Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa A - Általános -

tourist

Recommended Posts

20ezer forint sok érte?

Nagyon kevés.

Papír 40ropi meg a MÉH-ben kapsz érte egy huszast.Meg esetleg a motor+váltót elviszik 30ért.

Szóval én 60-70 alatt nem adnám egyben,de tgabika jól mondja,ha nem érdeklődnek akkor drága.

De elég nagy a kereslet a csak guruljon meg papírja legyen kategória iránt mostanában.

Haver hírdetett bontásra 50ért 323mazdát,de sokan járni akartak volna vele. A 200eft-os fiesta az drága volt.

Megosztás:

eladnám 91-es 1.2-es corsámat jövő augusztusi vizsgával, de az autó használhatatlan, van esélyem szerintetek?

Nemrég adtak el egy elöl törött, már bontásba lévő, hiányos A Corsát 50 pénzért.

Talán 50 és 80 között elviszik. Attól is függ mennyire kell a pénz, megvárod-e a megfelelő vevőt.

Megosztás:

ezek a lángnyelvhez hasonló nonfiguratív matricák a kocsi oldalán meg a nagy szárny ráfaragva némelyik autó hátára... nekem valahogy a kevesebb több sokkal jobban tetszik, a "clean edition" :)

No igen. Hamár szeretem a típust, akkor a jellemző formáival szeretem, tehát nem tüntetek el minden jellemző formát. Ígyhát én is jobb szeretem a finomabb megoldásokat.

Ami még nekem belefért, és újszerű megoldás, az ez a hátsó lökős;

corsa_a_v_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

De az üveg felett és a küszöb már sok. Kerekek szerintem rondák, szélesítést nem tudom. De spec ennek az orrán elfalazták az index helyét, és úgy néz ki mint aminek becuppantották az arcát.

Némely hozzányúlás a többi autón is, borzasztó formaérzékről tanúskodik.

Megosztás:

No igen. Hamár szeretem a típust, akkor a jellemző formáival szeretem, tehát nem tüntetek el minden jellemző formát. Ígyhát én is jobb szeretem a finomabb megoldásokat.

Ami még nekem belefért, és újszerű megoldás, az ez a hátsó lökős;

De az üveg felett és a küszöb már sok. Kerekek szerintem rondák, szélesítést nem tudom. De spec ennek az orrán elfalazták az index helyét, és úgy néz ki mint aminek becuppantották az arcát.

Némely hozzányúlás a többi autón is, borzasztó formaérzékről tanúskodik.

ez teljesen egyéni hogy kinek mi a szép...a kerekek a küszöb és szárny kuka, az A corsából is csak a gyári kinézet,max a gsi kiegészítők, meg egy szép nem túl nagy felni és max egy minimális ültetés hogy az autó gyári jellege megmaradjon...Corsa,én így szeretem :)

Megosztás:

ez teljesen egyéni hogy kinek mi a szép...a kerekek a küszöb és szárny kuka, az A corsából is csak a gyári kinézet,max a gsi kiegészítők, meg egy szép nem túl nagy felni és max egy minimális ültetés hogy az autó gyári jellege megmaradjon...Corsa,én így szeretem :)

Szép reklámszlogen lett! Ez valami mellékállás? :D

Megosztás:

Gépkocka kasztni összerakva, eleje alvázvédőzve, első fékpofa csere, hátsó fék tisztítás, kézifék javítás, + levizsgáztatás.

Viszont most van néhány eltérő színfolt az autón.

Tudtok ajánlani fényezőt Budapesten? Egy lemezét mennyiért fényezik?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.