Gelko Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 :icon1: Hol található? Megtekinthető? XIX.ker Kispest a Kőbánya kispesti metrótól nem messze. Ha lefényképezem az jó ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 XIX.ker Kispest a Kőbánya kispesti metrótól nem messze. Ha lefényképezem az jó ? :) :icon1: Várom a fotót mindkét oldalról! :icon1: Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 sztem csak jövőhéten tudom fényképezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 A tiédnek eldőlt a sorsa akkor? :( Már megint miféle hülyeséget talált ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 sztem csak jövőhéten tudom fényképezni :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Segítség! Nyikorog valami a motortérben a műszaki óta. Nagyjából a rozsdás klozet ajtóhoz tudnám hasonlítani azzal a kölönbséggel, hogy mintha folyamatos körkörös mozgásból fakadna, vagy a körüli. Konkrétabban a szíj felől jön, de nem a szíj. A nyikorgás nem folyamatos, olykor megszűnik. Piros lámpánál és indulásnál gyakrabban hallani, utána a menetzajtól ritkán hallom. A kasztni rendbetételénél elég sokat flexeltek a környékén - felmerült bennem, hogy valami teliment fémporral. Nagyon mocskos volt a kocsi a szerelőnél. Ha erről lenne szó, mit kellene kitakarítanom, megolajoznom? Vagy más ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Forgó klozetajtó ? :D nem is rossz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Forgó klozetajtó ? :D nem is rossz :D Ráadásúl 1.4-es :D *** Holnap lesz A Corsás a Lurdynál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2012 Megoszt Elküldve Május30, 2012 Segítség! Nyikorog valami a motortérben a műszaki óta. Nagyjából a rozsdás klozet ajtóhoz tudnám hasonlítani azzal a kölönbséggel, hogy mintha folyamatos körkörös mozgásból fakadna, vagy a körüli. Konkrétabban a szíj felől jön, de nem a szíj. A nyikorgás nem folyamatos, olykor megszűnik. Piros lámpánál és indulásnál gyakrabban hallani, utána a menetzajtól ritkán hallom. A kasztni rendbetételénél elég sokat flexeltek a környékén - felmerült bennem, hogy valami teliment fémporral. Nagyon mocskos volt a kocsi a szerelőnél. Ha erről lenne szó, mit kellene kitakarítanom, megolajoznom? Vagy más ötlet? A generátor szíjja nem csúszik meg? A szíjtárcsát felcsiszolnám csiszolóvászonnal, vagy spanolnék egy kicsit a szíjon, esetleg szíjcsere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 ... Holnap lesz A Corsás a Lurdynál? Tulajdonképpen igen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 A generátor szíjja nem csúszik meg? A szíjtárcsát felcsiszolnám csiszolóvászonnal, vagy spanolnék egy kicsit a szíjon, esetleg szíjcsere. Sajnos nem tudom. Hozzáértő kellene nekem! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 Tulajdonképpen igen :) Tényleg volt 1 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Tényleg volt 1 :unsure: 2 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 2 :) Új vagyok még - főleg ekkora tömeghez! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Én is ott voltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 én meg csak hallgatom csütörtök éjszakánként mikor a sok hülye opeles tolja neki a a hungárián és nem tudok aludni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 Én is ott voltam. :) És találkozni is szoktatok ott? ;) :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 És találkozni is szoktatok ott? ;) :icon1: Persze, mindenkivel szoktunk találkozni, Leginkább bandázni megyünk ki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Persze, mindenkivel szoktunk találkozni, Leginkább bandázni megyünk ki. :) Akkor talán legközelebb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Akkor talán legközelebb. :) Ezen a héten nem leszünk ott, mert már szerdán este visszamegyünk vidékre. De utána következő héten tuti ott leszünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Ezen a héten nem leszünk ott, mert már szerdán este visszamegyünk vidékre. De utána következő héten tuti ott leszünk :) Remélem akkor nem bkv-val jöttök! :smartass: Megnézném már, hogy merre vezet a fejlődés útja! :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Remélem akkor nem bkv-val jöttök! :smartass: Megnézném már, hogy merre vezet a fejlődés útja! :icon10: Astrával fogunk menni, hacsak addigra nem lesz akkora szerencsém, hogy eladom :D A Corsa otthon van és egyelőre szétszedésre vár. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Astrával fogunk menni, hacsak addigra nem lesz akkora szerencsém, hogy eladom :D A Corsa otthon van és egyelőre szétszedésre vár. :) Tényleg Astra lenne a fejlődés útja? ;) pedig megnéznék már egy tuning A Corsát! Valaki! :) És miért is szeded szét? Továbbfejlesztés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Tényleg Astra lenne a fejlődés útja? ;) pedig megnéznék már egy tuning A Corsát! Valaki! :) És miért is szeded szét? Továbbfejlesztés? Nem feltétlenül az az út, de ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. Én jobban szeretem az A Corsákat, mint az F Astrát, de a használati értéke mindenképp nagyobb egy Astrának, főleg ha kombi. Szétszedni azért kell, mert kikanyarodtak elém és javítani kellene pár dolgot, de akkor már inkább fejlesztek is. Most értem el arra a szintre, hogy inkább a pályaautózás vonz és ennek fényében jópár dolgot át akarok alakítani. Nem tudom mikor fog legközelebb gurulni a kocsi, de a terv az, hogy kap előre egy bölcsőt, hátra egy független kerékfelfüggesztést és egy difit :devlish: , valamint egy komolyabb motort is, hogy elbírja a plusz súlyt :D :ninja: Igazából legalább 1, másfél év, de inkább több, mire újra gurulni fog. Mondjuk szerintem nem leszek teljesen Corsátlan addig, de ez még a jövő zenéje :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Független kerékfelfüggesztés hátra, meg egy difi? Hajaj, RWD lesz a Corsából? :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts