Stefan Elküldve Január31, 2012 Megoszt Elküldve Január31, 2012 Tegnap voltam C20XE A Corsa GSI nézőben :) Akkor csak lesz egy városi mászkálós is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január31, 2012 Megoszt Elküldve Január31, 2012 Akkor csak lesz egy városi mászkálós is? :D Még nem tudom mi legyen. De az Astra mellé tuti nem kell még egy autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve Január31, 2012 Megoszt Elküldve Január31, 2012 Nemsoká az enyém is XE-sedik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 Még nem tudom mi legyen. De az Astra mellé tuti nem kell még egy autó. S, a turbó?Vagy elbontod?Vagy mivan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 S, a turbó?Vagy elbontod?Vagy mivan? :D Össze lesz rakva, jövő héten utazik majd 170km-t, ki lesz lakatolva, aztán lassan jön a tavasz, lehet majd használni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Redra Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 Sziasztok. Eddig csak olvastam most már regisztráltam is. Lenne kérdésem müanyag, üvegszáll szélesítéseket keresek hátha tud valaki segíteni . Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Redra Elküldve Február2, 2012 Megoszt Elküldve Február2, 2012 Kép:https://picasaweb.google.com/103100766786354254040/Frt20120107#5694971047565342386 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február3, 2012 Megoszt Elküldve Február3, 2012 Sziasztok. .... müanyag, üvegszáll szélesítéseket keresek hátha tud valaki segíteni . Üdv Hali. Itthon nem tudok senkit, aki ilyesmikkel foglalkozna, de a Németeknél tuti lehet kapni, illetve a szlovéneknél is elképzelhető, hogy csinálnak szépesítéseket A Corsára. Ez a tiéd a képen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Redra Elküldve Február3, 2012 Megoszt Elküldve Február3, 2012 Hali. Itthon nem tudok senkit, aki ilyesmikkel foglalkozna, de a Németeknél tuti lehet kapni, illetve a szlovéneknél is elképzelhető, hogy csinálnak szépesítéseket A Corsára. Ez a tiéd a képen? Szia. Igen 1.6 16V 140-150LE Kb 700 kg Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Február3, 2012 Megoszt Elküldve Február3, 2012 Sziasztok. Eddig csak olvastam most már regisztráltam is. Lenne kérdésem müanyag, üvegszáll szélesítéseket keresek hátha tud valaki segíteni . Üdv Szia! Haverom ezzel foglalkozik, és nagyon komolyan csinálja. Rengeteg melója van, de megkérdezem. Én már felvetettem neki ezt a dolgot, mert én is elgondolkodtam rajt. Pontosan mond el mire gondolsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Redra Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Szia! Haverom ezzel foglalkozik, és nagyon komolyan csinálja. Rengeteg melója van, de megkérdezem. Én már felvetettem neki ezt a dolgot, mert én is elgondolkodtam rajt. Pontosan mond el mire gondolsz. Szia Kösz szépen, hogy intézkedtél. Főkét hátsó sárvédő szélesítés mert a 13-as kerék nagyon kilóg. + súly csökkentés miatt csomagtér ajtó, gép tető,első sárvédő. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Üdv! A "csomagtér ajtó, gép tető,első sárvédő." engem is érdekelne, hogy mennyiért gyártja le! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Tehát csomiajtó+géptető+első-hátsó sárvédők. Kérdés, hogy milyen szélesítésre gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 vagy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Redra Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Üdv! A "csomagtér ajtó, gép tető,első sárvédő." engem is érdekelne, hogy mennyiért gyártja le! Sziasztok. Össze kell fogni és csináltatni magunknak sokkal olcsóbb lenne. Jók a képek. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Vélemény erről a corsáról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Redra Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Vélemény erről a corsáról? Szép darab. 2.0L 16/v jól mehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Vélemény erről a corsáról? Ha nem vagdosta volna szét a GSI lököst és meghagyta volna a gyári GSI optikát, mindenféle műanyag kiegészítők nélkül, sokkal szebb lenne. Amúgy a technika nagyon rendben van, a fényezése és a kerekek is szépek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Ha nem vagdosta volna szét a GSI lököst és meghagyta volna a gyári GSI optikát, mindenféle műanyag kiegészítők nélkül, sokkal szebb lenne. Amúgy a technika nagyon rendben van, a fényezése és a kerekek is szépek. A hátsó lökhárító nekem sem tetszik, de felmerül bennem a kérdés, hogy csak optikai tuning, vagy légtechnika? Utóbbi akár hasznos is lehet, ha egy leszorító szárny formára van kialakítva, csak ahhoz kicsit keskenynek érzem. Vagy így is van haszna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Ez így csak optika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Ez így csak optika. Ez így csak plusz súly :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Sziasztok. Az a kérdésem lenne, hogy probálom kicserélni az alapjárat szabalyzó motrot és az ujan is ugyanaz a tunet. Ahogy hallottam nem annyibol all h 2 csavar+ dugasz...! Valaki esetleg leirna a sorrendet megkerem szépen! Egy motorkódot tudsz mondani? Igaz ez Angol oldal, de a képek jók: http://topbuzz.co.uk...o/iscv/iscv.htm Valószínűleg C12NZ vagy C14NZ-d van, ezeknél így néz ki az alapjárati szabályzó motor: A légszűrőház alatt van a folytószelepház, ott találod. Semmi extra sorrend vagy ilyesmi: csati lehúz, aztán 2 torx csavar tartja. A kis gumitömítésre kell vigyázni, illetve "túltisztítani" sem szabad a szabályozót, nagyjából kell lepucolni, ha nagyon koszos már. Nagyon ritkán javul meg ettől (vagy csak rövid időre). Az egyenetlen alapjárat okát inkább valami kirepedezett vákuumcső vagy döglődő benzinpumpa, koszos benzinszűrő vagy aktuálissá vált légszűrő, gyertyacsere, gyertyakábel öregedés, osztófedél koszolódásnál érdemes inkább keresni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Sziasztok Ha nem megy fel a vízhőfok, az mitől lehet? Termosztátra gondoltam, de a hűtő hideg, a hőmérőm érzékelője lehet? Ezt hol kell keresnem, és mit kell mérni rajta? C12NZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Ez így csak plusz súly :) És gondolkodtatok már ilyen alsó szárnyban? Van értelme? Ugyanazon az oldalon láttam; Audik hátulján a kerék mögé építettek valami ilyesféle légtechnikát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Aerodinamikának akkor van értelme ha hegyi versenyen akar valaki indulni vagy a forma1-ben. Egyébként csak plussz súly semmi több, sőt ezek az utólagos szarok még a fogyasztás is rossz irányba mozdítják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts