GyG_C16Si Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Srácok a Corsa GSi-s nyakbafityegő projekt teljesen megállt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 Nem teljesen :) senki másnak nem kell, csak akik eddig jelezték? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 Nem teljesen :) senki másnak nem kell, csak akik eddig jelezték? Egyszercsak lesz végre egy Corsa A GSI-m (is) :smartass: - és akkor jó drágán megveszem tőletek! :D :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Redra Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Sziasztok Ha kell valakinek 1 első, 1hátsó lökös, diszrács, ingyen jelezze,nagy lámpás régebbi fajta nem gsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Sziasztok Ha kell valakinek 1 első, 1hátsó lökös, diszrács, ingyen jelezze,nagy lámpás régebbi fajta nem gsi. Losi barátom nevében felteszem a kezét! :) Neki elférne a csere az öreg Mk.1-en. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Redra Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Losi barátom nevében felteszem a kezét! :) Neki elférne a csere az öreg Mk.1-en. :) Ezek a XXII. kerületben vannak hívj és megbeszéljük 06309717820 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Ehh... kár hogy már nincs meg a Corsám, ez menne pólóra. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 Én anno ilyet rajzoltam: Gazdája ráismer? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pogi Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 Üdv Cartársak! Rohadt nagy bajban vagyok és kéne némi help. Most a nagy fagyok miatt nem indult az autóm és egy kellemesebb napon - mikor már új akksit is vettem bele - sem indult el. Behúzattuk és csak 3 hengerem ment. Megnéztük a gyertyákat, a kábeleket, a megszakítót. Gyertyák és kábelek jók, szikra van. Ha nem csal az emlékezetem akkor a 2-es hengeremnél hiányzik valami, ami nem üzemanyag. Tudom hogy ez kapja a legszegényebb keveréket, de nem kéne kispolákként viselkednie. Most vagy valahol befagyott, vagy eldugult, esetleg nagyobb a probléma? Apósom már a hengerfejcserével riogatott :unsure: Szóval nagyon szépen kérlek benneteket, segítsetek! (Már 2 hete busszal kell járnom és autó nélkül az ősöket sem tudom meglátogatni :unsure: ) Előre is köszönöm! Tisztelettel: TunerB0Y U.I.: 89' októberi, 993cc, karbis A Corsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 Hát ha gyújtás oldalon rendben van akkor érdemes lenne kompressziót mérni benne, aztán kiderül, hogy ott lehet-e a baj. A fagyás, főleg, ha a fagyálló is gyenge volt a rendszerben komoly károkat tud okozni. Húzatásnál átugorhat a vezérműszíj is, ami szintén bajok forrása lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Én anno ilyet rajzoltam: Gazdája ráismer? :D Fotó vektorozva? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Én anno ilyet rajzoltam: Gazdája ráismer? :D Igen, ráismer. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Igen, ráismer. :D Éés? Ki az!? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 (edited) Ismét kikapcsolódtam. :icon1: Módosítva Augusztus29, 2014 : Fam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 Beszép kis Corsa!!! Kár, hogy az a monstrum kitakarja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 Sziasztok! Kérdésem a következő, fel lehet e szerelni egy c13n-es motorra egy c14nz hengerfejet, szelepekkel,vezérművel? Jó áron hozzá tudnék jutni egy 50-ezret futott ilyen blokkhoz. Köszönöm előre is! Gergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Beszép kis Corsa!!! Kár, hogy az a monstrum kitakarja... Azért az a monstrum is elég jól néz ki és ha választani lehetne, inkább azt kérném :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Na ma érdekes jelenség esett meg velem. A jobb oldalon lett egy 30 fokos kerékdőlésem minden előzmény nélkül.... Elgörbült a gátlóm, valószínű nem bírta a kemény futóművet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Na ma érdekes jelenség esett meg velem. A jobb oldalon lett egy 30 fokos kerékdőlésem minden előzmény nélkül.... Elgörbült a gátlóm, valószínű nem bírta a kemény futóművet... Ott valami más gond lesz. Ha egy gátló csak úgy elgörbül, akkor több mint valószínű, hogy silány minőségű alkatrészről van szó. Milyen gátló? Milyen rugó? Lett valami alakítva a gátlón? Mitől kemény? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Gyári GM-es gátló volt, Katona alakította át keményre, meg ugye zöld szilentek is bent vannak. Kissé értetlenül állok a dolog előtt, mert nem ütöttem oda sehová, felraktam a 15-ös nyári kereket és utána történt a dolog, nagyon pattogott is, amolyan toronycsapágy hangot adott ki, elfáradt ennyi. Suzuki Swiftwkre volt visszahívás a gátlók miatt, na ez is úgy roggyant meg. Átnéztem mindent, de nem találom az okát, minden rendben van, kivéve a gátlót, cserélem azt ennyi, úgyis megvan a másik szett alá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Felkiáltójel Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Sziasztok! Ma haza fele jövet a szegedi kettős körforgalom(m5-ős lehajtó) után elkezdett ütni,\rángatni a kocsi eleje, 60-as tempónál már elég durván, gyorsabban nem is mentem. Kanyarokban szintén, húzott és rángatott a kormány elég erősen. Megálltam az első benzinkútnál, először a kormány összekötő gömbcsuklóra gyanakodtam, de azok rendben voltak. Elindultam tovább, „tünetek” továbbra is jelentkeztek, de haza(Algyő) akartam jönni mindenképp. 50-es tempónál annyira nem volt vészes. Az algyői kettős körforgalom után megszűnt a jelenség, nem rángatott, rázott semmit. Algyőre érve viszont az első fekvő rendőr után megint elkezdte csinálni, de most már hangot is adott, elkezdett csörömpölni a baloldali keréknél, megálltam a kocsival, akkor is. Most a jelenség: jár a motor alapjárton, a baloldali féltengely forog, említett hanghatással, a jobb oldali áll, ha sebességbe teszem, és indulnék, meg sem mozdul a kocsi. Kérdésem hogy a váltóban ment tőnkre valami? Azért gyanakszom erre, mert elvileg a jobb oldali féltengelynek forognia kellene, attól függetlenül, hogy a baloldalinál gebasz van?! Vontatás közben ugyan ez a jelenség a hanggal egyűt. Még valamit nem értek, van ezen összefüggés a kormány rángatása és a meghibásodott féltengely között? Válaszotokat, tanácsaitokat előre is köszönöm! Opel Corsa A 88-as, 1.3i c13n Gergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Sziasztok! Ma haza fele jövet a szegedi kettős körforgalom(m5-ős lehajtó) után elkezdett ütni,\rángatni a kocsi eleje, 60-as tempónál már elég durván, gyorsabban nem is mentem. Kanyarokban szintén, húzott és rángatott a kormány elég erősen. Megálltam az első benzinkútnál, először a kormány összekötő gömbcsuklóra gyanakodtam, de azok rendben voltak. Elindultam tovább, „tünetek” továbbra is jelentkeztek, de haza(Algyő) akartam jönni mindenképp. 50-es tempónál annyira nem volt vészes. Az algyői kettős körforgalom után megszűnt a jelenség, nem rángatott, rázott semmit. Algyőre érve viszont az első fekvő rendőr után megint elkezdte csinálni, de most már hangot is adott, elkezdett csörömpölni a baloldali keréknél, megálltam a kocsival, akkor is. Most a jelenség: jár a motor alapjárton, a baloldali féltengely forog, említett hanghatással, a jobb oldali áll, ha sebességbe teszem, és indulnék, meg sem mozdul a kocsi. Kérdésem hogy a váltóban ment tőnkre valami? Azért gyanakszom erre, mert elvileg a jobb oldali féltengelynek forognia kellene, attól függetlenül, hogy a baloldalinál gebasz van?! Vontatás közben ugyan ez a jelenség a hanggal egyűt. Még valamit nem értek, van ezen összefüggés a kormány rángatása és a meghibásodott féltengely között? Válaszotokat, tanácsaitokat előre is köszönöm! Opel Corsa A 88-as, 1.3i c13n Gergő Szétesett a bal külső csuklód. Cseréld ki és minden újra jó lesz. :) Ezért volt a rángatás és a hang is. Jobban jársz, ha egyből leellenőrzöd az összes csuklót, hogy egyben vannak-e a gumiharangok és hogy mekkora a csuklók lógása, nehogy a közeljövőben ismét hasonló élményekben részesülj. :) Ha nem akarsz csuklócserével kínlódni, akkor vehetsz bontóban komplett féltengelyt is, az összes A Corsáé jó, csak az állapotát ellenőrizd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Rohad az autóm mit csináljak:)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts