warwolf Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 ízlések és pofonok ;-) erősen gondolkodom megint Porsche felnin (telefon vagy gullideckel) :roll: Az nem lenne rossz választás, de v.mi izmosab moci kíséretében.Ha lúd, akkor már legyen legalább 150LE-s! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 szerintem elég lesz egy c20ne is ;-) már informálódom azzal a német sráccal mélezek, akinek a TR-jét belinkeltem van megoldás a nagy motor - nagy váltó - kis féltengely problémára ;-) szóval F16-18-20... mind mehet bele, csak módosítani kell a féltengelyeket a részletes infókra még várok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 szerintem elég lesz egy c20ne is ;-) már informálódom azzal a német sráccal mélezek, akinek a TR-jét belinkeltem van megoldás a nagy motor - nagy váltó - kis féltengely problémára ;-) szóval F16-18-20... mind mehet bele, csak módosítani kell a féltengelyeket a részletes infókra még várok... Itt egy C20NE. http://www.bob.n1.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 szerintem elég lesz egy c20ne is ;-) már informálódom azzal a német sráccal mélezek, akinek a TR-jét belinkeltem van megoldás a nagy motor - nagy váltó - kis féltengely problémára ;-) szóval F16-18-20... mind mehet bele, csak módosítani kell a féltengelyeket a részletes infókra még várok... Persze-persze levelezzél csak ! Hiszen nem ismerünk olyan embert, aki ilyen motort tett volna Corsa-ba, vagy esetleg ilyen kocsija lenne :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Persze-persze levelezzél csak ! Hiszen nem ismerünk olyan embert, aki ilyen motort tett volna Corsa-ba, vagy esetleg ilyen kocsija lenne :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Arra a sárgára gondolsz? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 beszéltem Ákossal, ő mondta, hogy nehéz kiszedni bármit a srácból, nagy vetítőgép stb ha meg megkapom egyben az infókat máshonnan, akkor minek szenvedjek? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 beszéltem Ákossal, ő mondta, hogy nehéz kiszedni bármit a srácból, nagy vetítőgép stb ha meg megkapom egyben az infókat máshonnan, akkor minek szenvedjek? :( Ez igaz.Bár neki ha jól tudom, F13CR a váltója.Asszem ez volt a 4000dik hozzászólásom is egyúttal! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 beszéltem Ákossal, ő mondta, hogy nehéz kiszedni bármit a srácból, nagy vetítőgép stb ha meg megkapom egyben az infókat máshonnan, akkor minek szenvedjek? :D Hát beszélni a Muha Csabival, húúúúúúúúúúúúúúúúúúú de nagy szenvedés lenn :( Az érdekeben nem is merek rágondolni ! :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Hát nem tudom... a Muha Csabi nem túl szimpatikus azután, amiket hallottam, pl az Antitól de ha zavar, hogy máshonnan szerzek infót, akkor kérdezd meg őt és majd mond el nekem ;-) amúgy nekem szimpatikusabbak a nagyobb váltók, valahogy úgy gondolom, hogy jobban passzol ahhoz a motorhoz, amihez eredetileg is rakták az F13CR meg ugye ritka is, ebből gondolom, drága is... egyszerűbb, ha eleve nagyobb a váltó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 amúgy nekem szimpatikusabbak a nagyobb váltók, valahogy úgy gondolom, hogy jobban passzol ahhoz a motorhoz, amihez eredetileg is rakták az F13CR meg ugye ritka is, ebből gondolom, drága is... egyszerűbb, ha eleve nagyobb a váltó Kérdé, hogy hogyan oldod meg a féltengely dolgot, mert Hemivel sokat beszéltünk erről a részéről.Igen, ritka az F13CR, mert a Corsa A GSI-ket szerelték ezzel, párosítva a C16SE mocival, és az erősített féltengelyekkel, gólyalábakkal, és tsai.Szal nem lesz 1Xű menet.De ne legyen igazam a tájékozatlanságomból adódóan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 ....Hát nem tudom... a Muha Csabi nem túl szimpatikus azután, amiket hallottam, pl az Antitól de ha zavar, hogy máshonnan szerzek infót, akkor kérdezd meg őt és majd mond el nekem ;-).... Én nem azt mondtam, hogy csinálja ő az autódat. Perszeeeeeeeeeeee, alig várom, hogy felhívhassam, mert te bénázol :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Arra a sárgára gondolsz? :roll: Mondjuk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Kérdé, hogy hogyan oldod meg a féltengely dolgot, mert Hemivel sokat beszéltünk erről a részéről.Igen, ritka az F13CR, mert a Corsa A GSI-ket szerelték ezzel, párosítva a C16SE mocival, és az erősített féltengelyekkel, gólyalábakkal, és tsai.Szal nem lesz 1Xű menet.De ne legyen igazam a tájékozatlanságomból adódóan. az biztos, hogy van rá megoldás, már nagyjából tudom, hogy mi, csak még a részletek hiányoznak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Perszeeeeeeeeeeee, alig várom, hogy felhívhassam, mert te bénázol :twisted: mit értesz ezalatt? mivel csak jövőre esedékes ez a dolog, ezért bőven van időm, így kényelmesen körbekérdezősködöm ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 az biztos, hogy van rá megoldás, már nagyjából tudom, hogy mi, csak még a részletek hiányoznak :( Sztem pl. csináltatott féltengelyben ne gondolkodj, mert nem lesz hosszú életű.Ugyanez igaz az összeforgatott féltengelyekre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 még semmiben nem gondolkodom, mert még semmit nem tudok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 ....mivel csak jövőre esedékes ez a dolog, ezért bőven van időm, így kényelmesen körbekérdezősködöm ;-).... Mármint ha addig még meglesz ez a kocsid :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 kabbe k5sög :( :D :D amúgy mekkora hangszóró megy bele a műszerfalba a gyári helyre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 ....amúgy mekkora hangszóró megy bele a műszerfalba a gyári helyre?.... Üdv ismét a valóvilágban :( :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 ez nem válasz a kérdésemre ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 ez nem váéasz a kérdésemre ;-) Ez valóban nem váéasz, de én nem tudom a helyes váéaszt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 mi az a váéasz? ne ferdítsd el a valóságot ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 amúgy mekkora hangszóró megy bele a műszerfalba a gyári helyre? Az enyém is recsegett, ezért uninstaláltam a régi rossz magnót belőle, szal nem tudom, de kicsi, az 100.Sztem max. 10centis hangfalak lehetnek benne, ahogy nézegettem a bontóban egy ilyen bontott műszerfalat.Viszont ha azt a magnókitakaró izét ki akarod szedni belőle, és szívesen fogadnám, mert nekem csak egy nagy lyuk tátong a "hifi" helyén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 mi az a váéasz? ne ferdítsd el a valóságot ;-) Csalóóóóóóóóóóóóóóóófalóóóóóóóóóóóóóóóóó :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 csaló? ha én módosítom, az ott látszana ;-) én nem módosítottam :( WW de lehet akár 8,7-es is az a hangszóró, nem? gáz lenne, ha megvenném és nem lenne jó :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts