim. "gallery" gomb alatt képek az autómról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Sziasztok! Keresek fekete szinű szövet hátsó űlést Corsa A-hoz. Illetve 4db 13"-as acélfelnit, lehetőleg olyat amilyen a 14" felnijeim. "gallery" gomb alatt képek az autómról. Az ülésre inkább egy kárpitost javallanék, ha van donor, a felnikre pedig, hogy sztem tudok szerválni, ha gondolod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Az ülésre inkább egy kárpitost javallanék, ha van donor, a felnikre pedig, hogy sztem tudok szerválni, ha gondolod. Donor van, úgy lesz vissza szerelem. Nem tom mennyiért vállalja egy kárpitos... (meg kénne kérdezni). A felmnirreee kérdezzé majd rá légyszi:)) Kaptam 4db vadiúj téli gumát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Donor van, úgy lesz vissza szerelem. Nem tom mennyiért vállalja egy kárpitos... (meg kénne kérdezni). A felmnirreee kérdezzé majd rá légyszi:)) Kaptam 4db vadiúj téli gumát! Délután arra kanyarodok, s ha van, elfogadható áron, akkor szólok!Mert most télen minden relatív a téligumisok miatt. :lol: Szezon van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Na megnézted mester a felniket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Az elmúlt két napban meghalni sem volt időm, de még ma utánajárok.Felhívhatnám, de akkor hülyeséget mondana, jobb az ilyet személyesen elintézni.Arc után könyebben beazonosít, aztán rugalmasabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Nem azzé mondtam, hogy addddgyj uram teremtőm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 én is most vettem 4felnit,mert akptam téligumikat :lol: vettem 7ezerér 4db felnit,és 3ezerér lefújattam fehérre,és tökjól néznek ki.majd ha lesznek képek,akkor tolok fel. Hemi temeg semilyen üzenetemre nem reagálsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 én is most vettem 4felnit,mert akptam téligumikat :lol: vettem 7ezerér 4db felnit,és 3ezerér lefújattam fehérre,és tökjól néznek ki.majd ha lesznek képek,akkor tolok fel. Hemi temeg semilyen üzenetemre nem reagálsz :lol: Ne haragudj, tegnap és tegnap elött nem kicsit voltam és még vagyok is elhavazva.... Úgy nézki nem veszem meg azt a mocit. Jobban rámozdultam volna, ha nem Kadettben hanem Corsa A-ban van. 1.8i motorom van Asconát már eltemetük:) AZ is ilyen árban volt meg, de az 115LE. Ha már faragni kell marad ez. Nagyon köszi azért! 2 nap alatt történt: 1. Megtörtem az új céges verdát. (nem én voltam a hibás, a story nem semmi) 2. Gyereket kellett müteni (már minden opk) 3. A servert kellett kicsit karbantartani, mert jófej emberkék megint probálkoztak... tegnap 23:00 értem haza... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 A hozzászólást áthelyeztem IDE opeltomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Bazsnak és a többi Őrültnek egy link: http://www.corsa-novatuning.nl/ No itt van sok jó leírás, de gányolás is rendesen:))) Elég megnézni ezt a képet: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Szvsz az F16-os váltot elkénne felejteniük... F13cr + GSi féltengelyek. Vagy specko féltengely gyártása..... Ez a két féltengely összetaknyolunk megoldás nem oks. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 mi van akkor, ha futóművet cserélek? f13cr-t lehetetlen szerezni, viszont ha van alatta egy vectra futómű pl, akkor mehet az f16, f18, f20 is Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 mi van akkor, ha futóművet cserélek? f13cr-t lehetetlen szerezni, viszont ha van alatta egy vectra futómű pl, akkor mehet az f16, f18, f20 is Hát tényleg lehetetlen... Viszont vectra futóművet, hogyan képzelted el? Akkor már inkább a féltengely mokolás:)) A Vectra futómű mokolásnál már padlólemezt is vágni kénne:))) nem??? Írtam PÜ-t is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 hát még nem tudom, de utánajárok bár az tuti, hogy akkor durván kell szélesíteni a kasztnit (lásd avatarom) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Áhh:)) Én csoró gyerek vagyok , de tunyingolni akarok! Szóval vagy vezsek egy komplett GSi -t még vagy, 18E moci + Gsi féltengely és váltó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 én is az vagyok, de spórolok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AscerReload Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Hali, kérdésem a következő lenne. A corsába bele lehet e rakni nagyobb fabrikálás nélkül, ascona 1.8E motort és szervós kormányművet! Segítséget megköszönöm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Hali, kérdésem a következő lenne. A corsába bele lehet e rakni nagyobb fabrikálás nélkül, ascona 1.8E motort és szervós kormányművet! Segítséget megköszönöm... Mit értesz nagyobb fabrikálás alatt? Szvsz a 18E motor befér, de lehet hogy a motortartó bakoknál faragni kell mert nem fog egybeesni... azonkívül a motorcsere már önmagában is "nagyobb fabrikálásnak" minősül. A kormányműről sajna nincs infóm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Hali, kérdésem a következő lenne. A corsába bele lehet e rakni nagyobb fabrikálás nélkül, ascona 1.8E motort és szervós kormányművet! Segítséget megköszönöm... Ne már... pont erről beszélünk most bazs-al nekem is ilyen moci van. Ott a link pl amit beírtam. Ugyan úgy kell beszerelni mint aC20NE-t, nézd meg a linken található oldalon. De szvsz mint írtam a féltengelyes rész gány.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
AscerReload Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Köszi szépen, most jól utánanézek, és gondolkodóba esek..:lol:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Hát a vectra futóműről csak annyit, hogy most a Pirisi Csabi visszaalakította a turbós Calit c20xe-re, és a négykerék meg a LET moci megy egy A corsa-ba.... ..izgi projekt, de már készülőben a vas! Tavaszra kész lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts