Imbuszmester Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Csak biztos jó-e? Hali. Minden kis váltónak egyforma a difije,csak a tányér kerékben lehet eltérés és az elektromos érzékelő helyére teszed be aspirál meghajtót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kobold666 Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Értem köszi. Hali. Minden kis váltónak egyforma a difije,csak a tányér kerékben lehet eltérés és az elektromos érzékelő helyére teszed be aspirál meghajtót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imbuszmester Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Sziasztok! Van egy '92 A Corsam. Mostanában elkezdte azt, hogy az 1-2 sebességet nehezen veszi, főleg a 2-őt visszaváltásnál. Mi lehet a baj? Hogyan tudom ellenőrizni a váltóolaj szintet, vagy esetleg hogyan lehet lecserélni a váltóolajat? (mennyi kell bele, és milyen) A válaszokat előre is köszönöm! Szia. A bal féltengely kihajtás mellett van a szint jelző és 13-as kulccsal lehet kitekerni. Pótold a szintet ha kevés van benne. A váltó tetején van a kulissza és annak a tetején van a szuszogó amit 17-es kulccsal tudsz kitekerni és ott kell beletölteni az olajat. Szerintem ha csak a kettessel van a problémád és a 3-4-5-el nincs akkor váltón belüli szinkron gyűrűvel lesz a baj. Ha gondolod hívj fel, mevem alatt ott a telcsi számon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kobold666 Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Sziasztok.Újabb gondom alakult.Dugulása volt a kis Corsámnak,de a karbi összerakás után valamiért nem működik a fojtószelep.Lötyög és a szár végén az a műanyag olyan mintha törött lenne.Meg hol kellene lenni neki?Hogy mozgatja a gázbovden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikee Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 A Corsara, milyen tehermentesítő gyűrű kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Az attól függ milyen felnid van. Az A Corsa tengelycsonk átmérője 56,5mm, tehát a tehermentesítő (igazából központosító, mert baromira nem mentesít semmilyen terhet) gyűrű belső átmérőjének ennyinek kell lennie. A külsőnek meg annyinak amennyi a felnid középfuratának átmérője. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imbuszmester Elküldve Szeptember22, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2013 Jó reggelt mindenkinek. Érdeklődnék,hogy nincs valakinek felesleges injectoros tankja? Igazából a hátsó kifolyós kellene, de ha csak központisé van az is jó lenne a kis A corsámhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikee Elküldve Október7, 2013 Megoszt Elküldve Október7, 2013 Sziasztok! A váltómnál az autószerelő szerint a kulissza nagyon ki van kopva, esetleg azt hogy lehet cserélni egyszerűen? Válaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Október7, 2013 Megoszt Elküldve Október7, 2013 Sziasztok! A váltómnál az autószerelő szerint a kulissza nagyon ki van kopva, esetleg azt hogy lehet cserélni egyszerűen? Válaszokat előre is köszönöm! A felső kulisszának nevezett rész (persze ha a szerelőd is arra gondolt) levehető 4 csavarral, ott van bent a sebesség választó villa, amit amit ki lehet akasztani, majd a bontottat vissza, ilyenkor mondjuk egy szimering cserét érdemes végrehajtani. Ez Corsa B-ről származik de elvileg nálad is ugyan az. Szimering cseréhez a leírás: http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/90/valtorud__kulissza__szimering_csere (Ha a kivételi folyamatot olvasod és a berakásit, illetve kihagyod a többit kész is van a leírás a kulissza cseréhez :) ) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikee Elküldve Október7, 2013 Megoszt Elküldve Október7, 2013 A felső kulisszának nevezett rész (persze ha a szerelőd is arra gondolt) levehető 4 csavarral, ott van bent a sebesség választó villa, amit amit ki lehet akasztani, majd a bontottat vissza, ilyenkor mondjuk egy szimering cserét érdemes végrehajtani. Ez Corsa B-ről származik de elvileg nálad is ugyan az. Szimering cseréhez a leírás: http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/90/valtorud__kulissza__szimering_csere (Ha a kivételi folyamatot olvasod és a berakásit, illetve kihagyod a többit kész is van a leírás a kulissza cseréhez :) ) Még egy kérdés, esetleg nincs valakinek eladó, de a műanyag elforduló csuklóval egyetemben, mert váltórudazatot találtam unixnál...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi 91 Elküldve Október11, 2013 Megoszt Elküldve Október11, 2013 Sziasztok 1 olyan kérdésem volna hogy elöregedett a fűtéscsövem és nincs se gyári se utángyártott és bontóban sem találtam nincs valami ötletetek? Ez egy 1993-as A corsa 1.2i motorszám: c12nz. Előre is köszi a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imbuszmester Elküldve Október12, 2013 Megoszt Elküldve Október12, 2013 Még egy kérdés, esetleg nincs valakinek eladó, de a műanyag elforduló csuklóval egyetemben, mert váltórudazatot találtam unixnál...? Hali. Elképzelhető,hogy van.Ha kell a számom szólj és elküldöm üzenetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imbuszmester Elküldve Október12, 2013 Megoszt Elküldve Október12, 2013 Sziasztok 1 olyan kérdésem volna hogy elöregedett a fűtéscsövem és nincs se gyári se utángyártott és bontóban sem találtam nincs valami ötletetek? Ez egy 1993-as A corsa 1.2i motorszám: c12nz. Előre is köszi a választ. Szia. Ne csak A Corsához keress,nézd meg az Asztra F-G, Corsa B És így tovább. Lehet,hogy amit találsz az ugyan az cső mérete csak kicsit más hajlata van, ne érdekeljen csak arra vigyázz,hogy ne törjön meg. Meg nézheted a Skoda családot is pl. Favorit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kobold666 Elküldve Október18, 2013 Megoszt Elküldve Október18, 2013 Olyan valakit keresek aki ért a Pierburg 1b karburátorhoz.!Kérem jelentkezzen segítség kellene. killerkobold666@gmail.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október20, 2013 Megoszt Elküldve Október20, 2013 http://www.ebay.de/itm/Corsa-A-CC-Michalak-Cabrio-Umbau-/271297374433?pt=Automobile&hash=item3f2a9568e1 ejha :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisromeo Elküldve November8, 2013 Megoszt Elküldve November8, 2013 Sziasztok. Van egy 1.4 opel corsa A kocsim. 88as évjárat. Van egy olyan probléma hogy ha odalépek neki akkor kivillan a motordiagnosztikai lámpa a műszerfalon, és a kocsi lassul. Ha benyomom a kuplungot és kicsit nyomkodom a gázt akkor elalszik, de amig világit, a kocsi csak lassul, pl berakom 5.be akkor szinte nem is megy. Ha viszont azon kivül bármelyik sebesséhlgbe rakom és padlózom akkor padlónál lassul.a Benzinpumpára gyanakodtam de megmértem és 0.7 az érték. A gyári az 0.76 szal az még jó. Mivel csatlakozási lehetőséget nem találok, így érdeklődök h a hibakódot hogy lehet olvasni? Előre is köszönöm a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve November9, 2013 Megoszt Elküldve November9, 2013 Üdv! Cimborám '85-ös 3 ajtós A Corsájába keresünk hátsó szélvédőt. Műszaki vizsla előtt áll a dög. Bontott is jó, csak jó legyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imbuszmester Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Sziasztok. Van egy 1.4 opel corsa A kocsim. 88as évjárat. Van egy olyan probléma hogy ha odalépek neki akkor kivillan a motordiagnosztikai lámpa a műszerfalon, és a kocsi lassul. Ha benyomom a kuplungot és kicsit nyomkodom a gázt akkor elalszik, de amig világit, a kocsi csak lassul, pl berakom 5.be akkor szinte nem is megy. Ha viszont azon kivül bármelyik sebesséhlgbe rakom és padlózom akkor padlónál lassul.a Benzinpumpára gyanakodtam de megmértem és 0.7 az érték. A gyári az 0.76 szal az még jó. Mivel csatlakozási lehetőséget nem találok, így érdeklődök h a hibakódot hogy lehet olvasni? Előre is köszönöm a válaszokat Hali. Ki kell villogtatni a hibakódot vagy olyan műhelybe kell elmenni ahol villogó kódot is tudnak olvasni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imbuszmester Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Üdv! Cimborám '85-ös 3 ajtós A Corsájába keresünk hátsó szélvédőt. Műszaki vizsla előtt áll a dög. Bontott is jó, csak jó legyen... Hali. Megnézem mert kell lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikee Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Hali hívj fel a 06 hetven három harminc kettő nyolcvanhat hatvan kilenc számon mert elképzelhető,hogy van. Esetleg meg van még az a kulissza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imbuszmester Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Esetleg meg van még az a kulissza? Hali. meg, de nyugodtan hívj fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo1801 Elküldve November24, 2013 Megoszt Elküldve November24, 2013 1993-as 3ajtós opel A corsa-hoz keresnék 2 db első fényszórókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sbkpetya Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 Sziasztok! Egy éve vásároltam egy C12NZ A Corsat. Az lenne a kérdésem, hogy valami szerelési útmutatótok nincs-é esetleg hozzá digitalizált formátumban. Annyira nem vágom mit merre találok és miért de érdekel. Amúgy életem legjobb verdája.........:D Ja és minden érdekl ami ezzel a típussal kapcsolatos:D Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikee Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 Hali. meg, de nyugodtan hívj fel. Szeva! Na kicseréltem és olyan lett mint régen, még megcsinálom az öblítést, aztán megpróbálok szerezni 1.3-as vezérműtengelyt. :) Köszi még egyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikee Elküldve December8, 2013 Megoszt Elküldve December8, 2013 Sziasztok! Egy éve vásároltam egy C12NZ A Corsat. Az lenne a kérdésem, hogy valami szerelési útmutatótok nincs-é esetleg hozzá digitalizált formátumban. Annyira nem vágom mit merre találok és miért de érdekel. Amúgy életem legjobb verdája......... :D Ja és minden érdekl ami ezzel a típussal kapcsolatos:D Üdv Én is nagyon kedvelem az én Vörös Sárkányom :) A legjobb vétel volt... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts