hakapeszimaki Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 20ezer forint sok érte? Nagyon kevés. Papír 40ropi meg a MÉH-ben kapsz érte egy huszast.Meg esetleg a motor+váltót elviszik 30ért. Szóval én 60-70 alatt nem adnám egyben,de tgabika jól mondja,ha nem érdeklődnek akkor drága. De elég nagy a kereslet a csak guruljon meg papírja legyen kategória iránt mostanában. Haver hírdetett bontásra 50ért 323mazdát,de sokan járni akartak volna vele. A 200eft-os fiesta az drága volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 eladnám 91-es 1.2-es corsámat jövő augusztusi vizsgával, de az autó használhatatlan, van esélyem szerintetek? Nemrég adtak el egy elöl törött, már bontásba lévő, hiányos A Corsát 50 pénzért. Talán 50 és 80 között elviszik. Attól is függ mennyire kell a pénz, megvárod-e a megfelelő vevőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Ezt ismeritek? Tuningolt A Corsa képek. Némely alkotónak azért letörném a kezét. Persze vannak jók is. Kár hogy belső terekről nincs kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Ezt ismeritek? Tuningolt A Corsa képek. Némely alkotónak azért letörném a kezét. Persze vannak jók is. Kár hogy belső terekről nincs kép. ezek a lángnyelvhez hasonló nonfiguratív matricák a kocsi oldalán meg a nagy szárny ráfaragva némelyik autó hátára... nekem valahogy a kevesebb több sokkal jobban tetszik, a "clean edition" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Április23, 2012 Megoszt Elküldve Április23, 2012 ezek a lángnyelvhez hasonló nonfiguratív matricák a kocsi oldalán meg a nagy szárny ráfaragva némelyik autó hátára... nekem valahogy a kevesebb több sokkal jobban tetszik, a "clean edition" :) No igen. Hamár szeretem a típust, akkor a jellemző formáival szeretem, tehát nem tüntetek el minden jellemző formát. Ígyhát én is jobb szeretem a finomabb megoldásokat. Ami még nekem belefért, és újszerű megoldás, az ez a hátsó lökős; De az üveg felett és a küszöb már sok. Kerekek szerintem rondák, szélesítést nem tudom. De spec ennek az orrán elfalazták az index helyét, és úgy néz ki mint aminek becuppantották az arcát. Némely hozzányúlás a többi autón is, borzasztó formaérzékről tanúskodik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 No igen. Hamár szeretem a típust, akkor a jellemző formáival szeretem, tehát nem tüntetek el minden jellemző formát. Ígyhát én is jobb szeretem a finomabb megoldásokat. Ami még nekem belefért, és újszerű megoldás, az ez a hátsó lökős; De az üveg felett és a küszöb már sok. Kerekek szerintem rondák, szélesítést nem tudom. De spec ennek az orrán elfalazták az index helyét, és úgy néz ki mint aminek becuppantották az arcát. Némely hozzányúlás a többi autón is, borzasztó formaérzékről tanúskodik. ez teljesen egyéni hogy kinek mi a szép...a kerekek a küszöb és szárny kuka, az A corsából is csak a gyári kinézet,max a gsi kiegészítők, meg egy szép nem túl nagy felni és max egy minimális ültetés hogy az autó gyári jellege megmaradjon...Corsa,én így szeretem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 ez teljesen egyéni hogy kinek mi a szép...a kerekek a küszöb és szárny kuka, az A corsából is csak a gyári kinézet,max a gsi kiegészítők, meg egy szép nem túl nagy felni és max egy minimális ültetés hogy az autó gyári jellege megmaradjon...Corsa,én így szeretem :) Szép reklámszlogen lett! Ez valami mellékállás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Jutalékot kap utána! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Jutalékot kap utána! :D Itt a fórumon ez olyan, mint mikor a hívő misére jár, hogy megerősítsék hitében. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 3 hét után, holnap már ismét van autóm! :D :rolleyes: Némileg kevesebb rozsdával. :doze: :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 Jutalékot kap utána! :D mindig csak a vérszívás,már csak az antiszociális copfos hiányzik hogy beszóljon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 mindig csak a vérszívás,már csak az antiszociális copfos hiányzik hogy beszóljon :D Választhatsz, milyen beszólást szeretnél. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 Választhatsz, milyen beszólást szeretnél. :P :D mostantól csak kedves hozzászólásokat fogadok el,semmit antiszoccososot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 Gépkocka kasztni összerakva, eleje alvázvédőzve, első fékpofa csere, hátsó fék tisztítás, kézifék javítás, + levizsgáztatás. Viszont most van néhány eltérő színfolt az autón. Tudtok ajánlani fényezőt Budapesten? Egy lemezét mennyiért fényezik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 Te most építesz mégegyet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 Te most építesz mégegyet ? Ha tőlem kérded, én megmentek egyet. Talán. Bár én szakmailag kevés vagyok ahhoz. Sajnos. Próbálok itt tanulni tőletek, de eddig nem sok sikerrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2012 Megoszt Elküldve Április26, 2012 :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Öööööööö. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Redra Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 Sziasztok Elkészült az üvegszállas géptető és csomagtartó ajtó ha valakit érdekel írjon.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3554274308011&set=a.1806600577260.96408.1607287878&type=1&theater Ugyan itt ajándék géptető és csomartartó ajtó fém ha valakit érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 ...és ennek a légbeömlőnek mi a szerepe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Május3, 2012 Megoszt Elküldve Május3, 2012 ...és ennek a légbeömlőnek mi a szerepe? Milyen cinikus vagy. :) Te is tudod csak nem mered mondani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Redra Elküldve Május4, 2012 Megoszt Elküldve Május4, 2012 Csak annyi, hogy a két pillangó szelep végén lévő szűrök levegőzz jussanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május4, 2012 Megoszt Elküldve Május4, 2012 Sztem jól néz ki...elöször azt hittem hogy téged szoktalak látni kőbányán de látom hogy nem utcai az autó :) Milyen a csomagtérajtód ? mennyire rohadt és milyen szinű ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Redra Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Nem rohadt de megnézem és fehér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Sziasztok Elkészült az üvegszállas géptető és csomagtartó ajtó ha valakit érdekel írjon.https://www.facebook...&type=1 Ugyan itt ajándék géptető és csomartartó ajtó fém ha valakit érdekel. Szia! Gelko után beállnék a sorba. Engem mindkettő érdekelne, szintúgy, ha nem rozsdás, vagy nem annyira mint az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts