jégrém Elküldve December25, 2004 Megoszt Elküldve December25, 2004 Találtam kapcsirajzot a '90 körüli évjáratokhoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geri Elküldve December26, 2004 Megoszt Elküldve December26, 2004 Hello! Én most szeretnék A Corsa-t venni és érdeklődnék, hogy 1.4-sel, vagy 1.6 GSi-vel várhatóan milyen fogyasztással lehet városban, autópályán közlekedni?Milyen előnyei és hátrányai lehetnek egy 1.6 GSI-nek, megéri-e venni, milyen különbségek vannak a kettő között illetve előfordulnak-e típushibák stb.? Egy nagyon szép, valóban jó állapotú (motor, kaszni)Corsa-t keresek max.500000-ig, 1990-es évjárattól.Ha tud segíteni valaki akkor kérem tegye meg. Köszi:Gábor furfi@freemail.hu 0670-5625223 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December26, 2004 Megoszt Elküldve December26, 2004 Találtam kapcsirajzot a '90 körüli évjáratokhoz link? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Hello! Én most szeretnék A Corsa-t venni és érdeklődnék, hogy 1.4-sel, vagy 1.6 GSi-vel várhatóan milyen fogyasztással lehet városban, autópályán közlekedni?Milyen előnyei és hátrányai lehetnek egy 1.6 GSI-nek, megéri-e venni, milyen különbségek vannak a kettő között illetve előfordulnak-e típushibák stb.? Egy nagyon szép, valóban jó állapotú (motor, kaszni)Corsa-t keresek max.500000-ig, 1990-es évjárattól.Ha tud segíteni valaki akkor kérem tegye meg. Köszi:Gábor furfi@freemail.hu 0670-5625223 1.4i t kő venni. a géjesííík mind kicsit szét vannakl esve, és a pici kasznit az 1.4 rettenetesen jól viszi. fogyasztása, lábtól függ, 6-8 L között lehet számolni. nekem az 1.3i ami szintén 60 LE, simán verem az 1.4 es asztrákat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paradoxx Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Sziasztok! A nyárig tervezem egy "ákorza" vásárlását :) A rendelkezésre álló max. keret 500e HUF, ami remélem összejön addigra... Ebből ahogy néztem, még nem lehet 100%-os külsejű Corsát vásárolni. Szerintetek van értelme megvenni egy olcsóbb, kissé megviseltebb külsejű, de motorikusan tökéletes Corsát, kilakatoltatni, fényezni, sötöbö? A lakatosmunka és a fényezés szerintetek mennyibe kerülhet? Segítségeteket előre is köszönöm! :D Üdv: Paradoxx Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 sziasztok,msot ismerkedek a fórummal,de énis A corsa-s vagyok!:) ha valakit érdekel az autóm,itt megnézheti több képét is: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=2451 és ha kell bárkinek alkatrész,akkor megoldahtó,komplett 91-es A corsat jövő héten bontjuk meg....pont 1.2-es,úh akár alapjárati motor is kell hogy akadjon benne:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 én nemvennék lepukkantat....inkább vegyél egyet papától garázsból....karoszériájuk olyannyira gagyi (szerintem),hogy a lepukkantabbat már visszase hozod a normális szintre.....ha igen,akkor meg neméri már meg... ez persze csak az én véleményem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 1.4i t kő venni. a géjesííík mind kicsit szét vannakl esve, és a pici kasznit az 1.4 rettenetesen jól viszi. fogyasztása, lábtól függ, 6-8 L között lehet számolni. nekem az 1.3i ami szintén 60 LE, simán verem az 1.4 es asztrákat :) aláírom :D mivel astrak is 60lovasak,és párszáz kilóval hossazbbak,ezért ez logikus:)) az én corsam pont az említett 1,4i 60Le télen városba 8-at megtud enni,de volt rá példa,hogy vegyesbe 5liter jött ki mongoose kipuffrendszerrel,és 185-ös puha tapadós yokohama gumikkal.....ah valaki nemhiszi,nemcsodálom,mert énse akartam,de induláskor is telitankoltam,meg érkezéskor is:)) (vegyesre értve 500km-ből kb 100km volt Bp-en) nyáron városba kislábbal 7literrel is elmegy. emellé 10sec/100km/h szerintem egész szép teljesítmény! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 sziasztok,msot ismerkedek a fórummal,de énis A corsa-s vagyok!:D ha valakit érdekel az autóm,itt megnézheti több képét is: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=2451 Ő melyik része az autónak? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 A riasztó. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Ő melyik része az autónak? :) ehhhh :lol: őt csak hívjuk úgy, Morgósecurity :D kutyus neve Morgó,ővigyáz az autómra,meg a hifimre icaka az udvarban :lol: hálámat kiis fejezem felé,sose ülhet be:))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 SZeva! Gyere jővő hétvégi talira:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 SZeva! Gyere jővő hétvégi talira:) Ez kinek szóóól???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Ez kinek szóóól???? :roll: Szerintem határozottan neked :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balamber Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Sziasztok! 1990-es C14NZ Corsámhoz szükségem lenne vmi részletesebb kezelési-javítási kézikönyvre (Pl. H.R. Etzold könyve az Így csináld sorozatból, esetleg Haynes manual) nyomtatott v. elektronikus formában magyar vagy angol nyelven. Tudna valaki segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Szerintem határozottan neked és az én autóm leírása mér kell a magazin oldalra?akkora különlegesség?:)))) szivesen adok róla leírást,meg minden,csak nemhiszem,hogy sok embert érdekelne......hétvége meg sajnos kizárt....mind anyagi okokból,meghát a hó is esik már szépen,és egy darabig ez ígyis lesz állítólag... tavasszal meg karoszériáshoz megy a tütü,uh ha minden jólmegy majd egy késő tavaszi vagy nyári találkozón már szépen mutathatom meg a kis gépállatot:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 A Magazinon 2 fajta autó bemutató van. "Én autóm" rovat, ez a klubtagok gépeit mutatja be. Ide csak klubtagok kerülnek fel, de mindegy mennyire egyszrű autóval is. Nem unalmas, mert így mi tagok bemutatjuk egymásnak a drága gépet:))) A másik a "Tuning" - Magyar valóság. Ott bárki bemutathatja a gépét, ha egyedi és én a webmaster úgy itélem meg oda való:))) Szóval az aláírásom nem biztos, hogy neked szól:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 A Magazinon 2 fajta autó bemutató van. "Én autóm" rovat, ez a klubtagok gépeit mutatja be. Ide csak klubtagok kerülnek fel, de mindegy mennyire egyszrű autóval is. Nem unalmas, mert így mi tagok bemutatjuk egymásnak a drága gépet:))) A másik a "Tuning" - Magyar valóság. Ott bárki bemutathatja a gépét, ha egyedi és én a webmaster úgy itélem meg oda való:))) Szóval az aláírásom nem biztos, hogy neked szól:))) őőőő,asszem ez biztos,hogy nem nekme szól:))) tuning nincs,klubtagság nincs:) nemtuttam,hoyg ez aláírás,aszittem nekemszól azis....:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 SZeva! Gyere jővő hétvégi talira:) De ezt PYTHON-nak írtad nemde ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 @mélykék: Igen PYTHON-nak szólt @PYTHON Oké, mivel félre érthető átírom:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Érdelkődnék milyen váltóval szerelték a Corsa A GSI-t . Úgy nézki az Ascona váltoja nem lesz jó a féltengelyek miatt..... F16? F13? F18? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Érdelkődnék milyen váltóval szerelték a Corsa A GSI-t . Úgy nézki az Ascona váltoja nem lesz jó a féltengelyek miatt..... F16? F13? F18? szerintem váltó jó lesz, csak a 2 féltengelyt kell kicserélni........ holnayp megprobálok utánanézni....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Elvileg azt mondta a skac aki már csinált ilyet, hogy sajna nem volt jó az :)( Lehet, hogy Ő az 1.4-es Corsa A féltengelyét probálta? Lehet, hogy a Corsa A GSI féltengely mérete csak hoszban tér el az Ascona 1.8E-től? Na hát itt tartok mandro, pondro:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Lehet, hogy Ő az 1.4-es Corsa A féltengelyét probálta? erre gondoltam én is, hogy a kis féltengelyt próbáélta összehozni a nagy váltóval. ez igy tény hogy nem megy. Lehet, hogy a Corsa A GSI féltengely mérete csak hoszban tér el az Ascona 1.8E-től? igy gondolom. csak hosszban. ugyanis a féltengely csukló is csak 2 fajta van a kicsi, és a nagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Akko nézzünk utána jól, mert már nagyon izgalmasnak hangzik:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts