Stefan Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Nincs valakinek szüksége 9000-es fordulatszámmérőre? :lol: :rolleyes: Nem lenne rossz, hogyha 300-ig lenne a sebesség skálázva... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Nem lenne rossz, hogyha 300-ig lenne a sebesség skálázva... :rolleyes: Hát ja, sokkal fontosabb mint, hogy 9ezerig pörög.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Nem feltétlenül, akik ilyen pörgős motorokat építenek, azok ritkán mennek 200 fölött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Nem feltétlenül, akik ilyen pörgős motorokat építenek, azok ritkán mennek 200 fölött. Okés van benne valami. :rolleyes: Nincs véletlen műhelyed már pesten? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Okés van benne valami. :rolleyes: Nincs véletlen műhelyed már pesten? :huh: Műhelye már van, csak még nem az Ő neve van kiírva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Húú ezt az órát bevállalnám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Műhelye már van, csak még nem az Ő neve van kiírva. :rolleyes: még nem az ő neve van kiírva de egy tábla már ott lóg: dörti és társai kíméljenek :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 még nem az ő neve van kiírva de egy tábla már ott lóg: dörti és társai kíméljenek :lol: :lol: Nem lóg ilyen tábla :rolleyes: Ha így lenne nem gyártott volna nekem 1 rakat alkatrészt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Nem lóg ilyen tábla :rolleyes: Ha így lenne nem gyártott volna nekem 1 rakat alkatrészt. :huh: az üzlet és a haverkodás két különböző dolog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 az üzlet és a haverkodás két különböző dolog :rolleyes: Nem feltétlen mert én olyannal nem üzletelek aki nem megbízható utálom a stílusát és inkkorekt. Ráadásul ha üzlet lett volna akkor 1 perc alatt letudtuk volna. Nem dumálgattunk volna még utánna 20 percet de lehet többet. Ráadásul nem illik rontani más ember összképét ugyanis veled nem találkoztam. Azért mert leakartam alkudni az ültetőrugóid és te közölted, hogy inkább megtartod azóta is ott rohad gondolom, ettől még nem feltétlen vagyok gáz. Semmit nem tudsz rólam. Akikkel Innen fórumról találkoztam mindenkivel eldumáltam haveri hangulatban, ez kb 20-30 ember. Ti akartok csak egy nem valós képet beállítani rólam. Szóval a fenti állításod FAIL. Itt a téma le van zárva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Itt a téma le van zárva. Nemááá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Nemááá. DEmááá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest hemi_teszt Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Bocsi az Off-ért tesztelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest hemi_teszt Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 http://img386.imageshack.us/img386/5272/stockgsi1or5.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest hemi_teszt Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa_a/opel_corsa_a_vanille_-_39_000_km-5445201 cimborám corsája és tényleg 39.000 van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 (edited) http://img386.images...tockgsi1or5.jpg Kéne...... :D Az IMG-t nem lehet valahogy kilőni? Módosítva Január21, 2012 : coupe képpel idézés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Nem feltétlen mert én olyannal nem üzletelek aki nem megbízható utálom a stílusát és inkkorekt. Ráadásul ha üzlet lett volna akkor 1 perc alatt letudtuk volna. Nem dumálgattunk volna még utánna 20 percet de lehet többet. Ráadásul nem illik rontani más ember összképét ugyanis veled nem találkoztam. Azért mert leakartam alkudni az ültetőrugóid és te közölted, hogy inkább megtartod azóta is ott rohad gondolom, ettől még nem feltétlen vagyok gáz. Semmit nem tudsz rólam. Akikkel Innen fórumról találkoztam mindenkivel eldumáltam haveri hangulatban, ez kb 20-30 ember. Ti akartok csak egy nem valós képet beállítani rólam. Szóval a fenti állításod FAIL. Itt a téma le van zárva. :D bele nem megyek veled vitába,teljesen fölösleges,de azért még egy gondolatot hozzá tennék: a zsír új ültetőrugóimat 5!!!ezer forintért akartad elvinni a szettet - erre írtan neked hogy ennyiért inkább rugódobáló versenyt csinálok a Dunába. Innentől kezdve ez téged minősít...ez egy tipikus undorító paraszt magyar cigánykodás, normális ember nem ajánl ilyet :) peace ;) (ja és a rugók már rég elkeltek normális áron egy normális fórumos társunknak köszönhetően :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Két B Corsás miért jár ide civakodni? : :confused: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Legalább van egy kis élet. :hehe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 http://www.hasznalta..._000_km-5445201 cimborám corsája és tényleg 39.000 van benne Az a vászontető az instant get! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Két B Corsás miért jár ide civakodni? : :confused: :P :D Corsa B topicban is megy a civakodás, nem csak itt :D Valahogy mindig eltérünk a tárgytól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Két B Corsás miért jár ide civakodni? : :confused: :P :D hömmhömm...bevallom volt egy két pillanat régebben mikor majdnem meggyőztél hogy nekem A corsa kell :) De abban biztos vagyok ha egyszer lesz még egy autóm ami hétköznapi használatra lesz és mellette tarthatnék egy "játszósabb" szekeret,akkor az egy A corsa lesz ...és hogy miért? szavaiddal élve: "mert könnyebb" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Kéne...... :D Az IMG-t nem lehet valahogy kilőni? Majd a modik kiszedik. Azért vannak :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 http://www.sth-kadett.de.tl/Ausland-Top-20.htm :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts