bazs Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 fel lehet rakni a nagylököst előre is, csak homlokfalat kell cserélni a hátsó lökös viszont rövid, bár egy ügyeskezű műanyagos lehet, hogy meg tudja hosszabítani, ennek utána kéne nézni mit kérsz a két lökösért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 nagyon bííírom a festett oldaldíszcsíkotMostani autókra is festhetnének a gyárban ilyesmit Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Grat Bazs a kocsihoz! szép darab! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 Hát szépnek azért nem nevezhető...:-) :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október10, 2005 Megoszt Elküldve Október10, 2005 :( mindenben van vmi szép... szerintem ebben is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 :( mindenben van vmi szép... szerintem ebben is :D Főleg az egyedisége teszi azzá.Szerintem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 a hátsó lökös egy 5ezres. a kislámpásnak az első lököésnek más a tetejének az íve,ezért nempasszol elől az illesztés sehogyse.de ha jó az a fajta nagylökös,akkor a kettőt viheted 10ezerbe.(de csak mer útba van már)nemtom mostanába mipénz ez bontóba,de szerintem jóval több.olcsóbb helyeken 15-re saccolom párban,ha tévedek szólj,és alkudozunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 a hátsó lökös egy 5ezres. a kislámpásnak az első lököésnek más a tetejének az íve,ezért nempasszol elől az illesztés sehogyse.de ha jó az a fajta nagylökös,akkor a kettőt viheted 10ezerbe.(de csak mer útba van már)nemtom mostanába mipénz ez bontóba,de szerintem jóval több.olcsóbb helyeken 15-re saccolom párban,ha tévedek szólj,és alkudozunk. Én 6e.-ért vettem anno darabját, és GSI lökös mind2.Elöl és hátul egyaránt. Nincs rá kereslet, ezért a bontósnál is csak a helyet foglalja. 10e.ért mindenesetre jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 Ma úgy poénból egy lmpás gyorsulásnál a Corsával leléptem egy Ford Galaxyt.A fickó egy kicsit sem volt ideges, mikor be kellett sorolnia mögém!Pedig nem pörgettem halálra kis masinát, csak időben elváltottam. :twisted: Luuuuuuuzzzzeeeeerrr! :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 akkor tutira jóáron vetted azokat a lökösöket! mindegy,akkor legyen 8ezer,hogy mindenképp olcsó legyek,nemszeretek egyszeri üzletet kötni,meg nekemis foglalja a helyet :( warwolf alkudott neked 2ezret,mégha nemérdekelnek a lökösök,akkor is :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 dobtam PÜ-t WW, köszi az alkut :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 warwolf,nekem gyorsulást neis emlegess,mert az a hobbim,és szegény kisautóm lassan úgy legyengül,hoyg elsírom amgam.lehet csak korral jár,mert olajatse eszi,meg semmi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 csak amennyire az összes opel:D ezt még hozzákellett tennem,hoyg ne nevezzetek hazugnak,mert persze,hogy kicsit csipegeti Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 csak amennyire az összes opel:D ezt még hozzákellett tennem,hoyg ne nevezzetek hazugnak,mert persze,hogy kicsit csipegeti Vagy inkább csak szórogatja?Hm? :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 dobtam PÜ-t WW, köszi az alkut :( Szívesen! :D Bár nem ez volt a célom!!!! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 tessék csorgatni! ]http://www.kadett-forum.de/userpage_show.p...73&sid= Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 ez nekem tetszik ez a corsa 4 ajtós..... volt egy romának 30000 ért..... de nem vettem meg... de még lehet megvan neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 tessék csorgatni! ]http://www.kadett-forum.de/userpage_show.p...73&sid= Mivel lehet a klaviatúrából kitörölni a nyálat?Hm? :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 van itt Kőrösön is egy 4a A Corsa, egy középkorú hölgy furikázik vele olyan "eredeti" állapotban van Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 van itt Kőrösön is egy 4a A Corsa, egy középkorú hölgy furikázik vele olyan "eredeti" állapotban van Itt Kecsón is sok A Corsa van, de széles-e határban nincs olyan állapotú, mint az enyém! :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 a 2 ajtós ritkább, mint a 4 ajtós ezért örülök, hogy egy nagyon jó állapotú (nagyon újszerű) 2 ajtósat találtam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 tényleg lehet, hogy mégritkább, nekem a lépcsőshátú sedan is kuriózum volt, a kis 2a-ból láttam nagyon sokat. arról van infód, hogy merről származik? Németo. vagy Mediterrán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 tényleg lehet, hogy mégritkább, nekem a lépcsőshátú sedan is kuriózum volt, a kis 2a-ból láttam nagyon sokat. ezt nem teljesen értem :( amúgy az alvázszámból annyit bírtam kinyomozni, hogy tényleg 89es és Spanyolországban készült Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 a tied a 2. lépcsőshátú A Corsa amit láttam életemben valaha bizony Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október11, 2005 Megoszt Elküldve Október11, 2005 az enyémet még nem is láttad :( de ez mit jelent? "a kis 2a-ból láttam nagyon sokat." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts