warwolf Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 ízlések és pofonok ;-) erősen gondolkodom megint Porsche felnin (telefon vagy gullideckel) :roll: Az nem lenne rossz választás, de v.mi izmosab moci kíséretében.Ha lúd, akkor már legyen legalább 150LE-s! :(
bazs Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 szerintem elég lesz egy c20ne is ;-) már informálódom azzal a német sráccal mélezek, akinek a TR-jét belinkeltem van megoldás a nagy motor - nagy váltó - kis féltengely problémára ;-) szóval F16-18-20... mind mehet bele, csak módosítani kell a féltengelyeket a részletes infókra még várok...
warwolf Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 szerintem elég lesz egy c20ne is ;-) már informálódom azzal a német sráccal mélezek, akinek a TR-jét belinkeltem van megoldás a nagy motor - nagy váltó - kis féltengely problémára ;-) szóval F16-18-20... mind mehet bele, csak módosítani kell a féltengelyeket a részletes infókra még várok... Itt egy C20NE. http://www.bob.n1.hu/
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 szerintem elég lesz egy c20ne is ;-) már informálódom azzal a német sráccal mélezek, akinek a TR-jét belinkeltem van megoldás a nagy motor - nagy váltó - kis féltengely problémára ;-) szóval F16-18-20... mind mehet bele, csak módosítani kell a féltengelyeket a részletes infókra még várok... Persze-persze levelezzél csak ! Hiszen nem ismerünk olyan embert, aki ilyen motort tett volna Corsa-ba, vagy esetleg ilyen kocsija lenne :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
warwolf Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 Persze-persze levelezzél csak ! Hiszen nem ismerünk olyan embert, aki ilyen motort tett volna Corsa-ba, vagy esetleg ilyen kocsija lenne :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Arra a sárgára gondolsz? :roll:
bazs Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 beszéltem Ákossal, ő mondta, hogy nehéz kiszedni bármit a srácból, nagy vetítőgép stb ha meg megkapom egyben az infókat máshonnan, akkor minek szenvedjek? :(
warwolf Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 beszéltem Ákossal, ő mondta, hogy nehéz kiszedni bármit a srácból, nagy vetítőgép stb ha meg megkapom egyben az infókat máshonnan, akkor minek szenvedjek? :( Ez igaz.Bár neki ha jól tudom, F13CR a váltója.Asszem ez volt a 4000dik hozzászólásom is egyúttal! :mrgreen:
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 beszéltem Ákossal, ő mondta, hogy nehéz kiszedni bármit a srácból, nagy vetítőgép stb ha meg megkapom egyben az infókat máshonnan, akkor minek szenvedjek? :D Hát beszélni a Muha Csabival, húúúúúúúúúúúúúúúúúúú de nagy szenvedés lenn :( Az érdekeben nem is merek rágondolni ! :twisted: :twisted: :twisted:
bazs Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 Hát nem tudom... a Muha Csabi nem túl szimpatikus azután, amiket hallottam, pl az Antitól de ha zavar, hogy máshonnan szerzek infót, akkor kérdezd meg őt és majd mond el nekem ;-) amúgy nekem szimpatikusabbak a nagyobb váltók, valahogy úgy gondolom, hogy jobban passzol ahhoz a motorhoz, amihez eredetileg is rakták az F13CR meg ugye ritka is, ebből gondolom, drága is... egyszerűbb, ha eleve nagyobb a váltó
warwolf Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 amúgy nekem szimpatikusabbak a nagyobb váltók, valahogy úgy gondolom, hogy jobban passzol ahhoz a motorhoz, amihez eredetileg is rakták az F13CR meg ugye ritka is, ebből gondolom, drága is... egyszerűbb, ha eleve nagyobb a váltó Kérdé, hogy hogyan oldod meg a féltengely dolgot, mert Hemivel sokat beszéltünk erről a részéről.Igen, ritka az F13CR, mert a Corsa A GSI-ket szerelték ezzel, párosítva a C16SE mocival, és az erősített féltengelyekkel, gólyalábakkal, és tsai.Szal nem lesz 1Xű menet.De ne legyen igazam a tájékozatlanságomból adódóan.
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 ....Hát nem tudom... a Muha Csabi nem túl szimpatikus azután, amiket hallottam, pl az Antitól de ha zavar, hogy máshonnan szerzek infót, akkor kérdezd meg őt és majd mond el nekem ;-).... Én nem azt mondtam, hogy csinálja ő az autódat. Perszeeeeeeeeeeee, alig várom, hogy felhívhassam, mert te bénázol :twisted:
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 Arra a sárgára gondolsz? :roll: Mondjuk :(
bazs Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 Kérdé, hogy hogyan oldod meg a féltengely dolgot, mert Hemivel sokat beszéltünk erről a részéről.Igen, ritka az F13CR, mert a Corsa A GSI-ket szerelték ezzel, párosítva a C16SE mocival, és az erősített féltengelyekkel, gólyalábakkal, és tsai.Szal nem lesz 1Xű menet.De ne legyen igazam a tájékozatlanságomból adódóan. az biztos, hogy van rá megoldás, már nagyjából tudom, hogy mi, csak még a részletek hiányoznak :(
bazs Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 Perszeeeeeeeeeeee, alig várom, hogy felhívhassam, mert te bénázol :twisted: mit értesz ezalatt? mivel csak jövőre esedékes ez a dolog, ezért bőven van időm, így kényelmesen körbekérdezősködöm ;-)
warwolf Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 az biztos, hogy van rá megoldás, már nagyjából tudom, hogy mi, csak még a részletek hiányoznak :( Sztem pl. csináltatott féltengelyben ne gondolkodj, mert nem lesz hosszú életű.Ugyanez igaz az összeforgatott féltengelyekre is!
bazs Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 még semmiben nem gondolkodom, mert még semmit nem tudok :(
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 ....mivel csak jövőre esedékes ez a dolog, ezért bőven van időm, így kényelmesen körbekérdezősködöm ;-).... Mármint ha addig még meglesz ez a kocsid :(
bazs Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 kabbe k5sög :( :D :D amúgy mekkora hangszóró megy bele a műszerfalba a gyári helyre?
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 ....amúgy mekkora hangszóró megy bele a műszerfalba a gyári helyre?.... Üdv ismét a valóvilágban :( :D :D :D
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 ez nem váéasz a kérdésemre ;-) Ez valóban nem váéasz, de én nem tudom a helyes váéaszt :(
bazs Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 mi az a váéasz? ne ferdítsd el a valóságot ;-)
warwolf Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 amúgy mekkora hangszóró megy bele a műszerfalba a gyári helyre? Az enyém is recsegett, ezért uninstaláltam a régi rossz magnót belőle, szal nem tudom, de kicsi, az 100.Sztem max. 10centis hangfalak lehetnek benne, ahogy nézegettem a bontóban egy ilyen bontott műszerfalat.Viszont ha azt a magnókitakaró izét ki akarod szedni belőle, és szívesen fogadnám, mert nekem csak egy nagy lyuk tátong a "hifi" helyén!
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 mi az a váéasz? ne ferdítsd el a valóságot ;-) Csalóóóóóóóóóóóóóóóófalóóóóóóóóóóóóóóóóó :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bazs Elküldve Október12, 2005 Elküldve Október12, 2005 csaló? ha én módosítom, az ott látszana ;-) én nem módosítottam :( WW de lehet akár 8,7-es is az a hangszóró, nem? gáz lenne, ha megvenném és nem lenne jó :?
Recommended Posts