Pistiv Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Rohad az autóm mit csináljak:)? Használd még lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Rohad az autóm mit csináljak:)? Használd még lehet :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 ,... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Használd még lehet :) Ezzel nincs gond:-) Utána meg nézzem a katalógusaimat:)? Viccet félre téve, itt a tavasz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Ezzel nincs gond:-) Utána meg nézzem a katalógusaimat:)? Viccet félre téve, itt a tavasz. Bizony! Itt a jó idő az ilyeneket rendberakni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Sziaa! Köszönöm a tippet, és tanácsot! : )) Sikerült kicserélni, reggel elugrottam egy bontóba, még 1-2 hete láttam ott egy piros A Corsát(face lift-es),szerencsére még megvolt. 5ezer ért oda adták a tengelyt, ami jó állapotban van, nem lóg, nem kotyog, a gumikat nemrég cserélhették, még fényesek rajta a GM bilincsek. Itthon kicseréltem, most minden f@sza! : ) Reggel még megnéztem a másik tengelyt, ott mindent rendben találtam, a gumik is egyben vannak. Viszont a tönkre ment tengelyen már egy hónapja elvoltak szakadva a harangok..mindig csak halogattam hogy majd kicserélem...kicseréltem. hát most ki is kellet. Érdekes, a bontóban lévő Corsa meg karburátoros volt..pedig már A2 karosszériás volt, 90után csináltak még karbis Corsákat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Sziaa! Köszönöm a tippet, és tanácsot! : )) Sikerült kicserélni, reggel elugrottam egy bontóba, még 1-2 hete láttam ott egy piros A Corsát(face lift-es),szerencsére még megvolt. 5ezer ért oda adták a tengelyt, ami jó állapotban van, nem lóg, nem kotyog, a gumikat nemrég cserélhették, még fényesek rajta a GM bilincsek. Itthon kicseréltem, most minden f@sza! : ) Reggel még megnéztem a másik tengelyt, ott mindent rendben találtam, a gumik is egyben vannak. Viszont a tönkre ment tengelyen már egy hónapja elvoltak szakadva a harangok..mindig csak halogattam hogy majd kicserélem...kicseréltem. hát most ki is kellet. Érdekes, a bontóban lévő Corsa meg karburátoros volt..pedig már A2 karosszériás volt, 90után csináltak még karbis Corsákat? Ja ez Demónak ment: )))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Sziaa! Köszönöm a tippet, és tanácsot! : )) Érdekes, a bontóban lévő Corsa meg karburátoros volt..pedig már A2 karosszériás volt, 90után csináltak még karbis Corsákat? Igazán nincs mit :) Ha szakadt a gumiharang, egyből cserélni kell, különben ez lesz a vége :) Ha jól tudom, akkor kislámpásban már csak az 1.0 OHV volt karbis, de simán tévedhetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Igazán nincs mit :) Ha szakadt a gumiharang, egyből cserélni kell, különben ez lesz a vége :) Ha jól tudom, akkor kislámpásban már csak az 1.0 OHV volt karbis, de simán tévedhetek. Ahham, lehet az volt. A gyertyák a tűzfal felé néztek,és a blokk is picike volt : ))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Bizony! Itt a jó idő az ilyeneket rendberakni. :) Azon vagyok:)) Karosszéria téma, kérdés. Az első tornyaim mondjuk ki ementálik. Tudomásom szerint volt anno erre javító elem. Illetve mekkora kokányság lenne, ha az 5-ajtós donor autómból vágatnám ki és rakatnám át? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Azon vagyok:)) Karosszéria téma, kérdés. Az első tornyaim mondjuk ki ementálik. Tudomásom szerint volt anno erre javító elem. Illetve mekkora kokányság lenne, ha az 5-ajtós donor autómból vágatnám ki és rakatnám át? Szerintem "csak" jó lakatos kérdése. Biztos, hogy meg lehetne szépen és jól oldani az átrakást. Meg akkor már egy bölcsőt is lehetne alá faragni, hogy bírja a power-t! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Karosszéria téma, kérdés. Az első tornyaim mondjuk ki ementálik. Tudomásom szerint volt anno erre javító elem. Illetve mekkora kokányság lenne, ha az 5-ajtós donor autómból vágatnám ki és rakatnám át? Szegény.. :) Szerintem is jó lakatossal megoldható szépen és sztem ez a reális ötlet, mint ráheggeszteni akármit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Eladó sorba került a gépem. Sajna nem fér bele, hogy ezt is meg az astrámat is javítgassam. Hátha valakit érdekel:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Nagyon olcsón adod, anno a tombolaautó ennél többért ment el, pedig abban sem digit műszerfal, sem 5-ös váltó nem volt, és csak egy hónap volt hátra a műszakijából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Eladó sorba került a gépem. Sajna nem fér bele, hogy ezt is meg az astrámat is javítgassam. Hátha valakit érdekel:) Hemi! A toronymerevítőt külön nem adod el? :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Nagyon olcsón adod, anno a tombolaautó ennél többért ment el, pedig abban sem digit műszerfal, sem 5-ös váltó nem volt, és csak egy hónap volt hátra a műszakijából. Azt nem kellett lakatolni. Télen szépen átjött a probléma, szóval projekt a gép. Műszaki az van, de a motorteret javítani kell. A baj az, hogy az astrámra is gurulnak a forintok, a lakáshitelt nem is számolom. Így, együtt sok, eddig bírtam. Hemi! A toronymerevítőt külön nem adod el? :goofy: 1hónapig megprobálom így eladni. Aztán szétbontjuk, ígérem neked szólok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 1hónapig megprobálom így eladni. Aztán szétbontjuk, ígérem neked szólok :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Azt nem kellett lakatolni. De, sajnos kellett. Én még a tél előtt adtam el, november elején, de a két ajtó és a jobb hátsó sárvédő már akkor is csereérett volt, és akkor még nem tudom hogy a tél milyen hatással volt rá (jobb biztos nem lett). És sztem én is olcsón adtam, mert pár hét alatt elment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Hemi! A toronymerevítőt külön nem adod el? :goofy: Kiébe kell? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Pár aktuális fotó a gépről, fókuszálva az ócska részekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Kedves Corsások, Eladóvá válik a c20xe corsám május végéig, ha addig nem megy el - amire komoly esély van - akkor marad és fut idén is a pályanapokon. Konkrét ár nincs, ahogy papírja sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Kiébe kell? :) Ne idegelj, hogy az sem jó! :D Bár van az a furó,flex és CO amivel azzá teszem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 Ne idegelj, hogy az sem jó! :D Bár van az a furó,flex és CO amivel azzá teszem! :) B Corsában messze nincs annyi hely hátrafelé, hogy ez belemenjen, még ha ki is szélesíted a merevítőt. Annyi erővel építhetsz magadnak egy sajátot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa_a/opel_corsa_a_1.6_gsi_c20xe-5609545 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 B Corsában messze nincs annyi hely hátrafelé, hogy ez belemenjen, még ha ki is szélesíted a merevítőt. Annyi erővel építhetsz magadnak egy sajátot. :) Kezdem utálni az A corsát! :D Mindegy, bepróbáljuk, ha más nem megfaragom, hogy jó legyen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts