Gelko Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Megvannak a sárhányóim, használható állapotban vannak :) Már csak egy jobbos ajtó kell majd... Amúgy tegnap megállt alattam a kiskocsi. Állok be az udvarra, indítok az autóbejárón de csak teker...visszagurítom egyenesbe, ott sem megy...betoltuk az udvarra majd 5 perc múlva pöcc röff,,,gondolom nem szívta fel a benyát, pedig új az AC..ma teli is tankoltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Megvannak a sárhányóim, használható állapotban vannak :) Már csak egy jobbos ajtó kell majd... Amúgy tegnap megállt alattam a kiskocsi. Állok be az udvarra, indítok az autóbejárón de csak teker...visszagurítom egyenesbe, ott sem megy...betoltuk az udvarra majd 5 perc múlva pöcc röff,,,gondolom nem szívta fel a benyát, pedig új az AC..ma teli is tankoltam :) Üdv a corsások között! :) Szilód, kötegelőd van már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Az eddig is volt :D Vákumrendszerről nincs valalmi robbantott ábra ? A fékszervóról leágazik egy vastag cső és onnan egy vékony csonk, amihez van csövem is csak nem tudom hova kell mennie. Alapjáratom ezért szar.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 "880 LiFePO4 (lithium iron phosphate) battery cells * Integrated monitoring and control system * 1MW battery power for short periods available * 23 kWh of stored energy * 3000 life-cycle * Charging time: 40 min Technical specifications: Power: 500 kW / 680 hp Torque: 900 Nm Weight: 1150 kg Stored Energy: 23 kWh Range: 180 km 0-100km / h: 3.5 sec. ¼ mile: 12 sec. Max. Speed: 280 km / h" Na ez ütvefúr! 880 LiFePo, szóval nem ólom aksi. 2300 mAh darabja, ilyen van a Dewalt szerszámokban is, sokan használják, Lehet brutálkodva tölteni, és nem túl igényes a gondozásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 880 LiFePo, szóval nem ólom aksi. 2300 mAh darabja, ilyen van a Dewalt szerszámokban is, sokan használják, Lehet brutálkodva tölteni, és nem túl igényes a gondozásra. Az összes ólomakksit rég ki kellett volna vonni a forgalomból szvsz. Már annyira középkor és környezetszennyező. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Az eddig is volt :D Vákumrendszerről nincs valalmi robbantott ábra ? A fékszervóról leágazik egy vastag cső és onnan egy vékony csonk, amihez van csövem is csak nem tudom hova kell mennie. Alapjáratom ezért szar.... Börni megoldotta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Börni megoldotta :) Szilóval kinyomta? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Szilóval kinyomta? :) Neeem, csavart tett bele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve Április11, 2012 Megoszt Elküldve Április11, 2012 Egy érdekes Opel... :D Lehet egy VW találkozón agyonvernék a srácot. http://www.pngclub.com/forum/showthread.php?132342-V-Dub-c20xe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Sziasztok! 88-as A Corsa műszerfalát hogyan tudnám kivenni?Honnan kezdjem el bontani? Pár égő kivan égve+ egy pók is beköltözött a kilométer óra alá..: ) Tanácsokat köszönöm előre is! Gergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 Jajj, illetve még egy apróság, B-s Ascona(bocsánat az OFF-ért) ülési beszerelhetőek a Corsába, mindenféle "faragás" nélkül? Van 2db. sport Recaro elég jó áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 A hétvégén jönnek megnézni a c20xe-t, lehet, hogy corsa nélkül maradok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Részvétem! Remélem jó kezekbe kerül! A sajátom csak orvosnál van már másfél hete, de ezt is nehezen bírom. A héten meglátogatom, hogy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 A hétvégén jönnek megnézni a c20xe-t, lehet, hogy corsa nélkül maradok. :unsure: pedig nagyon agyaltam rajta hogy én is megveszem,és sztem az ára is korrekt, reméljük tényleg szerető gazdihoz kerül Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 pedig nagyon agyaltam rajta hogy én is megveszem,és sztem az ára is korrekt, reméljük tényleg szerető gazdihoz kerül én is örülnék ha itt a fórumon követhetném a sorsát, viszont most hívott egy másik csóka, ő már ma megnézi csak a használtautón 3000-en látták egy hónap alatt, ebből kb 20-an hívtak fel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 én is örülnék ha itt a fórumon követhetném a sorsát, viszont most hívott egy másik csóka, ő már ma megnézi csak a használtautón 3000-en látták egy hónap alatt, ebből kb 20-an hívtak fel ebből legalább 150 én voltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 A hétvégén jönnek megnézni a c20xe-t, lehet, hogy corsa nélkül maradok. :unsure: Remélem tényleg jó gazdát találsz neki, mert kár lenne, ha azt az autót valaki elherdálná. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Remélem tényleg jó gazdát találsz neki, mert kár lenne, ha azt az autót valaki elherdálná. Te hogy állsz? kész van már az eleje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 A rohadt életbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Nem rossz, de szerintem ez a felni már nagy ide... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Nem rossz, de szerintem ez a felni már nagy ide... Hát igen... kicsit határeset, de az összehatás nekem nagyon bejön! Kicsit a fehérre emlékeztet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Hát igen... kicsit határeset, de az összehatás nekem nagyon bejön! Kicsit a fehérre emlékeztet :( Csak azért, mert fehér acorsa legyezős felnikkel? :D Sztem csak beképzeled. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Remélem tényleg jó gazdát találsz neki, mert kár lenne, ha azt az autót valaki elherdálná. Megnézték, kipróbálták, még a kézit is rádobták kanyarban... én ilyet soha nem csináltam vele... és elvinnék 350-ért szlalom autónak... Én meg nemet mondtam. A hétvégén jön egy srác aki telefonban ugyancsak 350-et mondott, de "lehet" hogy ad érte többet is. Szerintetek mennyit ér ez az autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 ebből legalább 150 én voltam :D A másik 150 meg én :D Vegyük meg közösbe forumgépnek! :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Megnézték, kipróbálták, még a kézit is rádobták kanyarban... én ilyet soha nem csináltam vele... és elvinnék 350-ért szlalom autónak... Én meg nemet mondtam. A hétvégén jön egy srác aki telefonban ugyancsak 350-et mondott, de "lehet" hogy ad érte többet is. Szerintetek mennyit ér ez az autó? Ahogy Volu is írta; korrekt ár! Ha engedsz is az árból, 15%-nál nem szokás többet engedni! Illetve max. hülyének néznek. Persze annyi az ára amit az aktuális piac megfizet érte. Ha nem sürgős eladni, én nem adnám olcsóbban. Persze a túl sok érdeklődő meg viszi az időt, pénzt. Gondolom M.o-on ritkaságnak számít. A telefonálónak megvan rá a pénze, csak alkudozik. Tud ő jobb ajánlattal is előállni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts